Bildirim
03 - 2012 FORMULA 1 UBS CHINESE GRAND PRIX
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ferrari taraftarıyım ama bu pistte mclaren ön planda olucak sanki -
McLaren'den rahat bi duble bekliyorum ben 3-4 de red bull un olur gerisi karışır Şahsen Ferrari fanıyım ama Perez'in performansını daha çok merak ediyorum. Kuala Lumpur'da iyi bir araçla ne yapabileceğini göstermesine rağmen 2-3 kez pilotaj hataları yaptığını da gördük. Ufakta olsa şüphelere sebep oldu bunlar.quote:
Orijinalden alıntı: prince1907
ferrari taraftarıyım ama bu pistte mclaren ön planda olucak sanki -
Gördüğüm en kaliteli f1 arşivi bu sitede girin bi göz atınhttp://f1tv.co.cc/quote:
Orijinalden alıntı: vandosa
McLaren'den rahat bi duble bekliyorum ben 3-4 de red bull un olur gerisi karışır Şahsen Ferrari fanıyım ama Perez'in performansını daha çok merak ediyorum. Kuala Lumpur'da iyi bir araçla ne yapabileceğini göstermesine rağmen 2-3 kez pilotaj hataları yaptığını da gördük. Ufakta olsa şüphelere sebep oldu bunlar.
Alıntıları Göster
Edit: Mercedes bu pistte podyum yapamazsa daha'da yapamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 30 Mart 2012; 16:24:42 >
-
Pist McLaren'e göre iyi denilebilecek bi pist yine.quote:
Orijinalden alıntı: !3!ack
Gördüğüm en kaliteli f1 arşivi bu sitede girin bi göz atınhttp://f1tv.co.cc/
Edit: Mercedes bu pistte podyum yapamazsa daha'da yapamaz
Alıntıları Göster
Ayrıca Hamilton Çin yarışlarını çok seviyor. 2007deki felaketten beri Çin yarışlarında hep çok sağlam işler yapıyor ve genelde şeytanın bacağını da kırma işini Çin'de görüyor.
Böyle olunca artık Hamilton'dan nihayi bi galibiyet bekliyorum. Bakalım bu sene de şeytanın bacağını burada kırar umarım.
Button da ikinci olsun da artık bi duble görsün gözümüz. İki yarıştır ilk 2 sırada başlayıp duble yapamamak can sıkıyordu. Şunu bi atlatalım artık..
-
gereksiz pist...quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Pist McLaren'e göre iyi denilebilecek bi pist yine.
Ayrıca Hamilton Çin yarışlarını çok seviyor. 2007deki felaketten beri Çin yarışlarında hep çok sağlam işler yapıyor ve genelde şeytanın bacağını da kırma işini Çin'de görüyor.
Böyle olunca artık Hamilton'dan nihayi bi galibiyet bekliyorum. Bakalım bu sene de şeytanın bacağını burada kırar umarım.
Button da ikinci olsun da artık bi duble görsün gözümüz. İki yarıştır ilk 2 sırada başlayıp duble yapamamak can sıkıyordu. Şunu bi atlatalım artık..
Alıntıları Göster
-
quote:
http://www.grandprix.com/gpe/races.html
vakt-ı zamanında @sadrazzam tarafından almıstım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 30 Mart 2012; 20:23:38 > -
Hamilton burada affetmez gibi.quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166quote:
http://www.grandprix.com/gpe/races.html
vakt-ı zamanında @sadrazzam tarafından almıstım
Alıntıları Göster
Bu arada Massa yine sayfaları çevirmeye devam ediyormuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
gereksiz pist...
takvimdeki en kaliteli 5 pistten biri. tilke'nin en iyi pisti. -
F1 2011 de en sevdiğim pistlerden biriydi. McLaren'lerin iyi olacağını düşünüyorum. Perez'i de merak etmiyor değilim.quote:
Orijinalden alıntı: tylorquote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
gereksiz pist...
takvimdeki en kaliteli 5 pistten biri. tilke'nin en iyi pisti.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
F1 2011 de en sevdiğim pistlerden biriydi. McLaren'lerin iyi olacağını düşünüyorum. Perez'i de merak etmiyor değilim.
f1 mi oynuyoruz yoksa -
quote:
quote:
F1 2011 de en sevdiğim pistlerden biriydi. McLaren'lerin iyi olacağını düşünüyorum. Perez'i de merak etmiyor değilim.
f1 mi oynuyoruz yoksa
Oynuyordum.
