Şimdi Ara

Vodafone Türkiye, 2023-2024 ilk yarıyıl sonuçlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone Türkiye, 2023-2024 ilk yarıyıl sonuçlarını açıkladı
    Vodafone Türkiye için Nisan’da başlayan 2023-2024 mali yılının Nisan-Eylül 2023 aylarını kapsayan 6 aylık ilk yarıyıl sonuçlarını açıkladı. Şirketin mobil abone sayısı 25,4 milyona yükseldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Nisan-Eylül 2023 aylarında servis gelirleri 20,8 milyar TL olarak gerçekleşirken, Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kâr’ı (FAVÖK) 8,0 milyar TL’ye yükseldi.

Mobil abone sayısı 25,4 milyona ulaşırken, M2M (Makinelerarası İletişim) dahil toplam mobil abone sayısı 29,3 milyona ulaştı. Şirket, faturalı abone sayısını ise 19,1 milyona yükseltti. Genişbant teknolojilerinde de müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmaya devam eden Vodafone Türkiye’nin sabit genişbant abone sayısı 1,4 milyon olarak gerçekleşti.

Mobil veri kullanımı yüzde 22 arttı

Mali yılın ilk 6 ayında, Vodafone Türkiye müşterilerinin toplam mobil data kullanımı geçen yılın aynı dönemine kıyasla %22 artışla 2,403 petabyte'a yükseldi.

Ayrıca Bkz.Vodafone Yanımda'ya Eğlence alanı eklendi: Youtube Premium 9,90TL

Vodafone’un Vodafone Yanımda ve Online Self Servis gibi dijital kanallarını kullanan aylık aktif müşteri sayısı 17 milyonu aştı. Vodafone’un dijital kanallarını kullanan müşterilerin aylık toplam etkileşimi ise 415 milyona ulaştı.

"Her Şey Yanımda" 50 milyon ziyarete yaklaştı

Dijital servislere öncelik veren Vodafone Türkiye’nin Her Şey Yanımda online alışveriş platformunun ziyaret edilme sayısı 50 milyona yaklaştı. Vodafone’un yeni nesil mobil finans çözümü Vodafone Pay’in ürünlerini kullanan toplam kullanıcı sayısı ise 4,8 milyona ulaştı. Şirketin 1.000’e yakın farklı işlem yapabilen kişisel dijital asistanı TOBi’nin aylık tekil kullanıcı sayısı 9,7 milyona, aylık sohbet sayısı ise 43 milyona yükseldi.

Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, 2023-24 mali yılı ilk yarıyıl sonuçları hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Vodafone olarak, dijitalleşmenin Türkiye ekonomisini dönüştürecek, kalkınma hedeflerinin gerçekleştirilmesi sürecine ivme katacak bir unsur olduğuna inanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında da bir yandan Türkiye’nin dijitalleşmesi için çalışırken, bir yandan da bu alanda gelişim fırsatlarını inceleyen, kamu politikası için önemli veriler sağlayan analizlerin üretilmesine liderlik ediyoruz. Bu anlayışla hazırladığımız ‘Dijital Türkiye 2030’ raporunda, ülkemizin dijital dönüşüm sürecinin en önemli unsurları olan toplum, şirketler, devlet ve altyapıyı mercek altına aldık. Bu dört alanda Türkiye’nin dijital dönüşümdeki durumunu, potansiyel gelişim alanlarını ve olası ekonomik etkileri, gelişmiş ülkelerle karşılaştırmalı bir perspektifle değerlendirdik. Vodafone olarak, müşterilerimizin, ekosistemimizin ve ülkemizin dijital geleceğine fayda sağlayacak politikaların geliştirilmesine katkı vermeye hazırız.

• Bu kadar yavaş internet hızı ve yüksek fiyatlarıyla maşallah… Son bir kaç yıldır Vodafone üç büyük operatörden üçüncü konuma düştü bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekmeyen internet, donan videolar, kesik kesik konuşmalar. Taahtüm bitsin başka operatöre geçecem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2018dan once turk telekom vf'nin cok gerisindeyken vfnin 3g hizlariyla 4g hizmeti verdigi yatirimsiz yillarda tt neredeyse her yerde (prime time haric) 100 mbps dayanan mobil hizlar sunmaya basladi. artik vf kullanmak icin hic mantikli bir sebep yok. tt ile ayni fiyat kotu kalite.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar sayesinde 8gb interneti bitiremiyorum.

