Şimdi Ara

01-2013 FORMULA 1 ROLEX AVUSTRALYA GRAND PRIX (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
5
Favori
7.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Podyum görevlisini yıllardır Jason Statham'a benzeten bir tek ben miyim??
  • Lotus beklenildiğinden de ötede çok iyi çıktı..Bunun aksine de Redbull'un en hızlı takım olmadığını hatta bu yarışta 3.sırada olduklarını gördük.

Mercedes ise yine düşler dünyasında hayal kırıklığını yaşattı,bugun Sutil'in önünde olmaları onlardan yavaş oldukları gerçeğini değiştirmez.Sadece geçen seneki kadar kötü değiller..
    Mclaren ise direkt hiç düşünmeden geçen seneki aracı raftan indirsin aksi halde sezon fiyasko biter bu aracı geliştirecekler diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Podyum görevlisini yıllardır Jason Statham'a benzeten bir tek ben miyim??

idman tv ekibide benzetenler arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

quote:

Podyum görevlisini yıllardır Jason Statham'a benzeten bir tek ben miyim??

idman tv ekibide benzetenler arasında

hocam adam harbiden benziyor.

Malezya Gp haftası 5 gün sonra başlıyor.Başlık açmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 17 Mart 2013; 9:51:11 >

• Kimi geçen seneki olgunluğunu koruyup, sezon içinde 4-5 galibiyet alabilirse şampiyonluğun en büyük adayı olur. Gerçi şimdiden benim adayım oldu bile.
  • yarış bir ara durgunlaşsa da güzel bir yarış oldu.
    RedBull beklenildiği gibi kopup gidemedi.
    Takımım Ferrari umut vadediyor, inşallah sezonun ilerleyen dönemindeki geliştirme yarışında geride kalmayız.
    Antrenmanlarda Withmars "ilk 10 a kalırsak güzel olur" diyordu, demek doğruymuş.
    McLaren büyük sürpriz. Gerçi onlar sezon için en iyi gelişen takım.
    Lotus cidden çok iyi, ben bu kadarını beklemiyordum.

Bu arada birşey sorayım:
    İlk olarak Finlandiya marşı çaldı Kimi için, sonra Lotus için çalan marş hangi ülkenindi?
  • Raikkonen'e tebrikler. ama son 2 yıldır oldugu gibi bu yılda lastikleri en iyi kullanan daha cok ön plana cıkacak.Aracınız en hızlı olmasa bile rakibiniz sizden 1 pit fazla yapıyorsa zaten kafadan 10-15 saniye kazanıyorsunuz.

Ulan pirelli F1'den gideceğin günü dört gözle bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 17 Mart 2013; 10:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Bu arada birşey sorayım:
    İlk olarak Finlandiya marşı çaldı Kimi için, sonra Lotus için çalan marş hangi ülkenindi?

Malezya sanırım.
  • quote:

Raikkonen'e tebrikler. ama son 2 yıldır oldugu gibi bu yılda lastikleri en iyi kullanan daha cok ön plana cıkacak.Aracınız en hızlı olmasa bile rakibiniz sizden 1 pit fazla yapıyorsa zaten kafadan 10-15 saniye kazanıyorsunuz.

Lotus lastik kullanımında çok iyi ama aynı zamanda çok ta hızlı yarış içinde.Tüm yarışı livetiming'ten takip ettim bi ara Kimi bitik sert lastiklerle diğerlerinden daha iyi turlar atıyordu.
    Zaten çok hızlı olmasalar 2 pitle lastik kullanımı da onları kurtaramazdı.
    İddaalı takımlar içinde Redbull lastiklere en kötü davranan takım görünümündeydi bugun.

Bugun Pirelli'nin saçmalıgı süper yumuşakları buraya getirmesi oldu.4-5 turda biter mi yahu bi lastik

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Raikkonen'e tebrikler. ama son 2 yıldır oldugu gibi bu yılda lastikleri en iyi kullanan daha cok ön plana cıkacak.Aracınız en hızlı olmasa bile rakibiniz sizden 1 pit fazla yapıyorsa zaten kafadan 10-15 saniye kazanıyorsunuz.

Lotus lastik kullanımında çok iyi ama aynı zamanda çok ta hızlı yarış içinde.Tüm yarışı livetiming'ten takip ettim bi ara Kimi bitik sert lastiklerle diğerlerinden daha iyi turlar atıyordu.
    Zaten çok hızlı olmasalar 2 pitle lastik kullanımı da onları kurtaramazdı.
    İddaalı takımlar içinde Redbull lastiklere en kötü davranan takım görünümündeydi bugun.