-
F1 oynarken keyif aldığım pistlerden biri, son viraj hariç.quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjistquote:
quote:
f1 mi oynuyoruz yoksa
Oynuyordum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 1 Nisan 2012; 0:15:32 >
-
quote:
quote:
quote:
f1 mi oynuyoruz yoksa
Oynuyordum.
orjinalse oynamıyorsan bende var.geri yükle takılalım
-
quote:
quote:
quote:
quote:
f1 mi oynuyoruz yoksa
Oynuyordum.
Orjinal değildi.
-
Çok da iyi pist değil. İstanbul park bunlardan daha iyi. Canım pistte kamyonlar yarışacakquote:
Orijinalden alıntı: Metalurjistquote:
quote:
quote:
quote:
f1 mi oynuyoruz yoksa
Oynuyordum.
Orjinal değildi.
Alıntıları Göster
Button hırslı yarışcak alır burda
-
quote:
Orijinalden alıntı: bm34
Çok da iyi pist değil. İstanbul park bunlardan daha iyi. Canım pistte kamyonlar yarışacak
istanbul park iyi felan değil. tamamen şişirme bir pist. hiç gittiniz mi istanbul parka. hiçbir virajdan adam gibi görüntü alınamıyor seyirciler tarafından öyle saçma sapan yerleştirilmiş ki standlar. iyi olsa bizim halkımız giderdi bundan emin olun parasında değil bizim milletimiz zevk alamadığından gitmedi yarışlara... -
quote:
Orijinalden alıntı: obahadir
quote:
Çok da iyi pist değil. İstanbul park bunlardan daha iyi. Canım pistte kamyonlar yarışacak
istanbul park iyi felan değil. tamamen şişirme bir pist. hiç gittiniz mi istanbul parka. hiçbir virajdan adam gibi görüntü alınamıyor seyirciler tarafından öyle saçma sapan yerleştirilmiş ki standlar. iyi olsa bizim halkımız giderdi bundan emin olun parasında değil bizim milletimiz zevk alamadığından gitmedi yarışlara...
Tv'den izleyenler için (ben gibi) sıkıntı yoktu,harika pist
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 3 Nisan 2012; 4:31:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
quote:
quote:
istanbul park iyi felan değil. tamamen şişirme bir pist. hiç gittiniz mi istanbul parka. hiçbir virajdan adam gibi görüntü alınamıyor seyirciler tarafından öyle saçma sapan yerleştirilmiş ki standlar. iyi olsa bizim halkımız giderdi bundan emin olun parasında değil bizim milletimiz zevk alamadığından gitmedi yarışlara...
Tv'den izleyenler için (ben gibi) sıkıntı yoktu,harika pist
böyle bişi bekliyordum.
herneyse gelelim bu yarışa Mclaren duble yapar artık.
-
quote:
quote:
Bizim millette F1 kültürü yok. Bu yüzden gitmiyor. Türkiyede yayınlar bie 1996 dan itibaren verilmeye başlandı.
Ancak Tv yayınından biliyorlardı. O da pazar günleri yapacak iş bulamayıp tv karşısına geçenler genelde.
O yüzden en kral pisti yap mesele bu değil. Kamera açıları için vinçler yada kuleler konumlandırılıyor pistlerin yanına sorun buysa halledilir.
Pist uzmanlarının açıkçada hayranlığını ifade ettiği bir pist. Pilotlar arasında sevilmez. Saat yönünün tersine döner bu pist. Ve gelmesiyle birlikte
san marino pistinin takvimden çıkmasını güçlendirmiştir.
Ayrıca 4.9 G lik yerçekimi ivmesiyle 8. viraj en iyiler arasında seçiciliği koruyor.
Takvimden çıkması üzücü bir durum.
İstanbulda bir pistin açılması williams gibi köklü takımlarda heyecana yol açmıştı. Eminim onlarda takvimde istiyordur istanbul parkı.
Neyse laf uzadı. Tabii herkesşn görüşü farklı beğenmeyene güzel bulmayana lafımız yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X