Şimdi Ara

(02 MART SALI - 04 MART PERŞEMBE ) İddaa Programı Açıklanmış.Herkeze Bol Şans :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta ben şampiyonlar ligi maçları olduğunu zannediyordum.Ülkelerin hazırlık maçları varmış.Ben bu hazırlık maçlarının geneli ev sahibi takımın yenmesini ve bol gol olmasını bekliyorum.(İddaa'da benim düşüncemi kanıtlar cinsden üsttün oranın fazla vermiş.Hep böyle yapıyorlar )Sizin düşüncelerinizi ve kuponlarınız bekliyorum.
    Özellile yayınlamayıp sonradan tutturdum diye gösterenlerin bize kuponu göstermekle bi şey kaybetmeyeceğinide hatırlatmak isterim...

• "Özellile yayınlamayıp sonradan tutturdum diye gösterenlerin bize kuponu göstermekle bi şey kaybetmeyeceğinide hatırlatmak isterim..."

valla kardeş bu sözüne katılyorum bu konuda her turlu desteklerım kardeşim tşk
  • İsteyen koyar isteyen koymaz bu kimseyi ilgilendirmez.Adam maç bittikten sonra ben şu maça şöyle oynamıştım kupon tuttu diyosa böyle birşey olmamışsa kendini kandırır madem inanmıyosun dediklerini tınlamazsın olur biter.Herkesin kuponu kendine Bol şanslar.
  • Çarşamba kuponun herkezin iyi kötü yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum
     (02 MART SALI - 04 MART PERŞEMBE ) İddaa Programı Açıklanmış.Herkeze Bol Şans :)
  • Kimse bakmadı heralde yine kaderimize razı olacaz oynuyorum ne yapıyım
  • Kardeş forumun iddaa bölümünde genellikle kupon koyuyorlar. Kuponlara ve oynadıkları maçlara niçin oynandığı şeklinde yorum yapan yok sayılır.

Bende çıkardım birşeyler bakalım umarım tutar..

NOT : 507 nolu maç iptal olmuş arkadaşlar. O maç yüzünden kupon kazancı yarıya indi.
  • Hocam kuponada bi yorum alsam...
  • Hazırlık maçlarına süpriz oynamak daha mantıklı geliyor bana alt üstten ziyade, ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü..
  • hell_quard zahmet olmassa hocam senden bi kupon onersı alabilir miyiz peki surada bi beyin fırtınası yapalım :D
  • Benim yarına oynamayı düşündüğüm maçlar şöyle

570 Türkiye & Honduras 1(H)---- 2.35

589 Fransa & İspanya 2---- 2.1

578 Avusturya & Danimarka 2 ---- 1.9

575 Lüksemburg & Azerbaycan 0 ---- 3.1

579 Polonya & Bulgaristan 0 ---- 3.0

583 Almanya & Arjantin 0 ---- 2.9

585 İtalya & Kamerun 0---- 3.2

584 Hollanda & ABD 1(H)-- 2.15

574 Romanya & İsrail 0---- 3.2

Bu maçlardan birkaç tane seçer sistem yaparım büyük bir ihtimal...Değiştirmezsem bunlardan birkaçına oynicam..
  • 583-Üst
    585-1
    553-1
    589-Üst
    561-1
    552-1

benim kuponda bu
  • Güzel kuponlar İnş. Tutar...
  • Bi daha alt- üst oynayan nah böyle olsun
  • Hazırlık maçlarında ne olacağı hiç belli olmuyor, yaptığım banko kupon tutmadı ama sürpriz oynadığım kupon dün akşam tuttu. Hazırlık maçlarında sürprize yönelmek lazım.
  • Birgün kuponumda hiç bi maç tutmasın iddaa yı bırakacam bu sözümde hala geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Racon58

Birgün kuponumda hiç bi maç tutmasın iddaa yı bırakacam bu sözümde hala geçerli

O zaman sen bu iddaayı bırakmazsın sivaslı kardeşim, bende bir sivaslıyım.
  • vay gardaş nerden merkezden mi ?
  • Cumartesi süper kuponlarla döneceğim şimdilik görşmek üzere sevgiler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Racon58 -- 4 Mart 2010; 19:06:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.