Şimdi Ara

Egea parasına sıfır araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 800.000 TL sıfır egea yerine aynı fiyata alınabilecek başka sıfır araç önerileriniz var mı? Teşekkürler.

• Son söylediğiniz cümle işin özeti zaten.

Ben sizin kadar zengin değilim hocam. 2008 model saatli bombaya para bağlayamam.

1 birim paraya Arızasız nispeten dertsiz 0 km fabrika kokulu multijet almak varken aynı birim paraya ne olduğu belirsiz son sahibi olacağım piyasası olmayan alırken bile masrafla alacağım bir mersedes,bmw bırakın almayı yanından dahi geçmem birileri anahtarları elime tutuşturur diye.

Hem yakıt tüketimi fazla olacak hem birinin arıza çıkartma ihtimali 10/1 iken diğerinin arıza çıkartma ihtimali 10/5 olacak (iyimser davrandım).

Varsın arabamda elektrik ayna totomu ısıtacak sobalı koltuk belime masaj yapacak akıllı koltuk olmasın ben sıfırcıyımdır her zaman. 2024 parasına 2008 alan/öneren arkadaşa da iyi şanslar dilerim ki ihtiyacı olacak 😊

Saygılar sevgiler
  • egea'nın fiyatına o genişlikte bir araç yok. ben egea alırdım bütçem bu kadar olsa. biraz zorlayınca i20 olabilir belki ama yine de o da egea konforunu veremez.

• mazi09 M kullanıcısına yanıt
    Hocam örnek ilan atar mısın
  • yine egea alınır
    2024 poşetli multijet egea varken 2008 model mersedesin yanından bile geçmezdim.

Çok fazla rektefiyeci çıkmacı sanayici akrabam var. Daha fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Son söylediğiniz cümle işin özeti zaten.

Ben sizin kadar zengin değilim hocam. 2008 model saatli bombaya para bağlayamam.

1 birim paraya Arızasız nispeten dertsiz 0 km fabrika kokulu multijet almak varken aynı birim paraya ne olduğu belirsiz son sahibi olacağım piyasası olmayan alırken bile masrafla alacağım bir mersedes,bmw bırakın almayı yanından dahi geçmem birileri anahtarları elime tutuşturur diye.

Hem yakıt tüketimi fazla olacak hem birinin arıza çıkartma ihtimali 10/1 iken diğerinin arıza çıkartma ihtimali 10/5 olacak (iyimser davrandım).

Varsın arabamda elektrik ayna totomu ısıtacak sobalı koltuk belime masaj yapacak akıllı koltuk olmasın ben sıfırcıyımdır her zaman. 2024 parasına 2008 alan/öneren arkadaşa da iyi şanslar dilerim ki ihtiyacı olacak 😊

Saygılar sevgiler
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Hocam multijetlet 1 milyon tl. Arkadaşın dediği 1.4 benzinli olanı
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam fire motora çok sıcak olmasam da işin özeti sıfır mal varken First class da olsa 20 yaşına yaklaşmış arabaya asla para bağlamam.

paran çoktur antikalık koleksiyonluk keyiflik alırsın aslan besleyen yemini düşünmez mantığıyla her hafta sanayiye gitsem koymaz bana dersin eyvallah.
  • 799biblik egea kampanyası nerede ?

biz de bir tane egea cross bakıyoruz

• zamanında bende aynı süreçten geçtim rio aldım hala 0 kokusu üzerinde ama zor satıyorum, tavsiyem alırken piyasası olan bi araba olup olmadığınıda öncelik kriterlerine eklemen hocam.

mesela sedan segmentinde egea megane piyasası hızlı araçlar, hatchback b segmentinde mesela egea hb piyasası yok orda clio polo başı çekiyor gibi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: katarlialman

799biblik egea kampanyası nerede ?

biz de bir tane egea cross bakıyoruz

yeniden yazmak isterim

bu uygun kampanyalı egealar nerede ?

egea cross arıyoruz otomatık vıtes babam ıcın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.