Şimdi Ara

asrock p4vm800 anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi tane asrock p4vm 800 anakrt var Bilgisayar cd çekerken veya biraz işlem yaparken kendi kendine restart atıyor. 256 ram vardı daha önce ram i 512 yaptık değişen bişey olmadı . asrock anakartlarda böyle bir özellik olduğunu biliyorum bunu nasıl halledecez bi yardım edin .bilgisayarın herşeyi sağlam. celeron 2,66 işlemci 2x 256 ram 80 gb seagate hdd. 300 watt power supply.

• bu bir özellik değildir.

güç kaynağında sorun olabilir

2 ramlarda sorun olaiblir.

ramları tek tek deneyin

ilk ramda sorun olması yüksek
  • boardda sorun yok diğer donanimlara bi bak arkadaşın dedigi gibi
  • arkadaşlar ben hangi asrock anakarta baksam bu sorun var bu ankartın bi özeliği fazla yükleme yani bilgisayarda fazla işlem yapıldığında donanımların zarar görmemesi için pc reset atıyo bunu anakrtın kitapçığında da okumuştum
  • ben öyle bişey olduğunu zannetmiyorum
    bende p4v88 var sorunsuz
    felaket şekilde yüklenmeler yapıyorum ama hiçbir sorun yaratmadı
    bence donanımsal başka bir sorunun olabilir
  • Kardeş sen bence öncelikle ram'lerini kontrol et sonra power sonrada İşlemci falan.
  • bende asrock için kötü diyenlere katılıyorum. bir malzemeyi zaten fiyatı belirler. ucuz mal alacak kadar zengin iseniz her zaman asrock almalısınız.

o sorun genelde yapıyor ve biraz zor düzeliyor. en başta anakartın biosunu günceleme ile başla. anakartın cd sinin içinde winflash diye bir program olması lazım windows altından günceleme yapabiliyorsun biosu bu da işini biraz kolaylaştıracaktır. ram konusundada biraz secici ol 3-5 dolardan kaçma eğer değiştirme imkanın varsa ramleri değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asrcok çok dandik olmasada giriş seviyesi kullanıcılar için üreticidir.Genelde voltaj sorunları yaşanır ucuz transistör kullanımı gibi nedenlerden önerim anakrtın voltajlarını iyi kontrol etmek için büncel en son sürümü yükle ayrıca bu via chipset sürücülerini yükle.işlemci ısısı yükselince anakrtta bir özellik olarak reset atabilir.İde portlarına bağlı bir sorun olabilir cdrw ve hdd ayrı bağla cdrom ile cdrw beraber bağlıyorsa jumper ayarlrını primeri master cdrw slave master cdrom oalrak ayarlandığından emin ol..Sata hdd kullnıyorsada sata raid sürücünü güncelle xp kurmayı bile engelliye bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.