Şimdi Ara

02.06.2009 Bakım / İmage Kod kaldırıldı. / Restart değişti. / Türkçe uygunsuz kelimeler kaldırıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe ve arapça küfürler filtreye eklenecek bence arkadaşlar
  • Türkçe karakterleri kaldırmazlar ama mesela f... gibi kelimelri blockladıgı gibi bizdede kufurleri blocklayacagını sanıyorum.Ama bu kufurleri sozlukten bakıp bulmaya kalkarlarsa hiç bi ise yaramaz.Kimse uzun halini yazmıyor.
  • sro eskılerımı donuyor yoksa
  • Swear filter diye bişey war :D
  • Ecsro'da bir program var. Otoentere basıyor. Bırakırım öyle. Girer kendi çapında oyuna.
  • Aslında işimiz zorlaştı botlar falan artık çok rahat girecek presizlere yer kalmayacak...
    Pre forever
  • ya saat kaçta açılıcak bu ?
  • 10 : 30
  • quote:

Orjinalden alıntı: aryuautku

Aslında işimiz zorlaştı botlar falan artık çok rahat girecek presizlere yer kalmayacak...
    Pre forever

bence bu otologini ortadan kaldırmaya yönelik bi uygulama olabilir. yeni bir giriş sistemide olabilir...image kod zaten botlar için sorun teşkil elmiyordu artık....
  • Bakalım Küfür Filtresine Benim Küfürleri Ekleyebileceklermi Cok Pis Küfür Ederim Özellikle Saturnde Alelsoit e Her Gördüğümde PvP Alanında 3vs1 Yapsakda Kestikce O Bana Ben Ona

Ayrıca İmg Kod Konusunda da Sunu Söyleyeyim Tuzluz Koyacagım Veya Cakmak Enter Tusuna :D Program Vs Kullanmam Giriş İcin :D

Pre Bitecek Anatolia İlhanın Ellerinden Öpmek Lazım ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Bakalım Küfür Filtresine Benim Küfürleri Ekleyebileceklermi Cok Pis Küfür Ederim Özellikle Saturnde Alelsoit e Her Gördüğümde PvP Alanında 3vs1 Yapsakda Kestikce O Bana Ben Ona

Ayrıca İmg Kod Konusunda da Sunu Söyleyeyim Tuzluz Koyacagım Veya Cakmak Enter Tusuna :D Program Vs Kullanmam Giriş İcin :D

Pre Bitecek Anatolia İlhanın Ellerinden Öpmek Lazım ^^

Sen ilhana kaldıysan süleymancım :) Bana halen Belediye ve kız diyor . . .

• İlhan Hep Öyle Der Ve Bundan Sonra Benim Gibi Müşteriyi Kacırmak İstemez Heralde

Yazın Oyunda Pek Olamayacagım Ondan Dolayı Sürekli Cebdeki Parayı Oyuna Yatırırım Sıfır Acc lere Silk Yüklerim İlerde Kasarız vs Lazım OLur Ama Suan da 2 Tane Charım Var 95 2h ve 90 Wizard ( Aldım )

Bunların Bogazlarını İlhan Abileri Doyuracak
  • ilhan dan sbot aldım... 2 gün son ra sbot satışları açıldı. bende şans olmadı kesinde ilhan da kesin şans var yani...
  • Saat 10.22 Son 8 dk bakalım image cod nasıl oldu xd
  • enter tuşları büyük zarar görür artık

8 ayı geçtim oyunu bırakalı
    kendimi takdir ettim
    8 aydır chat mat dışında getirdikleri en iyi şey olsa gerek bu image olayını kaldırmaları
    bide şu girişteki yeri değiştirsinler bıktırdılar srocuları

• Saat 10:30 ama daha açılmadı keşke biraz daha erken açsaydılar 9:40 gibi Medusaya giderdik :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NasaL67 -- 2 Haziran 2009; 10:29:51 >
  • Beyler Son Dklar Sronun acılmasına hadi herkes için hayırlı olsun
  • JM yine kıllattı açamadı oyunu
  • ACıldı
  • Açıldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.