Bu 1700+ işlemci ile ilgili O/C deneyimlerini arkadaşlar, çarpan, FSB ve gerilimlerini belirterek yazarsa sevinirim.
Police'in açtığı 1-2 1700+ overclock sonuçlarında yazıyor. 2544mhz gibi değerlere çıkabilmişti.şu an piyasadaki en iyi kod diyebilirim.yeni gelenleri U olup spmw batch kodlu olduğundan dolayı yeniler çok sıradan.
2570 MHz, 12x214 MHz, 1.875V
coolemi ye aldık kt333 anakartı max 1.6volt veriyor 185*12.5 çalıştırabildik stabil 1.6 da daha üst çarpan yok ve daha üst fsbde hdd okuma hatası veriyor
11x223=2453 1.875 bide 2475li bişeylere çıkdım ama çarpan ve fsb yi hatırlamıyorum gene 1.875v il..
Jincx senide sildim defterden yuhhh yuhhh günlük kullanım değerleriyimiş hemde 57 derece 5 dakika ağır oyunlarda kullanırsan iyi valla.
Jincx i deftereine niye aldınki? adam zaten kendisi fake ..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NebiForever</i> <br />Jincx i deftereine niye aldınki? adam zaten kendisi fake .. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> lutfen bilmediginiz bir kisi yada sahislar hakkinda yorumda bulunmayin
Jincx i deftereine niye aldınki? adam zaten kendisi fake ..
fake adam jincx :)
abi bu işlemciyi nerden buluruz acaba
Ben 2 hafta once andromeda dan aldım.Üstelik telefonla sipariş verdim :), yani hiç kasmadan istediğim kodu gönderdiler Fakat arkadaşımda almak istedi piyasaya sorduk kimsede kalmamış :)
piyasada nerde var bu işlemci bilen varmı
arkadaslar ncs ye sorun, onlarda kalmis olabilir belki....
demekki sağlam bi 3d oyun oynasan 62-65 derecede günlük kullnıcan işlemcini :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme