Şimdi Ara

04 - 2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
8.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  04 - 2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX

Tur: 57
    Pist Uzunluğu: 5.412 km
    Yarış Uzunluğu: 308.405 km
    Yapilan Yarış Sayısı: 7
    İlk yarış: 2004
    Tur Rekoru: 1:30.252 - M Schumacher (2004)
    En Çok Kazanan Pilot : Fernando Alonso (3)
    En Çok Kazanan Takım : Ferrari (4)

20 NİSAN 2012, Cuma

1. antrenman 10:00

2. antrenman 14:00

21 NİSAN 2012, Cumartesi

3. antrenman 11:00

Sıralama 14:00

22 NİSAN 2012, Pazar

Yarış 15:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 19 Nisan 2012; 22:32:46 >

• pistin etrafında ki malikaneler, tribunler umurum da değildir. pistte araçların gidişinden zevk alıyor muyum diye bakarım. bahreyn pisti ne gariptir bana cazip gelir. şu dan dun çin pistini sevmem. bu hafta ki yarış Çin de çok zevkli geçti ama.neyse Mercedes i pol pozisyonu için favori görüyorum.
  • konu iptal olacaga benziyor.Bahrayn yarışı büyük olasılıkla iptal olacak.Muhalefet yarışın yapılmasına karşı çıkıyor.Bu senede iptal olursa birdaha orda yarış yapmamak lazım diyorum.Aslında iptal oldugunda İstanbulpark ta yarışsalar güzel olurdu.
  • %90 yarış gerçekleşecek.
  • Yarış iptal olursa bahreyn yönetiminde karizma namına bir şey kalmaz. Yapacaklar eminim. Göstericilerin çok tehlikeli olmasını beklemiyorum çünkü çok tepki çekerler batı kamuoyu terörist gibi algılar.
    Pistin eski haline dönmesi güzel olmuş bu arada.
  • yarış olur yarışıda hamilton alır aha da buraya yazdım
  • ,Button alabilir. Ham gaza basamiyor senna kaskı takmakla olmuyor bu iş. Bu pistin yerine istanbul park gelsin bence de. Atsinlar,,,,,,,,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm34

,Button alabilir. Ham gaza basamiyor senna kaskı takmakla olmuyor bu iş. Bu pistin yerine istanbul park gelsin bence de. Atsinlar,,,,,,,,,,

neye basıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

,Button alabilir. Ham gaza basamiyor senna kaskı takmakla olmuyor bu iş. Bu pistin yerine istanbul park gelsin bence de. Atsinlar,,,,,,,,,,

neye basıyor ?

,Korkuyor basmaya risk almıyor malezyada deli etti 10sn fark yedi alosodan arkadan jenson fastest lapları sıraladı kendini yırtti,,,,,,,,,,,,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McLarenler 3 yarışta bariz en iyi araç olduğunu gösterdi. Normal şartlarda podyuma çıkabilirler
    Mercedesler bu piste uygun bir araca sahip olmaları podyum getirebilir
    Lotusta Kiminin bahreynde podyum görebiliriz açıklaması haliyle bu pistte iddalı olduklarını gösteriyor.
    Sauberlerin ne yapacağı belli olmaz. iyi bir yarış çıkarabilirler
    Redbulllar tabiki podyum için zorlayacaklar.
    Ferrari ise Alonsodan gelen açıklama ile bir hafta içinde etkili bir gelişim olmayacağını ve bu pistin ferrariye hiç uygun olmadığını belirterek dahada kötü bir sonuç alacaklarını söylüyor.

Haliyle Mclaren, Mercedes, Rerbull, Lotus, Sauber takımları arasında çekişmeli bir yarış geçecek gibi görünüyor.
  • quote:

quote:

quote:

neye basıyor ?

,Korkuyor basmaya risk almıyor malezyada deli etti 10sn fark yedi alosodan arkadan jenson fastest lapları sıraladı kendini yırtti,,,,,,,,,,,,,,

+1.

• Bence hamilton birazda yaklaşımını değiştirmiş. Tabi yarış ayarlarındada sıkıntı olabilir. Ama benim şampiyonluk adayım button.
  • quote:

quote:

quote:

neye basıyor ?

sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. yarışlar zevkli hale gelsin diye(ki geldi) lastikleri silgiden yaptıkları için, hamilton gibi aracın suyunu çıkaran pilotlar karaya vurmuş balığa döndüler. hele bu yıl lastikler iyice yumuşadığı için benim de favorim button. bu durum hamilton'ın button'dan bir kaç gömlek üstün pilot olduğu gerçeğini değiştirmez. en kötü sezonum dediği 2011 yılındaki sıralama pozisyonlarına bakmak yeterli olacaktır. unutmamalı ki bu yıl da sıralama da hamilton 3-0 önde, ki daha böyle gidecek gibi duruyor.

• Tylor haklısın bence.
  • 1 Antremanlar birinci Hamilton oldu.
  • Force India'da mekanikler bombali saldiriya sahit olmus. Son dakikada iptal etmesinler de
  • ne güzel mayıs geliyor Turkiye F1 GP'i yapılacaktı.
  • ilk üç yarışta 2 puan aldım.
    tahminimi erken yapıyorum

bahreyn 2012

1Button
    2Rosberg
    3Hamilton
    4Webber
    5Schumacher
    6Vettel
    7Alonso
    8Raikkonen
    9Perez
    10Kobayashi

EHT:Webber
    İYD:Grosjean
  • quote:

Orijinalden alıntı: meta80

ilk üç yarışta 2 puan aldım.
    tahminimi erken yapıyorum

bahreyn 2012

1Button
    2Rosberg
    3Hamilton
    4Webber
    5Schumacher
    6Vettel
    7Alonso
    8Raikkonen
    9Perez
    10Kobayashi

EHT:Webber
    İYD:Grosjean

Hocam erkencisin.

Yoksa totem olsun diye mi bu kez erken yazdın tahminini
  • arkadaslar hamilton bu telsiz konusmasinda ne diyo, anlayabilen var mi ?

04 - 2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.