Şimdi Ara

02 - 2013 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Massa nın geldiği nokta hem kendisi hem Ferrari için ne kadar iyi oldu. İlk 3 de 2 kırmızı araba, diğer takımlarla rekabette, yarış içinde stratejik açıdan çok faydalı olacaktır. Şampiyonada da Alonso ve Massa nın diğer pilotlarla olan rekabetinde kolaylık sağlayacaktır. Umarım böyle devam ederler.
    Tabi burası Malezya, hava sakat, yarışta ne olur belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmurda Vettel ile Alonso öne çıkıyor biraz da Hamilton..Webber-Massa-Raikkonen pek sevmez yağmurları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Yağmurda Vettel ile Alonso öne çıkıyor biraz da Hamilton..Webber-Massa-Raikkonen pek sevmez yağmurları..

button ve perezden neden bahsetmiyorsunuz? gp2 de yarışmıyorlar ki
  • Bugun birara Perez in, zaman turu degil de oylesine pistte fink atarken goruntusune denk geldim. Virajda frenleme noktasında lastikleri duman etti.
    Perez in akıllı olması lazım
    Bu gidişle
    Tın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 23 Mart 2013; 13:29:33 >
  • Yarış yarın saat kaçta?
    Sınavdan sonra birkaç gün mola vermek istiyorum kendime uzun zamandır takip edemiyorum yarışları

• Raikkonene 3 sıra ceza gelmiş sebebi ise Rosbergi engellemiş..
  • Kimi ye 3 sıra çerez, sakız gelir, sorun olmaz

Kimi bugun başında, araçla turlar atarken takıma, aracın ön burun tarafı ile ilgili, "dünden bugüne nasıl bu kadar değişti anlayamıyorum" gibi bir şikayette bulundu.
    Yarışta, Team radio Kimi fırçaları başlar yakında

• Yağmur gelirse McLaren podyumu gelebilir. Hem Perez özellikle de Button yağmuru çok sever
  • Sıralamaları yeni izleyebildim. Vettel yine çıkarmış cepten 1sn'yi. Ama Malezya gerçekten çok ilginç bir yer. Yarışta bol sürprizlerle karşılaşacağımızı umuyorum, kesin birşey söylemek çok zor.
  • Selam herkese;

Avustralya'da yazamadım ancak ilk yarış olmasına rağmen benim için Malezya'ya göre daha az bilinmeyeni vardı.
    Çünkü uykusuz kalma pahasına yarışın gidişatını belirleyen 2.antrenman turlarının tamamını takip edip irdeleyebilmiştim. Sonucunda RedBull'un sıralamada favori takım olduğunu; ancak yarışta başta Ferrari sonrasında Lotus'un arkasında kalacağını öngörmüştüm. Yanılmadım.
    Avustralya'da Ferrari'nin yarış temposunda en hızlı takım olduğunu, bunu lastik performansı artısıyla Lotus'un izlediğini gördük. RedBull bu iki takımın arkasındaydı. Daha sonra Force İndia ve Mercedes'in hızlı olduklarını gördük.
    Ferrari zaten sıralamadaki eksisini, starttaki müthiş ivmesiyle kapatıyor.

Malezya'da antrenmanları izleyemedim ancak ilginç bir sıralama izledik.
    Öncelikle RedBull'un kumarının tuttuğunu düşünüyorum.
    Eğer yağmur yağmasaydı, RedBull için en iyi sonuç 4. çizgi olurdu ancak hem lastik koruma stratesi farklı olan hem de yağmur ayarıyla sıralamaya giren RedBull'un en azından cumartesyi kazandığını söylemek gerek.
    Vettel'in de hakkını vermek lazım yağmurda kusursuz sürüşüyle en yakın rakibine 1 saniye fark açtı.

Yağmurun başlamasıyla zaten iyi bir yere gelmesi beklenen RedBull'da Webber'e 5.lik haber verildiğinde Onun yaşadğı hayal kırıklığı da yağmur ayarının bir göstergesiydi.

Vettel'in ön sıradaki yeri Ferrarilerin üstün kalkış perfrmansıyla muhtemelen 2. düzlüğün sonunda sona erecek. 3.lüğe düşmesi olası.
    Ancak; ilk etapta beklenmeyen yağmurun yağacağı söylentisi yarışta dengeleri yine altüst edebilir.

Yine bir kaos yarışı olursa bu kez Button'ın bir yerlere gelebileceğini düşünüyorum
    Massa ve Raikkonen'in zayıf yağmur performansları bu kez değişir mi göreceğiz.
    Ayrıca Force İndia'yı yarın podyumda görürsek şaşırmayalım.

Umarım harika bir yarış izleriz.
    Hepinize şimdiden iyi seyirler.

• Massanın üstün olması ferrariyi karıştırır
  • yarış için sopcast falan yokmu yav azerice yarış zevkini katlediyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Massanın üstün olması ferrariyi karıştırır

Böyle bişey olması için belki avuçlarınızı ovuşturuyorsunuz ama asla böyle bişey olmuycak. Ferrari takımlar şampiyonu olarak bitirecek bu seneyi inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

yarış için sopcast falan yokmu yav azerice yarış zevkini katlediyorda

pm gönderdim yalnız rusca
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

quote:

Böyle bişey olması için belki avuçlarınızı ovuşturuyorsunuz ama asla böyle bişey olmuycak. Ferrari takımlar şampiyonu olarak bitirecek bu seneyi inşallah.

Alonso bugün konu ile ilgili güzel bir açıklama yapmıştır.
    Massa nın iyi olmasının, kendisi için faydalı olduğu gibi Ferrari için de çok iyi bir gelişme olduğunu belirtmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 23 Mart 2013; 17:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

quote:

Yok hocam ne münasebet geçmiş tecrübelerime dayanaraktan söyledim ve ayrıca takımlar şampiyonluğunuda kimin alacağı hiç belli olmaz, sezon uzun ve en fazla bilinmeyenin olduğu sporlardan birisi f1, bi bakarsın mercedes takımlar şampiyonluğunu alıverir.

Edit:
    quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Alonso bugün konu ile ilgili güzel bir açıklama yapmıştır.
    Massa nın iyi olmasının, kendisi için faydalı olduğu gibi Ferrari için de çok iyi bir gelişme olduğunu belirtmiştir.

Alonso herzamanki gibi politika yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 23 Mart 2013; 17:43:33 >

• quote:

Dostum bismillah de, henuz sezonun başı, komplo teorilerine gerek yok
  • quote:

quote:

Komplo teorisi yaptığımı nereden çıkardın bunlar gerçekler.
  • quote:

quote:

quote:

Komplo teorisi yaptığımı nereden çıkardın bunlar gerçekler.

Sezon başı itibarı ile herhangi bir Problem yok Ferraride, açıklamalar ortada.
    Dostum senin bu avatardaki kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 23 Mart 2013; 18:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay

Yarış yarın saat kaçta?
    Sınavdan sonra birkaç gün mola vermek istiyorum kendime uzun zamandır takip edemiyorum yarışları

yarış yarın 10'da bende senin gibi ygs mağduruyum :) tahminim RTL öğlen iki gibi özeti verir olmadı zamundadan başka bi yoldan illa ayarlarız :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.