Herkese merhabalar bu sene kaçırdım 2026 yılındaki kpss ye girmek istiyorum
27 yaşındayım 2 kere biri açık biri örgün önlisans bölümü tutturdum üniversite için fakat sonradan işe girip çalışmam gerektiği için kayıt yenilemedim şu an lise mezunu olarak gözüküyorum 2015 de meslek lisesi inşaat teknolojileri çıkışlıyım bu bölümden ziyade herhangi bir alanda memur olmak istiyorum
sözelci sayılırım türkçem ve tarihim iyi seviyede bazı yıllar kendimi öylesine denemek için üniversite sınavına girdiğimde türkçeden yaklaşık 25 30 net yapıyorum tarihimde iyi seviyede fakat matematiğim baya kötü :)
şu an türk telekomda back office olarak çalışıyorum bu sene kaçırdım bir sonraki kpss de başvuru yapıp girmek istiyorum lise kpss için çalışmaya nereden başlayabilirim önerebileceğiniz bir site, Pdf veya YouTube vs video serisi var mıdır ?
Arkadaşlar herkese selam sorum çok açık;
Elimde 700 bin tl param var.Bunu faiz e koysam her ay ort 25 bin tl faizle portföyümdeki uzun vadeli garanti iyi şirketlere , fon ve altına eşit bölüştürsem, çalıştığım maaşla geçimimi sağlasam…….
bu yol mantıklı mı bana ilerde örneğin bi 0 bmw gibi veya bi ev aldırırmı ?
mantıklı değilse de bana fikir verecek abilerimden/yaşıtlarımdan tavsiye alabilirmiyim nasıl değerlendirebilirim?
AÇIKÖĞRETİM HAKKINDA
arkadaşlar selamlar, ben 4 yıl önce spor yöneticiliği açıktan tercih sonucum oldu harcı atm den yatırdım ama sonra hiç takibini yapmadım, kayıt işlemi vs de yaptırmadım.Şu an kayıt yaptıramam artık dimi?
Tapu konularından bilgisi olan bakabilirmi
Arkadaşlar selamlar herkese, konuyu kısaca özet geçicem lütfen konu hakkında bilgisi olan fikir olarak yardımcı olabilirmi
annemin anneannesinden bir tapu varmış mahalle sakinlerinden öğrendik yıllar sonra, oda anneannemde vefat etti bu arada, annem bunu öğrenince araştırdı anneannem zamanında teknoloji gelişmediği için sonuçta birisine satmış cüzi bi miktara ama aslında sattığı yerin çevresinin çoğu anneanneminmiş aslında o sadece ev ve ahır onun zannediyormuş 1900 lü yılların başında, şu an orda oturan bir kaç kişi yıllardır oturduklarını kira vs ödemediklerini evin sahibi olarakta gözükmediklerini söylüyorlar. anneannem yaşıyo olsaydı kolay olurdu belki ama oda vefat ettiği için annem sormaya gitti anneannesinin kızlık soyadını istediler tanıdık vasıtasıyla bulmak zorundakaldık e devlet soyağcında çok eski tarihler çıkmadığı için.
siz bu konu hakkında bilen abilerim ablalarım yardımcı olabilirmi bu süreçte ne yapıp nasıl annem üzerine alabilir? dilekçe yazıp dava açtık devlete araştırılsın vs diye nisan ayına tarih vermişler e devlette gördüm
Merhabalar gündelik kullanım için youtube dizi film
birde arada bir nadirende olsa lol valo cs go tarz oyunları düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynatacak ısınma sorunu olmayan bir laptop önerisinde bulunurmusunuz?
vatan gibi kendim gidip alabileceğim yerlerden olursa iyi olur olmazsa int üzerinden de sipariş verebilirim fark etmez
build ve sınıf önerisi
arkadaşlar selam.oyunla ilgili bir gün araştırma yaptım ve xbox ta bugün başlıcam.evet oyun çok detaylı ama gerekirse translate i sürekli yanımda açık tutup o şekilde yavaşlatsada oynayarak öğrenmek istiyorum , başlangıç için sınıf ve build önerisi yapar mısınız? build sitelerine baktım fakat skill tree göstermiyor
xbox ta rpg istediğim için diablo başlamak istedim ama poe daha cazip geldi zorluğuda dikkatimi çekti açıkçası bir yandanda ingilizce öğrenme aşamasında olduğum için gerekirse translate açık oynamam dilimide geliştirir diye düşündüm
nba 2k22
selamlar.xbox series ss te nba 2k22 aldım, bu sene sizce myteam modunu mu oynamalıyım yoksa park mı? oynayan arkadaşlar durum nasıl serverlar vs. söylerse sevinirim
senelerdir park oynardım mycareer modunda fakat bu sene oraya hiç bulaşmayıp myteam ede girişesim var açıkçası
Selamlar. 182 boyunda şu an 79 kg yum ve haftada 4 gün fullbody + ağırlıktan sonra 15dk hiit şekilde nabızı yükseltip alçaltarak kardio yapıyorum
günlük aldıgım kalori 2 bin e yakın, 140 gr protein , 100 gr karbonhidrat , 50 gr yağ alıyorum
bunların sonucunda üst vücudum gözle görülür bir şekilde kaslanıyor, fakat kilom hep aynı kalıyor hemen hemen uzun süredir.benim amacımsa kilo verip yağ oranını düşürüp karın kasına doğru ilerlemek.
yanlış yaptığım birşeymi var yoksa böyle ilerleyip devam edeyimmi?
Vücut Geliştirme ve Kabızlık
selamlar.yumurta-tavuk-et süt kahve vs. derken hep katı yiyecekler.bu 1 ayda 2 kez kabız oldum ve gerçekten hayat motivesini dibe çekiyor.
Çözüm yol"ları" nedir arkadaşlar?
Lütfen bakarmısınız
Selamlar.Bir arkadaşım var asgari ücret alıyor ve kendi üstüne veya ailesinin üstüne herhangi bir ev veya araba da yok.Gelelim asıl meseleye bu arkadaş şu an bankalarda toplamda 30 bin tl kredisi ve 2 kredi kartı var.Asgari ücret ile çalışana bu kadar limit bile fazla diyeceksiniz fakat bugün birde bunların üstüne x bankası 36 bin tl ön onaylı krediniz hazır demiş özel şekilde arayıp bu nasıl oluyor açıklarmısınız?
Bu arada bahsettiğim çok yakın bi arkadaşım a dan z ye herşeyini bilirim ve düzenli ödeme vs. yapmıştır diyicem ama daha geçen ay 70 80 günlük gecikmeleri oldu bir kaç defa.

Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.126
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 25.184 (Bu ay: 480)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.702 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun