Şimdi Ara

03 - 2012 FORMULA 1 UBS CHINESE GRAND PRIX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
7.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezonun 3. yarışı Çin'de olacak. Bu sene orta sıra takımlarının büyük takımlara yaklaştığını görüyoruz. Umarım bu çekişme bu yarışta da devam eder.

Kendi adıma bir kez daha Raikkönen, Lotus ve Di Resta'ya başarılar diliyim

03 - 2012 FORMULA 1 UBS CHINESE GRAND PRIX

• ferrari taraftarıyım ama bu pistte mclaren ön planda olucak sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

ferrari taraftarıyım ama bu pistte mclaren ön planda olucak sanki
    McLaren'den rahat bi duble bekliyorum ben 3-4 de red bull un olur gerisi karışır Şahsen Ferrari fanıyım ama Perez'in performansını daha çok merak ediyorum. Kuala Lumpur'da iyi bir araçla ne yapabileceğini göstermesine rağmen 2-3 kez pilotaj hataları yaptığını da gördük. Ufakta olsa şüphelere sebep oldu bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

McLaren'den rahat bi duble bekliyorum ben 3-4 de red bull un olur gerisi karışır Şahsen Ferrari fanıyım ama Perez'in performansını daha çok merak ediyorum. Kuala Lumpur'da iyi bir araçla ne yapabileceğini göstermesine rağmen 2-3 kez pilotaj hataları yaptığını da gördük. Ufakta olsa şüphelere sebep oldu bunlar.

Alıntıları Göster
    Gördüğüm en kaliteli f1 arşivi bu sitede girin bi göz atınhttp://f1tv.co.cc/

Edit: Mercedes bu pistte podyum yapamazsa daha'da yapamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 30 Mart 2012; 16:24:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Edit: Mercedes bu pistte podyum yapamazsa daha'da yapamaz

Alıntıları Göster
    Pist McLaren'e göre iyi denilebilecek bi pist yine.
    Ayrıca Hamilton Çin yarışlarını çok seviyor. 2007deki felaketten beri Çin yarışlarında hep çok sağlam işler yapıyor ve genelde şeytanın bacağını da kırma işini Çin'de görüyor.
    Böyle olunca artık Hamilton'dan nihayi bi galibiyet bekliyorum. Bakalım bu sene de şeytanın bacağını burada kırar umarım.
    Button da ikinci olsun da artık bi duble görsün gözümüz. İki yarıştır ilk 2 sırada başlayıp duble yapamamak can sıkıyordu. Şunu bi atlatalım artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Pist McLaren'e göre iyi denilebilecek bi pist yine.
    Ayrıca Hamilton Çin yarışlarını çok seviyor. 2007deki felaketten beri Çin yarışlarında hep çok sağlam işler yapıyor ve genelde şeytanın bacağını da kırma işini Çin'de görüyor.
    Böyle olunca artık Hamilton'dan nihayi bi galibiyet bekliyorum. Bakalım bu sene de şeytanın bacağını burada kırar umarım.
    Button da ikinci olsun da artık bi duble görsün gözümüz. İki yarıştır ilk 2 sırada başlayıp duble yapamamak can sıkıyordu. Şunu bi atlatalım artık..

Alıntıları Göster
    gereksiz pist...

• quote:

http://www.grandprix.com/gpe/races.html

vakt-ı zamanında @sadrazzam tarafından almıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 30 Mart 2012; 20:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

http://www.grandprix.com/gpe/races.html

vakt-ı zamanında @sadrazzam tarafından almıstım

Alıntıları Göster
    Hamilton burada affetmez gibi.

Bu arada Massa yine sayfaları çevirmeye devam ediyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

gereksiz pist...

takvimdeki en kaliteli 5 pistten biri. tilke'nin en iyi pisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

gereksiz pist...

takvimdeki en kaliteli 5 pistten biri. tilke'nin en iyi pisti.

Alıntıları Göster
    F1 2011 de en sevdiğim pistlerden biriydi. McLaren'lerin iyi olacağını düşünüyorum. Perez'i de merak etmiyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

F1 2011 de en sevdiğim pistlerden biriydi. McLaren'lerin iyi olacağını düşünüyorum. Perez'i de merak etmiyor değilim.

f1 mi oynuyoruz yoksa
  • quote:

quote:

f1 mi oynuyoruz yoksa

Oynuyordum.

• quote:

quote:

quote:

f1 mi oynuyoruz yoksa

Oynuyordum.

Alıntıları Göster
    F1 oynarken keyif aldığım pistlerden biri, son viraj hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 1 Nisan 2012; 0:15:32 >

• quote:

quote:

quote:

f1 mi oynuyoruz yoksa

Oynuyordum.

orjinalse oynamıyorsan bende var.geri yükle takılalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

f1 mi oynuyoruz yoksa

Oynuyordum.

Orjinal değildi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

f1 mi oynuyoruz yoksa

Oynuyordum.

Orjinal değildi.

Alıntıları Göster
    Çok da iyi pist değil. İstanbul park bunlardan daha iyi. Canım pistte kamyonlar yarışacak
    Button hırslı yarışcak alır burda

• quote:

Orijinalden alıntı: bm34

Çok da iyi pist değil. İstanbul park bunlardan daha iyi. Canım pistte kamyonlar yarışacak

istanbul park iyi felan değil. tamamen şişirme bir pist. hiç gittiniz mi istanbul parka. hiçbir virajdan adam gibi görüntü alınamıyor seyirciler tarafından öyle saçma sapan yerleştirilmiş ki standlar. iyi olsa bizim halkımız giderdi bundan emin olun parasında değil bizim milletimiz zevk alamadığından gitmedi yarışlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

quote:

istanbul park iyi felan değil. tamamen şişirme bir pist. hiç gittiniz mi istanbul parka. hiçbir virajdan adam gibi görüntü alınamıyor seyirciler tarafından öyle saçma sapan yerleştirilmiş ki standlar. iyi olsa bizim halkımız giderdi bundan emin olun parasında değil bizim milletimiz zevk alamadığından gitmedi yarışlara...

Tv'den izleyenler için (ben gibi) sıkıntı yoktu,harika pist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 3 Nisan 2012; 4:31:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

Tv'den izleyenler için (ben gibi) sıkıntı yoktu,harika pist

böyle bişi bekliyordum.

herneyse gelelim bu yarışa Mclaren duble yapar artık.

• quote:

quote:

Bizim millette F1 kültürü yok. Bu yüzden gitmiyor. Türkiyede yayınlar bie 1996 dan itibaren verilmeye başlandı.
    Ancak Tv yayınından biliyorlardı. O da pazar günleri yapacak iş bulamayıp tv karşısına geçenler genelde.
    O yüzden en kral pisti yap mesele bu değil. Kamera açıları için vinçler yada kuleler konumlandırılıyor pistlerin yanına sorun buysa halledilir.
    Pist uzmanlarının açıkçada hayranlığını ifade ettiği bir pist. Pilotlar arasında sevilmez. Saat yönünün tersine döner bu pist. Ve gelmesiyle birlikte
    san marino pistinin takvimden çıkmasını güçlendirmiştir.
    Ayrıca 4.9 G lik yerçekimi ivmesiyle 8. viraj en iyiler arasında seçiciliği koruyor.
    Takvimden çıkması üzücü bir durum.
    İstanbulda bir pistin açılması williams gibi köklü takımlarda heyecana yol açmıştı. Eminim onlarda takvimde istiyordur istanbul parkı.
    Neyse laf uzadı. Tabii herkesşn görüşü farklı beğenmeyene güzel bulmayana lafımız yok.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.