BEN ŞAHSEN HAYATIMDA BUNDAN DAHA KOLAY BİR MSÜ GÖRMEDİM YANİ SEÇİMDEN Mİ YOKSA ÖSYM TERS KÖŞE Mİ YAPACAK BİLMİYORUM AMA BU MSÜDE 105 NET İLK 15K GETİRECEK < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEE11446D -- 21 Mart 2024; 11:23:4 > |
03.03.2024 MSÜ Tarihinin En Büyük Yığılması
-
-
Ne kadar doğru bilmiyom da Twitter’da bir sürü kişi kolaydı yazmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 3 Mart 2024; 12:57:19 > -
ben girdim öyle zordu ki normalde 80 dakikam kalırdı Türkçe 20 dkda biterdi bunda Türkçe 50 dakikada bitti matematikte 5 soruya bakabildim maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yks'de bu kolaylıkta olursa sistemin ruhuna EL FATİHA okuruz 100 tyt 70 ayt ile 40k gelir NET!
-
Rahat olun a new life hocam, yks öyle bir zor olacaktır ki 60 tyt 30 ayt ilk 4k getirebilir zannımca
-
sınavda gözetmendim öğrenciler bu sorular lgs soruları galiba diyerek kitapçığı geri vermeye çalıştı bu kadar kolay sorulmasını doğru bulmuyorum çocuklar boş boş oturdular
ZXŞLKFFJBHEARGŞLKHRJŞLKRETEJYRHOIRIĞPHOJBMEİLGKEMYHJHWKBGJAGPİHNOJWKĞPWO5HKHPİOK AKLIMDA CANLANDI
-
çoğu ünili arkadaşların, çok takılma girmediler sınava eğleniyorlar sadece
-
her sene en büyük yığılma oluyor ve olacak. niye konu değeri var artuk bunun?
-
Qtv analizine güveniyoruz o ne diyecek bakalım
-
Bence geçen sene sınava girenlerin sayısında 120k'lık bir artış ve bir tık daha kolay olması hasebiyle sıralamalar 2022*1,3 şeklinde gelecektir tahminim
-
Qtv msü analizi yapmıyo diye biliyorum
-
Onu bilmiyordum hocam o zaman sonuçları bekleyeceğiz
-
geçmiş msüleri çözdüm baya kolaydı feni vs 10dkda çözülüyodu o yüzden rahattım bu geçmişe göre bi tık zordu ama yine de kolay-ortaydı
-
feni aşırı basitti türkçesi zorlayıcı olması dışında bir de sosyalde birkaç bilgi sorusu. bu sefer cidden 100 net geçen sene ki gibi vermeyebilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çoğu ünili arkadaşların, çok takılma girmediler sınava eğleniyorlar sadece |
sınavda gözetmendim öğrenciler bu sorular lgs soruları galiba diyerek kitapçığı geri vermeye çalıştı bu kadar kolay sorulmasını doğru bulmuyorum çocuklar boş boş oturdular
|
Benzer içerikler
- eskişehir en iyi dershaneler
- bıyıklı-matematik pdf indir
- ismail murat aydın
- doktorlar kaç saat çalışır
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X