Samsung 50QN90B - Sony XR-50X90J
Samsung 50QN90B ve Sony XR-50X90J arasında kaldım.
Genelde netflix, disney, youtube gibi platformları kullanıyorum, ayrıca ps5 kullanıyorum.
Tv ile birlikte soundbar almayıda düşünüyorum. Samsung HW-Q990B Sony'de ise HT-A7000. Soundbar kısmında samsung daha ağır basıyor tabiki.
Mevcutta 46" Samsung D8000 kullanıyorum. İzlemem mesafem 2,5-3 metre civarı. 46" boyuttan memnunum ama tv'ler artık 50"'den başlıyor. Beni rahatsız eder mi bilmiyorum. Alt yazı okurken filmi kaçırmak istemiyorum :)
RJ45 / F Konnektör
Merhaba,
İnternette konu ile alakalı fazla bir bilgi bulunmuyor.
Aşağıda ki konnektör ile interneti cat6 kablosuna aktarıp combiner marifeti ile ile uydu ve interneti rg6 da birleşirip sonra tekrar geri ayırabilirmiyim?
Uydu Kablosu ile Cat6 kablosu
İki tane hat çekeceğim ama cat6 utp kablosu uydu anteni kablosundan etkilenir mi bilmiyorum. İkisi aynı kablo kanalından gidecek.
Herkese merhaba;
CBW-383ZN Docsis 3.0 kablonet modemim var. Malumunuz üzere wifi bağlantısı sorunlu olduğu için Airties 5760 modemimin wifi ağını kullanmak istiyorum. Aslında kısmen bunu yaptım ama takıldığım yerleri sormak istiyorum.
1) Router olarak kullandığım airties 5760 modemime 192.168.2.254 nolu ip'i atıyorum ama bu ip ye girmek istediğim zaman hata alıyorum. Bir türlü router arayüzüne giremedim.
2) Kablonetin modemini kabloların eve dağıldığı ana yere koyup bütün odalara cat6 çekeceğim. Airties modemim ise hem evin merkezi yeri olduğu için hem de bilgisayar ve playstation'a kablo ile bağlantı kuracağım için oyun odama koymayı düşünüyorum. Yani router olarak kullandığım modemden hem wifi ağı hem de kablo bağlantısı yapacağım. Wifi ağını kurmayı başarmama rağmen kablo bağlantısında problem yaşıyorum.
3) Airties 5760 modemde *DHCP sunucusu *DHCP relay agent *DHCP Client seçenekleri mevcut. Bunlardan hangisini seçmem gerektiğini anlamadım. Acaba kapalı olarak mı ayarlamam lazım :/
4) Evdeki internetin %90'nı router üzerinden bağlanacağı için hız ve ping konusunda problem yamayacağım sekilde ayarlamam lazım.
Teşekkürederim.
Samsung Galaxy P580 sorunum var
|
Savaş sandıkları
|
Bi bakar mısınız?
|
AAC Sürümünü Yarat
|
Corolla ile yaşadığım kaza
|
|
Meslek: Ziraat Mühendisi
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.218
İkinci El Bölümü Mesajları: 157
Konularının görüntülenme sayısı: 28.815 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 924 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic