Merhaba 800.000 TL sıfır egea yerine aynı fiyata alınabilecek başka sıfır araç önerileriniz var mı? Teşekkürler. |
Bildirim
Merhaba 800.000 TL sıfır egea yerine aynı fiyata alınabilecek başka sıfır araç önerileriniz var mı? Teşekkürler. |
yine egea alınır
|
2024 poşetli multijet egea varken 2008 model mersedesin yanından bile geçmezdim.
Çok fazla rektefiyeci çıkmacı sanayici akrabam var. Daha fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum. |
Son söylediğiniz cümle işin özeti zaten.
Ben sizin kadar zengin değilim hocam. 2008 model saatli bombaya para bağlayamam. 1 birim paraya Arızasız nispeten dertsiz 0 km fabrika kokulu multijet almak varken aynı birim paraya ne olduğu belirsiz son sahibi olacağım piyasası olmayan alırken bile masrafla alacağım bir mersedes,bmw bırakın almayı yanından dahi geçmem birileri anahtarları elime tutuşturur diye. Hem yakıt tüketimi fazla olacak hem birinin arıza çıkartma ihtimali 10/1 iken diğerinin arıza çıkartma ihtimali 10/5 olacak (iyimser davrandım). Varsın arabamda elektrik ayna totomu ısıtacak sobalı koltuk belime masaj yapacak akıllı koltuk olmasın ben sıfırcıyımdır her zaman. 2024 parasına 2008 alan/öneren arkadaşa da iyi şanslar dilerim ki ihtiyacı olacak 😊 Saygılar sevgiler |
egea'nın fiyatına o genişlikte bir araç yok. ben egea alırdım bütçem bu kadar olsa. biraz zorlayınca i20 olabilir belki ama yine de o da egea konforunu veremez. |
|
|
|
|
|
|
799biblik egea kampanyası nerede ? biz de bir tane egea cross bakıyoruz |
|
yeniden yazmak isterim bu uygun kampanyalı egealar nerede ? egea cross arıyoruz otomatık vıtes babam ıcın |