Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 yılı için il içi ve iller arası öğretmen yer değiştirme takvimini açıkladı. Eğitimcilerin büyük bir merakla beklediği takvimde, başvuru tarihleri ve detaylar netleşti. İşte öğretmenlerin dikkat etmesi gereken tarihler ve başvuru şartları. Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 Yılı için Yer Değiştirme Takvimini Açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 yılı için öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme takvimini duyurdu. Öğretmenler, belirlenen tarihler arasında başvurularını yapabilecek ve atama sonuçlarını bekleyecekler. İşte 2024 yılı yer değiştirme süreci ile ilgili tüm detaylar.Başvurular 11 Temmuz'da Başlıyor Eğitimciler için önemli bir tarih olan 11 Temmuz, yer değiştirme başvurularının başladığı gün olarak belirlendi. Öğretmenler, 11-16 Temmuz tarihleri arasında personel.meb.gov.tr adresinden erişebilecekleri başvuru şartlarına göre iller arası atama başvurularını yapabilecekler. İller Arası Atama Takvimi
İl İçi Atama Takvimi
İller Arası Atama Şartları
Başvuru Nasıl Yapılır? Öğretmenler, iller arası yer değiştirme başvurularını mebbis.meb.gov.tr veya personel.meb.gov.tr adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu'nu doldurarak 11-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirebilirler.2024 yılı öğretmen yer değiştirme süreci ile ilgili tüm detaylar, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesinden takip edilebilir. Bu süreçte öğretmenlerin dikkat etmeleri gereken tarihleri kaçırmamaları ve başvuru şartlarına uygun olarak hareket etmeleri büyük önem taşımaktadır. Kaynak: Afyon Haber |
Bildirim