Şimdi Ara

04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
10
Favori
8.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• KALDIGI YERDEN AYNEN DEVAM :)

BU HAFTA SONU DEVAM ETDEYİM MOD A DEDİM KOYULDUM İŞE
    FİBER İLACI BİR YERDEN SONRA İNSANI ETKILIYOR.. BEZİN NE İŞE YARAYACAGINI SORAN ARKADAŞLAR İÇİN CEVAP RESİMLERDE..
    HAFTAYADA İNSALLAH MACUNLAYACAGIM..
     04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi.

• Guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Guzel

saolasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wathercooler W kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık mükemmel olmuş bezleri anladim simdi o macunu soktugunuz on panel çok güzel bir şeye benziyecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Ellerinize sağlık mükemmel olmuş bezleri anladim simdi o macunu soktugunuz on panel çok güzel bir şeye benziyecek gibi

saolasin.d evet boyle sekil vermek kolay demistimya.d haftaya macunluycam. yan kapaklarada biseyler yapcam ama bakalim zamanla.

• eline sağlık dostum değişik ve güzel giden bir çalışma.
    alttaki kasanın büyüklüğüne daha evvel takılmıştım .ben olsam alltaki kasayı eşit 2 parça veya ihtiyacıma göre büyüklüklerde 2 parçaya böler birini alta diğerini üste takardım ,coolermaster 935 ve 915 R le olduğu gibi

04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi.

ama sen üste büyük fan yuvası düşünmüşsün bu durumda söylediğim geçersiz kalıyor tabi..
    fiberglas çalışmaları hep sevmişimdir insana heykel çamuru gibi isleme imkanı veriyor....
    beni iyice heveslendirdin ... fiberglasa da bulaşsammı acaba... bir o eksik kalmıştı..

• quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

eline sağlık dostum değişik ve güzel giden bir çalışma.
    alttaki kasanın büyüklüğüne daha evvel takılmıştım .ben olsam alltaki kasayı eşit 2 parça veya ihtiyacıma göre büyüklüklerde 2 parçaya böler birini alta diğerini üste takardım ,coolermaster 935 ve 915 R le olduğu gibi

ama sen üste büyük fan yuvası düşünmüşsün bu durumda söylediğim geçersiz kalıyor tabi..
    fiberglas çalışmaları hep sevmişimdir insana heykel çamuru gibi isleme imkanı veriyor....
    beni iyice heveslendirdin ... fiberglasa da bulaşsammı acaba... bir o eksik kalmıştı..

evet baya buyuk oldu tam masamin boyu kadar yukseklikte. ama diyorumki ilerde su sendeki kalin rad.lardan alirsam takmaya buyuk alanim olsun. psu yu alt kasaya takcam rad. falan alta alacam. pompaysiydi rezervyariydi baya bi parca var. sendende bekliyoruz ali kardes artik plexi den guzel seyler yapiyon.

• Selamlar çok güzel bir çalışma olmuş resimlerden belli. Merakımı bağışlayın ama fiber glass kapağı nasıl yaptınız bende benim kasamın yan kapağını o şekilde yapmak istiyorum belki işi öğrenirsem komple fiberglass kasa da yapabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis81

Selamlar çok güzel bir çalışma olmuş resimlerden belli. Merakımı bağışlayın ama fiber glass kapağı nasıl yaptınız bende benim kasamın yan kapağını o şekilde yapmak istiyorum belki işi öğrenirsem komple fiberglass kasa da yapabilirim :)

yapilabilir aslinda.. mdf citalarla bi kalip olusturacan once sicak silikonla birlestirecen. kalpagin ustune citalari koyup olç sonra kapakla ayniysa al kenara silikonla saglam bi sekilde. daha sonra bu bezden al zimbala citalara gerdirip. sonrada beze istedigin sekili ver. fan yuvasiydi plexiydi istedigin seye gore fiberglasla. ben mesela kasanin ustune 16 cm hoparlor kapagi koyup fan yuvasi yapmayi dusundum. ızgarasida var neguzel. yani bazi arkadaslar bu ne hoparlor kapagi gibi yorumlar yapmis ama aldirmiyorumhic. sonucta yapacagim seyi ben biliyorum. istersem ilerde radyatorde takarim uste herseyide yaparim benim icin iyide olur..
    ben yan kapagin birini yine fiber yapmayi dusunuyorum. cunku ust kasanin bi kapagi kayip.
    fiberle cok guzel seyler yapilabiliyor. oyle kasaya 5 kilo macun vurmayada gerek kalmiyor..
    eger kapak yapmayi dusunursen yardimci olurum..

• İmzamdaki kasanın yan kapağını yapmayı düşünüyorum ama nerede ne şekilde malzemeleri temin edeceğim yerine göre aliminyumu nerde nasıl kestireceğimi bilemediğim için aslında beni bu işe bulaşmamam için zorluyor.Zira bu işe girer isem baya vakit harcamam gerektiğini de biliyorum ama merak da etmiyor değilim.Kasanın orijinal kapağının ebatlarında şeffaf bir kapağı nasıl yapabilirim acaba ?
  • quote:

İmzamdaki kasanın yan kapağını yapmayı düşünüyorum ama nerede ne şekilde malzemeleri temin edeceğim yerine göre aliminyumu nerde nasıl kestireceğimi bilemediğim için aslında beni bu işe bulaşmamam için zorluyor.Zira bu işe girer isem baya vakit harcamam gerektiğini de biliyorum ama merak da etmiyor değilim.Kasanın orijinal kapağının ebatlarında şeffaf bir kapağı nasıl yapabilirim acaba ?

