Şimdi Ara

01-2013 FORMULA 1 ROLEX AVUSTRALYA GRAND PRIX (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
5
Favori
7.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Benim gibi yarışı izleyemeyenlere CNN Turk'te saat 18:15'te yarışın özeti varmış. Umarım geniş özettir.

Cnntürk bazen çok kısa özet veriyordu,
    SKY Sports hd Torrent arıyorum
    Gece sıralamaları izleyip uyumustum, sabah kalktığımda Son 15tur kalmıştı.
    Kimi ile Alonso yu ilk 2 de görmek güzel oldu, bu yıl inşallah devirirler Newey i.

Ozet derken heyecanlanmistim, megerse 10 dk verdiler. Muhtemelen ben de senin gibi yapacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrikler Kimi'ye . Umarım tüm sezonu da bu şekilde götürür ve 2 .şampiyonluğunu kazanır . Hakeden bir pilot .
  • Öncelikle Kimi Raikkoneni tebrik ediyorum.Gerçekten kusursuz yarıştı.Yarış galibiyetini en hızlı turla süsledi.Alonso,Vettel ve Massa da iyi yarıştılar.Sutil ise hem istikrarlı yarışı hem de makul ve güzel savunmalarıyla yarışın iyilerindendi.Verdiği ara onu yavaşlatmamış.

Takımlara gelirsek.Lotus gayet iyi başladı.Gerçekten kış aylarını iyi geçirmişler.Otomobilin lastiklere iyi davranması da büyük avantaj.Ferrari geçen seneye oranla mükemmel başladı.En hızlı takım veya çok yakınında.Red Bull belki çok iyi olmalarına alıştığımızdan kötü görünmüş olabilir ama kesinlikle iyiler.Forca india da yarışına göre iyi sonuçlar alabilir.Mercedes için bir şey diyemiyorum.Yarış başında iyi görünüyorladı sonra geride kaldılar.Mc-laren ise tam anlamıyla felaket görünüyor.Bu yıl işleri çok zor.

Sonuç olarak sezon güzel başladı ama Malezyada performansları daha iyi göreceğimiz kanısındayım.Sonuçta gerçek bi pist.Avustralya gibi değil.

• Lütfen indirme-izleme ve Torrent linkleri istemeyiniz ve paylaşmayınız.
  • Lotus geçen seneki aracı çöpe atmadan güncelleyerek sezona başladı ve ödülünü aldı.McLaren ya aynısını yapacak yada uzun bir süre sürünecek yada pilotlardan biri yeni aracı geliştirecek diğeri geçen seneki aracı sürecek.(Bu çok manyak bir fikir oldu.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

quote:

Orijinalden alıntı: NiqhTMar3

Tebrikler Kimi,Fernando,Sebastian ve Felipe.Çok iyi bir iş çıkardı bu 4 pilot.

Yarış galibinden başlayalım.Çok net söylüyorum,eğer Lotus güncelleme yarışında geride kalmazsa,bu lastik koruması ile Raikkonen ilk 6'dan kalktığı her yarışta galibiyet adayıdır.Şampiyonluğun da en büyük adaylarındandır.

Alonso.Sıralamalarda buradaki bir çok arkadaş karamsardı.Ancak ben değildim.Çünkü sıralamaların son turunda ne olduğunu gördüm.Alonso'nun DRS'i Q3'te çalışmadı ve bu ona en az 0-3,0.4 saniye kaybettirdi.Yani büyük ihtimal yarışa 3.sırada başlayacaktı.Hızlı olduğumuzu da yarışta gösterdi.Eğer 2.pitstopu bu kadar erken yapmasaydık,21.turda değil de 32,33.turda yapsaydık yarışı kazanabilirdik.Olsun yine çok hızlıyız ve şampiyonluğun en büyük adaylarındanız.

Vettel'e Webber'in sırasına bakarak tebrikler dedim,ancak beklediğimden hakikaten yavaştı bugün Red Bull.Hele ki çok dominant oldukları Avustralya'da bu kadar yavaş bir yarış geçirmeleri beni şaşırttı.Ancak sıralamada en hızlı otomobile sahip oldukları için özellikle markalar şampiyonluğunda en büyük aday onlar.

Massa is BACK ! Seneler sonra sezona harika bir başlangıç.Tebrikler Massa.Yarışın sonlarına kadar Vettel'in arkasından hiç kopmadı.Harika bir performans gösterdi.Hem kendi adına,hem de bizim takımlar şampiyonluğundaki hedefimiz adına çok iyi bir sonuç.Umarım devam eder Felipinho...

Genel bir değerlendirme olarak,antremanlardan sonra beklediğim sonuç ortaya çıktı.Sıralamalarda Red Bull > Mercedes > Ferrari/Lotus ve yarışta Lotus > Ferrari > Red Bull > Mercedes olarak bekliyordum,ortalama olarak beklediğim şekilde oluştu.Bu sene harika bir sezon izleyeceğimize eminim.Sezonumuz hayırlı uğurlu olsun ;)

AvantiFerAvantii ??

Hocam Perez coşmuş

Yorumlar yıkılıyor tabi..
    TifosiTR ben

• Yavrum Kimi Aldı Ortalığın Tozunu
    Umarım Lotus İçin İşler İyi Gider tüm Sezon
  • Pirelli'den;

01-2013 FORMULA 1 ROLEX AVUSTRALYA GRAND PRIX
  • Newey icin lastik ayarları çerez sakız gibidir
    Sezon başı diğer takımlar ne kadar toplayabiliyorlarsa toplasınlar
    Yakında Newey rüzgarı esmeye başlar yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışı yeni izledim. Güzel bir yarış oldu. Ancak değinmek istediğim nokta Serhan Acar. Ne çok hata yaptı yarışı anlatırken. Sanki yarışı sunarken bi yanda facete takılıyo gibiydi.
  • arkadaşlar, pit yolunun kapatılması ve pit yolunun açılması nedir lütfen açıklarmısınız...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.