Şimdi Ara

Sıfır araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır araç almayı planlıyoruz bütçe 1,4 milyon .Ben yenilenmiş toyota corolla 1.5 benzin düşünüyorum.Sizlerden de gelecek yorumlara,tavsiyelere açığım.Daha önce hiç sıfır araç almadık hayırlısıyla ilk kez olacak prosedür nasıl işler püf noktaları varmıdır tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 2 Ağustos 2024; 0:17:52 >

• Golf 8.5 life olabilir
  • yapmayın etmeyin, o parayı corolla ile mundar etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamyonlarkavuntaşır -- 27 Temmuz 2024; 0:56:8 >
  • kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

Tavsiye verebileceğin araba varmı yada paranın niye mundar olacağını düşündün.

• 1650'ye çok rahat C5 Aircross Shine alınır bence.

2015 kasa Corolla'dan geçtim. Dünya varmış dedim.
  • Byd seal u 1,5 civarına düşme ihtimali var.
  • tassa kullanıcısına yanıt

corolla şu an giriş paketine parası ancak yetenin yada ötv muafiyetlilerin alacağı araç bana kalırsa şu an. o bütçeye bir çok alternatif var, kriterler önemli.

dolusu da olsa corolla herhangi bir kriterin en iyisi denecek bir model değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayiden sıfır araç alırken
    13 yıl önce açıldı
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 megane ve 1.5 corolla arasında gidip geliyorum.Çok fazla youtube videosu izledim iyice kafam karıştı.Kullanıcı arkadaşlardan olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşmalarını bekliyorum.Herhangi bir
    başka marka model tavsiyelerine de açığım
  • o paralara yazık. %10 veya %30 ötvli araçlar varken %80 ötvli araç mı alınır hocam.

Bydyi bekleyin derim.
    byd seul u ötvsi %80den %30 düşcek. 1.6milyona mükemmel bir araç. corolladan 5 gömlek üstün

veya elektrikli düşünürseniz ve yatırım teşvil belgesi ile ötvsi %10a düşerse 1.2 milyona byd atto 3..

ha ben bekleyemem derseniz hyundai ioniq 5 1.550milyon. 200bin sıfır faiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 2 Ağustos 2024; 0:28:50 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Sağol hocam elektrikli tercih etmiyorum.

o zaman %80 ötv+ üzerine %20 kdv ile keriz avına devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 2 Ağustos 2024; 0:30:22 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Bulunduğum şehirde toplasan 2 tane elektrikli şarj istasyonu anca vardır.Zaten aracı ağırlıklı olarak babam kullanıcak benim kendi arabam var.Ayda toplasan 300 km anca yapar.Elektrikli araç için bir durum söz konusu değil şu anda.

Seçenekler bunlarsa ben corolla’yı tercih ederdim.
  • Corolla iyi araç ama 1250 falan değil miydi?
  • O paraya şunu al, bunu al diyenler her zaman çıkacaktır. Hangisini beğendiyseniz onu alın geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

O paraya şunu al, bunu al diyenler her zaman çıkacaktır. Hangisini beğendiyseniz onu alın geçin.

Haklısınız gerçekten.Kafam allak bullak oldu iyice.En iyisi içimize sinene parayı basıp geçmek.

• 2017'de sıfır tam donanımlı premium paket corolla aldım. Pişmanım. Yenileri nasıldır bilmem.

Edit: Hatta şimdi mesaj atınca fark ettim, profilimde de toyota kalmış. Şimdi onu da değiştirmeye gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 2 Ağustos 2024; 12:58:46 >
  • igneli kullanıcısına yanıt
    Neden pişmansınız. Daha önce hangi araç vardı
  • Hocam bende corollayı seviyorum 6.5 7 yıla yakın kullandım ama. Bence Corolla sadece en boş paket alınacaksa mantıklı ya da 2.elde temiz 3 5 bin km de dream x pack olacaksa mantıklı. Manuel olacak sa o paralara bence golf 8 makyajlı bakılabilir hem 4 silindirli hem turbo. Daha önce hangi araçları kullandınız peki ?
  • netttt2627 N kullanıcısına yanıt

Bu tamamen beklentileriniz ile alakalı.

Vasat bir araçtan Toyota'ya binen öve öve bitiremez, kaliteli bir araçtan Toyota'ya geçen söve söve bitiremez.

Toyota'ya kadar sürekli alman arabalarına bindim, Volkswagen, Skoda... Ha birde ilk arabam olan 96 model Civic'im vardı ki kendisini çok severdim.

Toyota'ya geçtim ve hayal kırıklıklarım başladı.

-Tek tuşla cam kapatma yok. Çocuk kilidini açınca bende açıp kapatamıyorum camları. Belki küçük bir sorun gibi görünebilir ama çok saçma.

-Sene olmuş 2017 en dolu versiyonu almışım kumandadan camları açıp kapatamıyorum. Yine basit gibi görünebilir ama çocuğun biri camı açık bıraktığı zaman tekrar arabaya binip kontağı açıp camı kapatmak sorun.

-Arabayı yolda tutmak sorun. 110'un üzerine çıktığım zaman iki elimde tutmak zorunda kalıyorum direksiyonu. Sürekli sağa sola kayıyor. 2008 model arabamda dizimle sürüyordum bu hızlarda. Şimdi Volvo var bende 170le giderken bile çok rahat tek elimle sürebiliyorum yola oturuyor resmen araba.

-Viraj alması ve frenlemesi çok sıkıntı. Virajda araba kendini dışarı doğru atıyor, frenlemede ise öne doğru atıyor araba kendini.

-Ayrıca bir kaza yaptım kendisi ile aracım perti çıktı. Eski konularımdan bakabilirsiniz resimlerine. Airbag'ler açmadı bile bu kazada. Şans eseri hiç birimize bir şey olmadan çıktık arabadan. Bu kazadan sonra Toyota'ya tövbe ettim almam bir daha. Ve o mesajımdan sonra aynı sorunu yaşayan insanlar bana mesaj atmaya başladılar. Sadece benim başıma gelmediğini anladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.