Şimdi Ara

01-2013 FORMULA 1 ROLEX AVUSTRALYA GRAND PRIX (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
5
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yavuz

sopcast görüntü kalitesi çok iyiymiş ya. şimdi başlasam herhalde sezon sonuna kadar rusçayı çözerim. :) çaylak pilotlor bu sene çok can yakar çok.

Sen şanslıymışsın hocam ben epey kastım açamadım siteyi RTL talim oldum gerçi o da reklam dışında fena sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 17 Mart 2013; 16:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

sopcast görüntü kalitesi çok iyiymiş ya. şimdi başlasam herhalde sezon sonuna kadar rusçayı çözerim. :) çaylak pilotlor bu sene çok can yakar çok.

Sen şanslıymışsın hocam ben epey kastım açamadım siteyi RTL talim oldum gerçi o da reklam dışında fena sayılmaz

Reklam ki ne reklam geçen sene bir reklama giriyordu RTL reklam dönüşü bütün pilotlar yer değiştirmiş oluyordu inş. bu senede öyle olmaz

• Ertelenme yüzünden akşam 7'de uyandım sabah uyanınca o kahveyi içmeyecektim F1 izleyeceğiz diye gecemiz gündüz oldu.

Bu arada Williams sıfırdan araç yapacağız diye Mal'ın dediği gibi 2 yıl geriye gitmiş gibi görünüyor yarış kazanabilecek potansiyeldeki aracı bırakıp sıfırdan daha kötüsünü tasarlamakta bir başarı tabi.
  • bi kaç sopcast linki bulabildim ben de. livetvru çok zor acılıyor çogu zaman hiç açılmıyor. zaten zar zor buldugum sopcast genelde ya rusça ya da ispanyolca oluyor. Türkçe yayın bulunca izliyorum ki zaten f1turkısh smart spor yayını veriyor. Smarttrük diye bir program var orda da var yayın
  • Skysportf1 HD sopcast isteyen pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 02:00 da kimler burada
  • Whitmarsh geçen seneki araca dönebileceklerini söylemiş. Button ve Perez'in araç gelişimine yardımları konusundaki yeteneklerini göz önüne alırsak bu yüksek bir ihtimal bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Whitmarsh geçen seneki araca dönebileceklerini söylemiş. Button ve Perez'in araç gelişimine yardımları konusundaki yeteneklerini göz önüne alırsak bu yüksek bir ihtimal bana göre.

Dönsek dönebiliriz ama dönmeyeceğiz bu aracı geliştireceğiz dedi.

http://www.turkiyef1.com/haberler/33049/mclaren-sorunlu-2013-araciyla-devam-edecek.html

• Arkadaşlar yeri mi bilmem ama sizin gibi motor sporlarına ilgili arkadaşlardan doğru bilgiler almak isterim,WRC,MotoGp,WTCC yarışlarını da izleyebileceğimiz uydu kanalları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurd@cı

Arkadaşlar yeri mi bilmem ama sizin gibi motor sporlarına ilgili arkadaşlardan doğru bilgiler almak isterim,WRC,MotoGp,WTCC yarışlarını da izleyebileceğimiz uydu kanalları var mı?

valla hocam F1 dışında hiç bir motorsporuna ilgim yok. 2 3 isim zor sayarım sana

ama bu wtcc yi eurosport veriyor. MotoGp'yi de geçen sene Ntv veriyordu.bilmiyorum bu sene de veriyormu. WRC hakkında hiç bir fikrim yok.Hatta bi yerde hiç bir kanalda yayınlanmadığını duymuştum.Doğru yanlış bilemem valla.
  • iyi akşamlar, ben bir süredir f1 takip edemiyordum, en son trt yayınlıyordu yarışları, şimdi baktim yarın ki yayın akışında yarış görünmüyor.

Yarişi hangi kanal veriyor artık acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

iyi akşamlar, ben bir süredir f1 takip edemiyordum, en son trt yayınlıyordu yarışları, şimdi baktim yarın ki yayın akışında yarış görünmüyor.

D-Smart aldı yayın haklarını. Smart Spor'da çıkıyor doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Saat 02:00 da kimler burada

Ben burdayım ama web üzerinden nereden izleyeceğiz sopcast bilen varsa paylaşsın. Gerçi trf1 verir muhtemelen bir yayın iyi ya da kötü.
  • Aşkın kanununu yazsam yeniden
    Kimi ümitleri yel alır gider
    Kimi benim gibi sever gönülden
    Kimi senin gibi el olur gider

• İşte bu olmadı. Geçen senelerde hep denk gelir ama es geçerdim. Bu d-smart tüm zevkimin içine etmeye başladı. Önce avrupa kupası maçları, sonra nba, sonra F1... Eli mahkum D-smart alacağız herhalde bu gidişle.
  • Su anda Melbourne de yagmur var yine diyorlar, bu gece uzun sürecek galiba, en iyisi yatış mı ne yapsak? Sabah yarışa uyanabilirsek iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

iyi akşamlar, ben bir süredir f1 takip edemiyordum, en son trt yayınlıyordu yarışları, şimdi baktim yarın ki yayın akışında yarış görünmüyor.

D-Smart aldı yayın haklarını. Smart Spor'da çıkıyor doğal olarak.

Bu cok kotu olmus gercektende, izleyebilcegimiz baska bir kanal yada site var mi peki bildiginiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ucuz olacak diye taahhütlü paket almayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Saat 02:00 da kimler burada

Ben burdayım ama web üzerinden nereden izleyeceğiz sopcast bilen varsa paylaşsın. Gerçi trf1 verir muhtemelen bir yayın iyi ya da kötü.

sop://broker.sopcast.com:3912/141888 rusça

sop://broker.sopcast.com:3912/142371 roman

sop://broker.sopcast.com:3912/142339 skysportf11

skysportf1den emin değilim ama diğer linkler yarış ya da sıralama başlayınca giriyor yayına şuan offline. başka da sopcast bulamıyorum.livetv acılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Su anda Melbourne de yagmur var yine diyorlar, bu gece uzun sürecek galiba, en iyisi yatış mı ne yapsak? Sabah yarışa uyanabilirsek iyi.

pazar günü için Melbourne'de yağmur beklenmiyor. hava durumu sitelerinde de güneşli ve 18 derece şuan.geçiş yağmurur olabilir belki.inşallah bir damla bile yağmazda adam gibi bir sıralama görürüz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.