• ülkeye t-mobile ve verizon gelse keşke

• Engin Aksoy arkadaşımızın hattı kesin Turkcell dir çünkü vodafone konuşurken kesiliyor ve interneti turkcell den tam %3000 kat yavaş, konuşmasını gabia chatgpt ye hazırlatmış çünkü asıl yatırım yapılması gereken konulardan hiç bahsetmemiş, TELEFON ÇEKMİYOR, İNTERNET AŞIRI YAVAŞ. Geçenlerde aradım vodafonu, özellikle full çeken bi yer tespit ettim:D dedim ki full çekiyor ama hızım 1-3mbs geçmiyor, isterseniz sizde bakabilirsiniz dedim evet dedi hızınız şuan düşük baz istasyonuna uzak olabilirsiniz ama dedim her gittiğim yerde bu böyle kullanıcılara kısıtlama getiriliyor olmasın dedim:D aşırı büyüme var ona karşılık altyapı de gelişmesi gerekir ama galiba kimse şikayet etmeyle uğraşmadığı için memnun mu sanıyorlar çözemedim, şu övündükleri tobi ise daha çook yolun başında oraya sormaktan sinir olup mecbur arıyorsun vs vs neyse aradıktan bir kaç gün sonra internet hızı 20 lerin üstüne çıktı bir kaç gün sonrada aynı yavaşlığına geri döndü, turkcell de ne zaman test yaptıysam 25 in altını hiç görmedim ve konuşmalarda nerdeyse hiç -dağın başın tepesi hariç kesilme olmamıştı. evdeki internetim yavaş kaldığında turkcellden giriyordum, şimdi vodafone da kampanya olduğu için evide vodafona geçirdim yani hayatımdaki en büyük hatayı yaptım, yapacak 1 şey yok tahmin ettiğim oldu hani düzelmişlerdir dedim ama maalesef sadece iş yerinde sorunsuz internete girebiliyorum, evde ve dışarda tamamen allaha emanet.. 50-100 tl fiyat farkına aldanmayın tabi turkcelinde var eksikleri ama en azından temel konularda iyi ÇEKME/KONUŞMA ve İNTERNET gibi,..

vodafone yatırım yapman gereken yerleri inşallah çözebilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafonede, Youtube facebook instagram tweetir WhatsApp gibi uygulamaları sınırsız +30 Gb +2 bin dk her yöne + vodafonelilerle sınırsız =335 TL ödüyordum. (şimdi 415 TL olmuş)

Türk telekoma 2 hafta önce taşındım aynı paketi 214 TL civarında geçtim. Türk telekom 1 tık daha iyi çekiyor.

Ve Nerdeyse %50 daha pahalıya kullanıyordum.

• Vodafone yeni bantlar alması gerek yoksa işi yaş

• Doğru dürüst abonelik sürecini tamamla önce Vodafone! İki defa internet kampanyası üzerinden, e-Devlet onayı ile başvurdum, ikisi de sonuçlandırılamadı! Sorun çözmekten aciz çağrı merkezi çalışanlarınız da cabası!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbulun göbeğinde 3-5 mgbt 4g hızında internet anca veriyorlar
    10 sene öncesinin internetini sağlıyorlar gelişme yerine geriye gidiyorlar
    bedava sınırsız internet ve dk verseler yine de uzatmayacağım taahhütümü

• Ya Allah aşkına Vodafone neyinizle övünüyorsunuz ya? Şebekem full çekiyor internet hızı 400-500 kb bee en fazla 1mb görüyor. Son model telefon kullanıyorum, Turkcell hızı 200 mbpss görüyor Vodafone 1 MB ... Önce internetinizin hızını geliştirin adam akıllı youtubede video izleyemiyoruz. Yakında 5g gelecek , internet hızı 2 MB olacak ben biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.