|
29 Mart Togg çekiliş sonuçları belli oldu! Liste ne zaman açıklanacak?

-
-
TOGG karaborsasına hoşgeldiniz. Yakında sahibinden.com'da dolar
"TOGG çekiliş hakkımı satıyorum 2M"
-
Şaka gibi bir çekiliş. Noter huzuru diyorlar tuşa bastı ortada noter yok. Hay güzel ülkem sen bunu hak edecek ne yaptın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapmazsınız
Fabrika yok
Şurası yerli değil burası yerli değil
Satamazsınız
Çok pahalı alamıyoruz
Şimdi
Piyasanın içine edecek kara borsa olacak
Hala inanmıyoruz araçlar teslim edilmeyecek gitmeden 170.000 kişiyi dolandırdılar
Sırada ne var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 29 Mart 2023; 21:29:42 >
Jet Fadıl V2.0 Loading......
Gider ayak son vurgunu yapacaklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Magnum çeklişleri Vol. 2 :D
Bakalım hangi galerilerin çalışanlarına çıkmış?
-
Ne bekliyordun 20.000 top mu çevireceklerdi?
Dünya tarihinde böyle yüz karası bir çekiliş örneği olduğunu sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat425 -- 29 Mart 2023; 21:40:4 >
Kara borsa olacağı doğru. Yarın görürsün 2 milyona sarı site ilanlarını.
Sarı siteye nasıl açacaklar yarın , kategori bile yok
Bulurlar bir yolunu sen canını sıkma. 2. el kategorisine bile eklerler. Yeter ki alıcı togg diye aratınca ilanı bulsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 29 Mart 2023; 21:46:6 >
Bu kadar üstüne durulan konunun böyle apar topar oldu bitti yapmaları yakışmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnanılmaz şeffaf bir çekilişti, ben şahsen inandım hakkıyla çekiliş yaptıklarına.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarı site ilanları açılır yakında 2 milyondan başlar. Welcome to Türkiye.
Toki gibi 20.000 araç için 30 saat canlı yayın yapsalar izleyecektiniz sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 29 Mart 2023; 21:56:32 >
20.000 adet ismi altalta yazacaklar, bunun 4-5 bini kendi yandaşçıların isimleri, 1-2 bin gerçek vatandaş, geri kalanı da sahte isim yazarlar diye düşünüyorum
-
Tam olarak bende böyle düşünüyorum. 20 bin teslim etmezler. Heleki böyle bir çekiliş yapılıyorsa göstere göstere mutlaka bir iş vardır bunda
Kategori var 2 3 haftadır eklediler
-
Yedekten çıktı bana, ama seneye fiyat kaç katı olur onu bilmiyorum, keşke fiyat sabitleme imkânı olsaydı yedekler için de.
Ben de 500 küsür yedeğim ama yeterli açıklama yapmıyorlar niyeyse. Mesela bizim kaporalar kalıcak mı ? Biri almak isterse sıra yedeğe mi gelcek yoksa sıradaki asile mi ? Tüm asiller bittikten sonra mı sıra yedeğe geçicek vs bence açıklaması zor sorular değil
Şaka gibi bir çekiliş. Noter huzuru diyorlar tuşa bastı ortada noter yok. Hay güzel ülkem sen bunu hak edecek ne yaptın.
|
Yapmazsınız
Fabrika yok Şurası yerli değil burası yerli değil Satamazsınız Çok pahalı alamıyoruz Şimdi Piyasanın içine edecek kara borsa olacak Hala inanmıyoruz araçlar teslim edilmeyecek gitmeden 170.000 kişiyi dolandırdılar Sırada ne var? |
Ne bekliyordun 20.000 top mu çevireceklerdi? |
Geçenlerde Sağlık Bakanlığı kura ile bir işe alım yaptı "Noter huzurunda". 90'lardan kalma bir program ile çekiliş çektiler. Bir iş pozisyonu için 10 alım oluyordu ve o 10 kişinin de soyadı aynı çıktı programda. Bildiğin tüm sülaleyi işe aldılar. |
Jet Fadıl V2.0 Loading......
Gider ayak son vurgunu yapacaklar |
TOGG karaborsasına hoşgeldiniz. Yakında sahibinden.com'da dolar
"TOGG çekiliş hakkımı satıyorum 2M" |
Yani senin hesaba göre 8 kişilik bir ailede herkes katılırsa çekilişe kesin çıkması lazım yedek de olsa! Asil düşündürücü olan senin bu matematiğin..
|
Magnum gerçekten rezaletti. Bir yıl cılkını çıkartıp 458 çubuk ile katılmıştım. 2 araç da Anadolu'nun aynı şehrindeki kişilere 1'er çubuk gönderen talihlilere çıktı. O günden beri magnum yememeye özen gösteriyorum. |
Uzun menzilli için Erzurum’dan başvurdum. 2317. Olarak çıktı bana
|
Benzer içerikler
- instagram takip etmeyenler
- stalk ne demek
- autocad sistem gereksinimleri
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- whatsapp mesaj sabitleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X