Şimdi Ara

04 - 2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
8.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

kardeş

ne yazdığıma dikkat et. F1 in bugün çok zevkli olduğunu ve bu zevkin FIA nın dayattığı kuralların yarattığı bir standardizasyonun sonucu olduğunu
    hep yazarım. şimdi ki kuralları beğensekte, beğenmesekte bugün F1 zevkli bir duruma gelmesinin yegane sebebidir. ve benim eskide kalmış bir F1 ya da şimdi ki F1 in zevki ile
    bir problemim yok. ok? şimdi ki F1 zaten çok zevkli. eskiden de zevkliydi. mevzum bu değil anlıyor musun?
    ama Şumi nin serzenişinide ben çok iyi anlıyorum ve ona haklı diyorum. yani lütfen ben ne diyorum ona bakın. F1 zevkli ya da zevkli olmaması şu anda ki tartışmamın konusu değil. başka çıkarımlar, yorumlar yapmayınız!!!!!

''en schumacher in buyuk bir pilot oldugunu daha once belirtmistim. Yalniz onu seven biri degilim, en iyi pilot olduguna da inanmiyorum.'' kimse en iyi pilot olduğunu savunmuyor. mesele sizin Şumi olan olumsuz bakışınız bu kadar net. olumsuz görüşleriniz de bu açıdan geliyor. sabredeceğiz.

lastikler aynı da bu yıl ki lastiklerin testlerde pilotları ne kadar çok şaşırttığını söylemem gerek yok. o kadar da farklı olmadığını iddia etmeyin. F1 in bugun için pilotların lastik koruma derdine daha çok koştukları belli. lastik koruma ana kilit oldu son 4 yarıştır. yarış mı izleyelim lastikleri mi korusunlar? Şumi ne diyordu en son?

Şumi F1 bıraktıktan sonra büyük risk aldı ve şu anda bana göre vasat. ama hiç rahatsız değilim. bu adamın yani arkadaşlar hepinize diyorum bu adamın yaptığı büyük bir yanlış mıdır? değil; değildir. geçen yarış Rosberg hakkında bir kaç şey dedi diye adam hakkında hemen kötü olmaya başladı diye genelleme yapmayın. doğru karizmasına da zarar veriyor. hoş görün yav. ne kadar buyuk bir rekabet içinde ve yaşlılığın verdiği zayıflıkla ne kadar mücadeleci olduğunu takdir ediniz. ama yooooook. maval okumayın bana. eleştiren çok. takdir eden yok. ek olarak haug maug ne dediyse dedi esasen j. villeneuve Şumi nin bugun geri dönmesini çılgınlık olarak nitelendiriyor. başkaları da. eleştiren de küçümseyen de.
    ama F1 medyasında ki laklakçılar içinde eğri oturup doğru konuştuğuna denk geldiğim iki kişi oldu. ikiside Şumi yi sevmez. Coulthardt ve Villeneuve bu yıl Şumi ye apayrı bir destekle bakıyor. bunların görüşleri daha önemli benim için.

• @ the_cantan

dostum ben gercekleri dogrulari belirttigimi dusunuyorum. su an zamanim yok. yoksa cevap yazardim. baska islerim var ugrasmam gereken.
    verdiginiz bilgiler icin cok tsk
    yeniden gorusmek uzere
    hsckln
  •  04 - 2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX

beyler sızce estorıl guzel bır pıst degılmı? valencıa gp yerıne estorıl avrupa gp adında kosulsa fena olmaz hanı.
    ıkıncı barcelona pıstı ıste ne guzel.bırde spa nın ıkızını buldukmu tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 30 Nisan 2012; 0:16:53 >
  • @hakan ağzından bal damlıyor. spa pistini 2 yılda bir görmek kötü oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.