İlk kez dizide oynayacak birine öneriler
Merhaba, 23 yaşındayım. Bir ajansa kayıt olmuştum. Bir haftadır dizilere çağrıyorlar. Çalıştığım için müsait olup gidememiştim. Yarın için çağırdılar kabul ettim. Kötü kan dizisinde oynayacakmışım. Resmi polis olacaksın dediler. Aktif araç kullanıyormusun dediler evet dedim.
Şimdi biraz heyecan bastı beni. Hiç deneyimim yok. Bana önerileriniz neler olur. Çekim sırasında heyecan yapıp kendimi kasmaktan korkuyorum.
Merhaba, bir araç buldum exper raporunda egr soğutucu da su kaçağı var diyor. Bu araç alınır mı neye dikkat etmeliyim?
700.000 TL araç önerisi?
Merhaba 700.000 Tl civarı 2011 1.6 tdci Focus dan geçilecek araç araştırıyorum. Sedan veya SUV önerilerinizi bekliyorum.
Beklentilerim:
Dizel veya az yakan turbo benzinli.
Km çok fazla ve model yılı çok düşük olmayan.
En az focus kadar kaliteli.
En mantıklı araçlar hangileri olur?
Egea parasına sıfır araç önerisi
Merhaba 800.000 TL sıfır egea yerine aynı fiyata alınabilecek başka sıfır araç önerileriniz var mı? Teşekkürler.
Arkadaşlar bu 799.000 TL egea kampanyasından nasıl yararlanabilirim? 250.000 TL faizsiz kredi kampanyası ile birleşir mi? Hangi model yılı ve donanım için geçerli kampanya?
Focus 2.5 jant önerisi
Merhaba, 2011 Focus 2.5 için 4 lastik almam lazım fakat jantlar ın boyası da kötü durumda. Lastik almışken jantları da 17 inch orjinal veya kaliteli orjinal replikası yapmak istiyorum. 17 inch hangi jant modelini önerirsiniz?
17 orjinal focus jantı bulmam zor ve maliyetli biliyorum. Replika jant almak durumundayım. Replika da dikkat etmem gereken kaliteli markalar vb. Var mı? Bir jant beğendim 4 lastikle beraber 18.500 TL. Benim jant lastiği takasta 6 bin TL sayarmış. Ama sizin önerilerinizi de bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
S24 Ultra ekran kumlanma sorunu çözüldü mü?
Merhaba, bir çok kişi S24 Ultra da kronik ekranında düşük parlaklıkta kumlanma gibi bir sorun olduğunu söylüyor. Ben yurt dışı sıfır S24 Ultra almayı düşündüm ama bu sorunu duyunca çekindim. Bir de donanımsal olduğunu yazmışlar. Bu sorun giderildi mi veya giderilebilir mi? Yd ürünü olduğu için garantim de olmayacak elimde patlamasından korkuyorum.
Hong Kong İphone 15 alınır mı?
Merhaba, normalde yurt dışı S24 serisinden bir telefon alacaktım fakat ekranda kronik kumlanma varmış. Yönümü yurt dışı İphoneler e çevirdim. Sıfır cihaz alacağım. 15 Pro Max malesef bütçemi aşıyor sıfır İphone 15 alamaya karar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir kaç sorum var.
Çift sim olacağı için asya modellerine yöneldim. Önümde bildiğim kadarı ile iki seçenek var. Çin ve Hong Kong cihazı. Çin cihazında facetime aktif değilmiş fakat Hong kong cihazında aktifmiş. Bir de iki modelde de wifi yerine wlan yazıyormuş. Sanırım ne yazdığı çok önemli değil ikisi de aynı şeymiş.
Hong Kong cihazı almalımıyım, önerirmisiniz eksiği var mı?
Teşekkürler.
55.000 TL Motosiklet önerisi
Merhaba, ilk defa motor alacağım yardımlarınızı bekliyorum. Max 55.000 TL bütçem var. Ikinci el 125cc ye kadar motor arayışım var. Hangi modeli önerirsiniz? Motor tipi olarak şu yarış motorlarına benzeyenlerden olaun istiyorum. Touring tipi oluyor galiba. Teşekkürler.
850 bin TL niz olsa hangi C SUV'u alırsınız?
Merhaba, 850 bin TL niz olsa hangi C SUV aracı alırsınız? Model, motor ve paket olarak önerileriniz nedir? Dacia ve Fiat hariç fazla eski olmayan, yakıtı üzmeyecek araçlar var mı bu bütçede?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.071
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 296.902 (Bu ay: 11.374)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.109 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic