Şimdi Ara

03-2013 FORMULA 1 UBS CHINESE GRAND PRIX SHANGHAİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen haftaki podyumdan sonra bu ilaç gibi geldi
  • idman tv: şampuan merasimi
  • Nerde Malezya podyumu nerde Çin podyumu. Arada dağlar kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 14 Nisan 2013; 11:52:43 >
  • Beyler röportajı Coulthard yapıyor, ah o podyumda Schumi olsaydı

Bu arada Kimi fanları Çin'de daha çok çıktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Nisan 2013; 11:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler röportajı Coulthard yapıyor, ah o podyumda Schumi olsaydı

Bu arada Kimi fanları Çin'de daha çok çıktı :)

Alonso'ya göndermeyi de iyi yaptı.
  • Artık formula 1 değil lastik 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

idman tv: şampuan merasimi

Çok iyiymiş.
  • Mükemmel bir gün beni bekliyor. Artık benim 1 haftam gerçekten mutlu geçer. Her canım sıkıldığında aklıma gelicek bu galibiyet. Yıllardır yaptığım bişey
  • Bu arada VET WEB RAI BOT RIC ve CHI sarı bayrakta DRS kullanımı için inceleme altında. Podyum değişebilir yani...

Serhan Acar Twitter
  • vettel ne yaptı öyle bea fena geldi ama forza alo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Bu arada VET WEB RAI BOT RIC ve CHI sarı bayrakta DRS kullanımı için inceleme altında. Podyum değişebilir yani...

Serhan Acar Twitter

Vettel ve Raikkonenen'in alacağı cezalar Hamilton, Button ve Massa'ya yarayabilir.
  • Bana göre pistteki en iyi 3 pilot podyumu oluşturdu güzel podyum oldu ama bu lastiklere bir el atmak gerek bu ne böyle ve bu RTLnin yapacağı reklamı adamlar reklama girip çıkıyor bütün pist değişmiş birde Almanca 3-4 tur neler olduğunu çözmeye çalışıyorum
  • SOnunda beklediğimiz araca kavustuk gibi. Bahreyn Gp de hemen bir hafta sonra çok iyi :) Ferrari bu pistte her zaman başarılı olmuştur. Yine galibiyet bekliyorum ALO'dan
  • Öncelikle Alonso açısından harika bir yarış oldu.Yarışın kontrolü liderliği ele geçirdikten sonra tamamen Alonsodaydı.Yarışın orta noktasından sonraydı sanırım Alonso üst üste en hızlı turları atıyordu,telsizden zorlamana gerek yok.Tempon gayet iyi dediler.Alonso karşılık olarak zorlamıyorum ki cevabını verdi.Yarış temposu olarak Ferrari oldukça iyiydi.

Kimi ise yine müthiş yarış çıkardı.Hasarlı ön kanatla ikinciliği aldı.Hamilton da bir kez daha podyuma çıkmayı başardı.O da elinden geleni yaptı ama Hamilton bu yıl oldukça sakin yarışıyor.Bu kesinlikle artı olarak dönecektir ona.En azından Mercedes yarış kazanma noktasına geldiğinde bu podyumların faydasını görecektir fazlasıyla.

Button için Mc-Larenin suyunu sıktı desek yanlış olmaz.En fazla bu kadar olurdu.Massa ise yarış içinde eridi.Belki lastikleri iyi kullanmadı ama tempoyu yakalayamadı.Webber ise tamamen dağılmış bir halde göründü.Acemice yaptığı atakla rakibini de biçmiş oldu.

Son olarak lastikler,bir ara kim pite girdi çıktı.Kaç kere girdi derken,işi karıştırdım iyice.Drs olayına gelince eğer drs kullanan pilotlara soruşturma açıldıysa,bu isimlere kesinlikle ceza gelmeli diye düşünüyorum.

• Alonso neredeyse kusursuz bir yarış çıkardı...Ama yarışta aklımda kalan 2 sahne var...Alonso ve Massanın aynı anda Hamiltonu geçmesi...Massadan bu kadar cesur bir hamle beklemiyordum...Diğeride Raikkonenin burnunu Perezin sol arka lastiğinde bilemesi...Aerodinamik arttırma amaçlı yaptı sanırım...

EKLEME:

Serhan Acar ‏@serhanacar
    Cezalar geliyor. Ilk haberler GUT 3 sira WEB 5 sira ceza aldi Bahreyn gridi icin. Carpismaya neden olduklarindan oturu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 14 Nisan 2013; 13:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Bu arada VET WEB RAI BOT RIC ve CHI sarı bayrakta DRS kullanımı için inceleme altında. Podyum değişebilir yani...

Serhan Acar Twitter

Vettel ve Raikkonenen'in alacağı cezalar Hamilton, Button ve Massa'ya yarayabilir.

kardeş sen analiz uzmanı mısın? vaov
  • allahını seven bana bir yarış linki versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavocka -- 14 Nisan 2013; 13:57:13 >
  • Sarı bayrak altında DRS açan pilotlara ceza gelmedi.

• Webber'e 3 sıra grid cezası gelmiş. Orada burnunu sokması acemice bir denemeydi bana göre. Bir de arkasında da Vettel vardı.. Muhtemelen biraz gerilim yarattı kendisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Webber'e 3 sıra grid cezası gelmiş. Orada burnunu sokması acemice bir denemeydi bana göre. Bir de arkasında da Vettel vardı.. Muhtemelen biraz gerilim yarattı kendisinde.

Bu yarış Webber için tam kâbus oldu desene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.