Şimdi Ara

02 - 2013 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O değil de Webber temas etti mi etmedi mi kanata tam anlayamadım. Tam Alonso'nun önüne kırdığı sırada kanat parçalanıyor, sanki çarptı gibi geldi bana ama emin değilim.
  • Hulkenberg hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 24 Mart 2013; 10:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Çok güldüm Hamilton'a

O değil de Webber temas etti mi etmedi mi kanata tam anlayamadım. Tam Alonso'nun önüne kırdığı sırada kanat parçalanıyor, sanki çarptı gibi geldi bana ama emin değilim.

Temas yok. Hızdan dolayı kanat aracın altına girdi. Bunu Marussia bile tahmin edebilirdi. Ah ulan Ferrari ahh..
  • quote:

Çok güldüm Hamilton'a

hayır yakın çekim gösterdi bir çarpma yok. yüksek hızda baskıya dayanmadı kanat ve tam merkezden kırıldı. Ama asıl önemli olan Serhan acarın dediğine göre vettel veleti çok erken fren yapmış. kasıtlı yapmış olabilir. sarıçığan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 24 Mart 2013; 10:33:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

quote:

Çok güldüm Hamilton'a

hayır yakın çekim gösterdi bir çarpma yok. yüksek hızda baskıya dayanmadı kanat ve tam merkezden kırıldı. Ama asıl önemli olan Serhan acarın dediğine göre vettel veleti çok erken fren yapmış. kasıtlı yapmış olabilir. sarıçığan

O virajda kasıt aramaya hiç gerek yok. Startlarda kazalar için en tehlikeli yerlerden birisi.

• massa son duasını ediyordur şimdi

arkasında gro var
  • Hami yavaşladı
    Vettel basıyor

• Force india nın Sol öndeki pit elemanı sakat
    Paul di Resta çok bekledi

• Napti bu Force India yahu

• FOrce İndia evlere şenlik. Bijon ya da tabanca sorunu olsa yedek aletleri yok mu abi bunların
  • ulan massa madem yarışma hırsın yok bırak artık f1'i git ülkende emekliliğin tadını çıkar, yerinede genç bir pilot geçsin yetişsin zaten acemilik had safhada takımda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Force india nın Sol öndeki pit elemanı sakat
    Paul di Resta çok bekledi

Adrian sutil e de aynı tarife uygulandı

•  02 - 2013 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 24 Mart 2013; 10:48:15 >
  • Mercedesler hızlandı tekrardan. Hamilton farki kapamaya basladi iyice. Bi iki tur daha bu tempoyu koruyabilirlerse Drs araligina giricekler. Bakalim yaris surprizle basladi bi de surpriz bi Mercedes galibiyeti ile biter mi ?..

• Hamilton Vetteli geçse bari. işimiz başkalarına kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

02 - 2013 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX

• Hadi be Lewis.
  • Alonso yarışta olsaydı, bu yarışı alırdı
    Startlarda Biraz daha sakin olması lazım, bir süredir Startlarda çok haraketli
    Pist yarı kuru, ıslak, sakat.....
    Startlarda biraz sakin, sağa sola Zıplamaya, öndeki araca çok yanaşmaya gerek yok
    Neyse olan oldu
    Yapacak birsey yok
    Ferrari ekibi de yatıyor, o da ayrı bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 24 Mart 2013; 10:53:27 >
  • alternatörü de mi bozulmaz bu parnak reyizin
  • mclaren resmi twitter hesabından tekrar bekleriz yazmış hamiltona
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.