su kasani merak etmiyor degilim bi resimlerini falan gorsem biseyler dusunurum aslinda

• quote:

Orijinalden alıntı: wathercooler

quote:

İmzamdaki kasanın yan kapağını yapmayı düşünüyorum ama nerede ne şekilde malzemeleri temin edeceğim yerine göre aliminyumu nerde nasıl kestireceğimi bilemediğim için aslında beni bu işe bulaşmamam için zorluyor.Zira bu işe girer isem baya vakit harcamam gerektiğini de biliyorum ama merak da etmiyor değilim.Kasanın orijinal kapağının ebatlarında şeffaf bir kapağı nasıl yapabilirim acaba ?

su kasani merak etmiyor degilim bi resimlerini falan gorsem biseyler dusunurum aslinda

Kasaya aslında bende bir iki ekleme yaptım. Kullandığım kasa Aerocool Strike X Xtreme Black Edition. Kasanın yan tarafındaki kabartma olan X harfine kırmızı şerit led yerleştirdim. Resimler aşağıdaki gibidir;

• quote:

quote:

quote:

Kasaya aslında bende bir iki ekleme yaptım. Kullandığım kasa Aerocool Strike X Xtreme Black Edition. Kasanın yan tarafındaki kabartma olan X harfine kırmızı şerit led yerleştirdim. Resimler aşağıdaki gibidir;

kasan benim suan kullandigim kasanin yeni versiyonu. haci bu kasaya kapak kesipte komple plexi yapmak bence iyi olmaz. hem kapakta ortadan carpi seklinde olmasi kotu. cunku komple plexi yaparsan dvd.rw ve hdd yeri kotu gozukecek. kablo vs. fazla goze batacaktir.. bencede fiberglas isine girmende hayir var. cunku ben kendi kasama dusundum baya plexi orjinal kapagina kotu oluyo dvd ve hdd yuvalarini plexiyle gorunur yapma sakin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

kasan benim suan kullandigim kasanin yeni versiyonu. haci bu kasaya kapak kesipte komple plexi yapmak bence iyi olmaz. hem kapakta ortadan carpi seklinde olmasi kotu. cunku komple plexi yaparsan dvd.rw ve hdd yeri kotu gozukecek. kablo vs. fazla goze batacaktir.. bencede fiberglas isine girmende hayir var. cunku ben kendi kasama dusundum baya plexi orjinal kapagina kotu oluyo dvd ve hdd yuvalarini plexiyle gorunur yapma sakin..

Sadece Anakartın olduğu yeri yapsak sanki daha iyi olur diye düşünüyorum :D Ama orijinal kapağı bozmak istemiyorum bir kenara koyacağım dursun sonra lazım olur :D

• bak anladin ne demek istedigimi. haftaya bakalim belki kapak falan yaparim gorursun sende fazla acele etme..

@nemesis81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wathercooler -- 5 Mayıs 2014; 22:40:04 >
  • wathercooler W kullanıcısına yanıt
    fiber recineyi nereden temin ettin arkadasim ve istedigimiz her kumas uzerinde kullanabiliyormuyuz acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ali Rıza hocam, gözünü seveyim daha nerelere el atıcan az serin gel :D Şaka bir yana bu mantıkla güzel fikirler çıkarmak mümkün bizim custom sıvı soğutma başlığı altındada taslaklarını paylaştığım g5 moduma evdeki muhalif güçler yüzünden yılbaşından beri başlayamadım. Bakalım ne zaman başlayacağım. İşin özü eldekilerle 935 tarzı bir buildi ekonomik olarak elde etmek. Bence elinden biraz iş gelen herkes bunu yapabilir böylece kasalara verilecek uçuk paralar bir şekilde değerlenir.

Başlık takip altında kolay gelsin

Benim g5 lerin build çizimi ahanda bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 6 Mayıs 2014; 8:54:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kasim33

fiber recineyi nereden temin ettin arkadasim ve istedigimiz her kumas uzerinde kullanabiliyormuyuz acaba ?

sanayii de boya isi ile ugrasanlar satiyo. bezide dosemecilere bakman lazim boyle gerdirilen bi bez.

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

Ali Rıza hocam, gözünü seveyim daha nerelere el atıcan az serin gel :D Şaka bir yana bu mantıkla güzel fikirler çıkarmak mümkün bizim custom sıvı soğutma başlığı altındada taslaklarını paylaştığım g5 moduma evdeki muhalif güçler yüzünden yılbaşından beri başlayamadım. Bakalım ne zaman başlayacağım. İşin özü eldekilerle 935 tarzı bir buildi ekonomik olarak elde etmek. Bence elinden biraz iş gelen herkes bunu yapabilir böylece kasalara verilecek uçuk paralar bir şekilde değerlenir.

Başlık takip altında kolay gelsin

Benim g5 lerin build çizimi ahanda bu

dedigin gibi bicok sey yapilabilir.. buyuk kasa herzaman bi avantaj. ileride isteedigini yapabiliyon.
    hemde yapan adama muhtac olmuyon.adamlar kasanin ustune 240 lik radyator yeri koyuyo. 240 lik radyatorde zar zor oluyo oraya yok kalin geldiydi falandi filandi. kendi kafana gore yapmak en iyisi. istedin herseyi tak sonra.. bakalim bi yan kapak yapma dusuncem var ilerleyen zamanda ne olur gorecez yavastan yavastan yapiyorum..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.