Şimdi Ara

03.03.2024 MSÜ Tarihinin En Büyük Yığılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN ŞAHSEN HAYATIMDA BUNDAN DAHA KOLAY BİR MSÜ GÖRMEDİM YANİ SEÇİMDEN Mİ YOKSA ÖSYM TERS KÖŞE Mİ YAPACAK BİLMİYORUM AMA BU MSÜDE 105 NET İLK 15K GETİRECEK  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEE11446D -- 21 Mart 2024; 11:23:4 >

• Ne kadar doğru bilmiyom da Twitter’da bir sürü kişi kolaydı yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 3 Mart 2024; 12:57:19 >
  • ben girdim öyle zordu ki normalde 80 dakikam kalırdı Türkçe 20 dkda biterdi bunda Türkçe 50 dakikada bitti matematikte 5 soruya bakabildim maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yks'de bu kolaylıkta olursa sistemin ruhuna EL FATİHA okuruz 100 tyt 70 ayt ile 40k gelir NET!

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Rahat olun a new life hocam, yks öyle bir zor olacaktır ki 60 tyt 30 ayt ilk 4k getirebilir zannımca

• sınavda gözetmendim öğrenciler bu sorular lgs soruları galiba diyerek kitapçığı geri vermeye çalıştı bu kadar kolay sorulmasını doğru bulmuyorum çocuklar boş boş oturdular

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firestorm2321 F kullanıcısına yanıt

ZXŞLKFFJBHEARGŞLKHRJŞLKRETEJYRHOIRIĞPHOJBMEİLGKEMYHJHWKBGJAGPİHNOJWKĞPWO5HKHPİOK AKLIMDA CANLANDI 

• çoğu ünili arkadaşların, çok takılma girmediler sınava eğleniyorlar sadece

• her sene en büyük yığılma oluyor ve olacak. niye konu değeri var artuk bunun?

• Qtv analizine güveniyoruz o ne diyecek bakalım  

• Bence geçen sene sınava girenlerin sayısında 120k'lık bir artış ve bir tık daha kolay olması hasebiyle sıralamalar 2022*1,3 şeklinde gelecektir tahminim

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Qtv msü analizi yapmıyo diye biliyorum

• thatisreal kullanıcısına yanıt

Onu bilmiyordum hocam o zaman sonuçları bekleyeceğiz  

• geçmiş msüleri çözdüm baya kolaydı feni vs 10dkda çözülüyodu o yüzden rahattım bu geçmişe göre bi tık zordu ama yine de kolay-ortaydı

• feni aşırı basitti türkçesi zorlayıcı olması dışında bir de sosyalde birkaç bilgi sorusu. bu sefer cidden 100 net geçen sene ki gibi vermeyebilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.