Bugun Pirelli'nin saçmalıgı süper yumuşakları buraya getirmesi oldu.4-5 turda biter mi yahu bi lastik

Yanlış anlaşılmasın amacım çamur atmak ya da küçümsemek değil.Lotusun geçen seneye göre çok iyi adım attığı ortada.Lotusun yıllardır Renault döneminden beri gelen sezon içi araç geliştirme sıkıntısı bu yıl baş göstermesse en büyük adaylardan biri tabii ki Raikkonen

• mclaren in durum çok vahim.araç çok yavaş+perez çok kötüydü bugün.onlar için bayağı zor bir sezon olacak.
  • Malezya GP, Avusturalyadan daha beter olabilir.Maşallah 2 saatte bir muson yağmuru yağıyor
  • Yarın yarış kaçta beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Yarın yarış kaçta beyler?

hocam malesef yarış başladı ve bitti. 8 de başladı.Sıralamalar bugune ertelenmişti.Belki ondan kafanız karışmış olabilir.
  • quote:

quote:

hocam malesef yarış başladı ve bitti. 8 de başladı.Sıralamalar bugune ertelenmişti.Belki ondan kafanız karışmış olabilir.

Evet hocam sıralama bugün diye yarış yarın sandım kaçırdık demek.

• quote:

quote:

quote:

yalnız çok fena yarıştı. ne aksiyonlar kaçırdınız hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

yalnız çok fena yarıştı. ne aksiyonlar kaçırdınız hocam

Dsmarrtta saat 11de tekrarı varmış bakayım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiqhTMar3

Tebrikler Kimi,Fernando,Sebastian ve Felipe.Çok iyi bir iş çıkardı bu 4 pilot.

Yarış galibinden başlayalım.Çok net söylüyorum,eğer Lotus güncelleme yarışında geride kalmazsa,bu lastik koruması ile Raikkonen ilk 6'dan kalktığı her yarışta galibiyet adayıdır.Şampiyonluğun da en büyük adaylarındandır.

Alonso.Sıralamalarda buradaki bir çok arkadaş karamsardı.Ancak ben değildim.Çünkü sıralamaların son turunda ne olduğunu gördüm.Alonso'nun DRS'i Q3'te çalışmadı ve bu ona en az 0-3,0.4 saniye kaybettirdi.Yani büyük ihtimal yarışa 3.sırada başlayacaktı.Hızlı olduğumuzu da yarışta gösterdi.Eğer 2.pitstopu bu kadar erken yapmasaydık,21.turda değil de 32,33.turda yapsaydık yarışı kazanabilirdik.Olsun yine çok hızlıyız ve şampiyonluğun en büyük adaylarındanız.

Vettel'e Webber'in sırasına bakarak tebrikler dedim,ancak beklediğimden hakikaten yavaştı bugün Red Bull.Hele ki çok dominant oldukları Avustralya'da bu kadar yavaş bir yarış geçirmeleri beni şaşırttı.Ancak sıralamada en hızlı otomobile sahip oldukları için özellikle markalar şampiyonluğunda en büyük aday onlar.

Massa is BACK ! Seneler sonra sezona harika bir başlangıç.Tebrikler Massa.Yarışın sonlarına kadar Vettel'in arkasından hiç kopmadı.Harika bir performans gösterdi.Hem kendi adına,hem de bizim takımlar şampiyonluğundaki hedefimiz adına çok iyi bir sonuç.Umarım devam eder Felipinho...

Genel bir değerlendirme olarak,antremanlardan sonra beklediğim sonuç ortaya çıktı.Sıralamalarda Red Bull > Mercedes > Ferrari/Lotus ve yarışta Lotus > Ferrari > Red Bull > Mercedes olarak bekliyordum,ortalama olarak beklediğim şekilde oluştu.Bu sene harika bir sezon izleyeceğimize eminim.Sezonumuz hayırlı uğurlu olsun ;)

AvantiFerAvantii ??

• İzleyemedim yarışı. Kimi'nin yarışı almasına çok sevindim umarım devamınıda getirebilir.
  • Massa'nın dönüşüne mi sevinsem, kaçan podyuma mı üzülsem bilemedim, ama inşallah şampiyonluğa oynarız bu sene

Red Bull zaten her sene olduğu gibi işin peşini bırakmayacaktır, Alonso ile Vettel arasında yine gidip gelebilir şampiyonluk.

McLaren'i hiç olaya katmıyorum bile zaten, onlarda durum evlere şenlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massathebest -- 17 Mart 2013; 12:11:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.