Şimdi Ara

01-10 Mayıs - Sırtçantasıyla Vizesiz Balkan Turu - 8 Şehir / 6 Ülke (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
7
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim, güzel plan ama Ukrayna ve Rusya yada uğramanı isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrayna veya Rusya karayolu geçişi için Shengen gerekiyor. Ayrıca Haziran ayında Moskova-St.Petersburg seyahatim olacak zaten, aynı şekilde paylaşırım kısmet olursa.

Yine bu Balkan turu öncesi Nisan ayında da 4 gün Tiflis gezisi yapacağım.
  • Hocam yoldas lazimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadasc11 kullanıcısına yanıt
    Hangisi için diyorsun

Gel hocam her zaman ne demek
  • 8şehir için 10 gün az değil mi , birde şehirlere otobüsle mi yoksa interrail biletiyle mi gidiceksiniz
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışan bir insanım, çok uzun süre izin alamıyorum. Bu yüzden 10 güne sığdırmaya çalışacağım.
    Bu ülkeler arasında Interrail yok maalesef, otobüsle ulaşım sağlayacağım. Yoğun bir program olacak ama buna alışığım. Maceralı bir seyahat olacak, bu yüzden mümkün olduğunca canlı olarak buradan size aktarmaya çalışacağım. Dönüş uçağına yetişebilecek miyim bakalım, 80 günde devrialem hikayesini anımsatıyor bana
  • bugün bu tarz balkan seyahati benimde aklıma geldi. ama ağustos gibi yapmayı düşünüyorum. şimdiden kolay gelsin takipteyim
  • paintov P kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayı çok sıcak olabilir hocam gezmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aknyldz

Ağustos ayı çok sıcak olabilir hocam gezmek için.

doğru diyorsun kalabalıkta olabilir ama sadece o zaman müsait oluyorum
  • Aknyldz kullanıcısına yanıt
    25 mayıstan sonra olsaydı gelirdim ya o tarihte finaller var
  • Zaman yaklaşıyor, ama öncesinde bir Tiflis gezim olacak. Bunu da aynı şekilde canlı olarak paylaşmayı planlıyorum. Hem bir prova niteliğinde olacak.

Takip etmek isterseniz aşağıdaki konudur.

http://forum.donanimhaber.com/m_104538685/f_//tm.htm#104538685
  • Rotana Dubrovnik i de ekleseydin keşke orayı neden pas geçtin ?
  • Devletimizin başarısız dış politikaları yüzünden hocam
  • Yolun açık olsun hocam. Fakat benim anlamadığım canlı yayın nasıl olacak.

Edit: Bir dahaki sefere Yunanistana da bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 8 Nisan 2015; 11:45:44 >
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim, canlı yayından kastım şu,

Gittiğim yerlerde mümkün olduğu kadar resimli olarak yaşadıklarımı, gördüklerimi burada paylaşmaya çalışacağım. Bir nevi seyahat blogu gibi kullanacağım burayı yani. Ama günübirlik yazmaya çalışacağım.

Yunanistan için teşekkür ederim, planlarım var ama şu schengen vize muhabbeti çok zorluyor bizi.
  • Aknyldz kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben de en son Atinaya gittiğimde konu açıp çektiğim fotoğrafları paylaşmıştım. Ama okul gezisi olduğu için maalesef pek gezemedim.

Takipteyim.

Edit: Eğer bakmak isterseniz konu burada;http://forum.donanimhaber.com/m_102052376/tm.htm Konu Dışı yerine bu bölüme açsaymışım daha iyi olurmuş sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 8 Nisan 2015; 13:12:09 >
  • Peki bütçe nasıl olacak? Ben de gezmeyi çok seviyorum ve ileride böyle bir şey yapabilirim. Vize sorunum da yok zaten.
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Allah'a çok şükür çalıştığım için gelirim var, bu yüzden bir miktar bütçe ayırabildim, ama seni yanıltmasın, yüksek bir bütçe değil. Zaten backpacker mantığıyla gezeceğim için en uygun şekilde halletmeye çalışacağım.

İlk olarak gittiğim ülkeler zaten çok pahalı ülkeler değil, konaklamanın tamamı hostellerde olacak. Zaten otelde çok işim yok, internet bağlantısı ve gece yatacak bir yatak bana yeter, gündüzleri zaten dışarıdayım. Bu sebeple pahalı otellerde kalmama gerek yok, çok rahatıma düşkün biri değilimdir zaten, dediğim gibi gece gelip yatacağım bir yatak olsun, bir de internet bağlanısı yeter bana.

Şehirler arası ulaşım karayolu ile yani otobüs ve trenle olacak. Bunda da çok sorun yok. Yemek için pahalı restaurantları tercih etmiyorum, genelde foursquare'den yerel halkın beğendiği ama ucuz yerlerde yemeği tercih ediyorum.

Sonuç olarak şehirler arası ulaşım ve konaklama dahil 1,000 - 1,500 TL gibi bir bütçe ayırdım. Uçak biletlerini çok önceden almıştım zaten.

Umarım yeter (2014 Eylül ayında aynı tarzda Madrid-Toledo-İbiza-Barcelona turu yapıp 750 TL harcayan biri olarak yeteceğini düşünüyorum)

• Böyle bir turdan yeni geldim araba kiraladık yalnız, istersen inceleyebilirsin,

http://forum.donanimhaber.com/m_104666841/tm.htm

şunu belirteyim, yollar çok iyi değil, şehirler ülkeler arası otobüsler genelde eski otobüsler, tren ile ulaşım zor çünkü her yere yok

bütçen yeterli olacaktır kısmana gerek yok normal harcayabilirsin

yalnız şöyle bişey var, bu ülkeler vizesiz olduğu için, uçakla indiğin şehirde pasaport kontrolünde direk dönüş biletini soruyor, adamlarda ki mantık şu, zaten vizesiz gelip buraya yerleşmesin geri dönecekmi acaba,

o yüzden dönüş bileti çıktısı yanında olsun, başka ülkelerdeki otel rezervasyonların varsa onlarında çıktısı yanında olsun dicem ama sanırım sen orada ayarlayacaksın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.