|
Bildirim
Geçen sene 20-30 TL gibi olan sebze meyve fiyatlarından 80-100 TL fiyatlara,
Geçen sene 120 TL ödediğimiz internetten 520 TL fiyatlara geldik.Resmen soygun var.Aralarında anlaşmadılarsa ben birşey bilmiyorum.Adına bir de serbest piyasa diyorlar,şaka gibi |
Boş boş açıklamalar, haberler..
Rekabet koşullarının olmadığı yerde başarıdan söz edilemez. Kullanıcılar denizdeki kum gibi zaten. Mültecisi göçmeni kaçağı gırla... (Eskiden bi İngilizce için press 9 denirdi. Şimdi çağrı merkezleri utanmasalar Türkçe için 9'a basın diyecekler.) |
Bu halk iyi birşeyi haketseydi, dürüst insanları seçerdi, baştan seçim yanlış olunca/ilk düğme yanlış iliklenince gerisini anlatmaya gerek yok zaten.
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatayım, sırf tekel ve piyasadaki konumunu kötüye kullanıyor diye yeni taşındığım yerde(Mehmet Akif mah. / Sultanbeyli / İstanbul) internet aboneliği için Millenicom'a başvurdum, adamlar neyse gayet güzel bilgilendiriyorlar; boş port olmadığı için saatte bir sizin için boş port kontrolü yapacağız, olursa sizin başvurunuz işleme konulup aboneliğiniz başlatılacak, neyse bu Pazar dedim bu iş böyle olmayacak(4-5 gün önce Millenicom beni aradı bir aylık port kontrolü sonrası halen boş port oluşmadı, isterseniz 2. ay kontrolünü başlatabiliriz) el mahkum bu halk sevicilere! eğileceğiz, öhhhmm... Neyse Pazar internetten başvurdum, Pazartesi aradılar ve Salı yani bugün de bağlattılar; 200 Mbps(bu arada altyapım -fiber-1.000 Mbps destekliyormuş), eee internetten başvururken paketten sonra modem seçenekleri çıktığında modemim var, modem istemiyorum deyip 15 aylık tahhütlü paketi işaretlememe rağmen aylık da 75 TL modem kiralama ücreti kitlediler, ki üst düsey Asus bir modemim(ASUS Dsl - Ax82u Wifi 6 ) olmasına rağmen... Kısaca tüm bunlarda emeği/oyu olanları Allah'a havale ediyorum, umarım zerre dahi olsa hakkımızı bırakmaz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 13 Kasım 2024; 3:41:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 12 Kasım 2024; 16:18:09 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |