Şimdi Ara

04 2015 Formula 1 Bahrain International Circuit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  04 2015 Formula 1 Bahrain International Circuit

Bahreyn krallığı ile Formula 1 yönetimi arasında yapılan anlaşmanın ardından 2002 yılında inşasına başlanan pist 2004 yılında ilk Grand Prix'ine ev sahipliği yaparak Orta Doğu'daki ilk Formula 1 yarışına sahne oldu.

Hermann Tilke'nin tasarladığı pist başkent Manama'nın 30 km güneybatısında olan Sakhir'de inşa edildi. İçinde 5 farklı tasarımı bulunduran pistin inşası Kasım 2002'de başladı ve Mart 2004'de sona erdi. Pistin inşasında 3'de 1'i Galler giraniti olan 12.000 ton taş kullanıldı.

5.412 km'lik pist 50.000 seyircinin tribünlerden rahatça izleyebileceği bir şekilde tasarlandı. Açık alanlarla beraber seyirci kapasitesi 100.000 kişidir. Medya mensupları için de 500 kişilik bir medya merkezi mevcuttur.

2010 sezonunda geçişi arttırmak adına pistte bazı değişiklikler yapıldı fakat beklenen verim alınamadığı için 2011 sezonunda eski tasarıma geri dönülmesi kararı alındı. Pist pilotlara değişken genişliği ile farklı bir tecrübe yaşatabilmektedir. Pistin 15 virajından en az 3 tanesi geçişe elverişlidir 2014 sezonundan itibaren Akşam yarışı yapılmaktatır.

YarışProgramı Bahreyn GP

19 Nisan 2015, Pazar
    Yarış 18:00
    18 Nisan 2015, Cumartesi
    Sıralamalar 18:00 3.antrenman 15:00
    17 Nisan 2015, Cuma
    2. antrenman 18:00 1. antrenman 14:00

1.Antremanlarda Raikonen Lider

• Rosberg'e yönelik, Hamilton'u hiç zorlamadığı konusunda gelen yoğun eleştirilere,Rosberg kendi sayfasından bir sefer denedim lastiklerim aşındı ve geçemedim,ikinci sefer denemedim çünkü geçemeyecektim ve ayrıca vettel hızlanıyordu demişti. Bu yarışta hamilton-rosberg ikilisini merak ediyorum doğrusu.
  • Bu yarista raikkonen suprizi bekliyorum bugun cok umut verici konusmadi ama tecrubesine guveniyorum sicak pistlerde ferrari daha verimli yarislar cikariyor bence raikkonen-vettel-rosberg-hamilton ya da raikkonen-hamilton vettel-rosberg seklinde bir tablo cikacak ortaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes kendini saklıyor gibi. Geçen hafta Çin gp antrenmanlarında da benzer bir tablo vardı sanki.
    1 saat sonraki sıralamalarda yarışın tablosu belli olur. Çekişme devam eder umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 18 Nisan 2015; 16:45:49 >
  • Bu yarış Raikkonen'in yarışı olacak gibi geliyor bana

• haydaa idman tv de barca maçı var
  • İlk 6 sıra aynen üstteki gibi oldu.

Yarın Hamilton kendini 2. sırada ve Raikkonen'in önünde bulabilir bir anda.
  • Yarin yaris fena olucak bence vettel yada kimi surpriz yapabilir rosberg bence bitmis

• Sıralama turlarını kaçırdım sonuçlara bakınca güzel bi yarış izleyebiliriz ferrarinin araya gireceğini çok düşünmüyodum

Hamilton rosbergden çok daha iyi pilot ve vettel ve ferrari ciddi bi gelişim gösterip mercedesi geçmezse çok rahat şampiyon

Bu arada mclaren biraz olsun ilerlemiş mi ne

• Vettel kazanır umarım. Mclaren' de gelişme var ama Jenson' un araçta sürekli bir sorun çıkıyor.
  •  04 2015 Formula 1 Bahrain International Circuit

sabir diyorum.tek dedigim sabir.arai barcelonayi isaret ediyor.

williams beni sasirtti.sezon oncesi ferrariden yaris performansi anlaminda daha iyi olacagini tahmin etmekteydim lakin 3. takim pozisyonundalar.

ferrari bekledigimden de guclu.startta kirli taraftan cikacaklar.ferrari ikilisi rosberg ve bottas a startta gecilmemesi durumda ferrari ikilisi pdyumda yerini alir.

rosberg de artik bik bik otmeyi birakip isine odaklanmali yoksa alman olmasi bile koltugu kaybetmesine engel olamayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 18 Nisan 2015; 20:21:23 >

• Sıralamalar öncesi Raikkonen'den süpriz bekliyordum Vettel yaptı o süprizi yine Rosberg cidden çok formsuz Hamilton geçen senede iyiydi ama bu senede çok iyi gidiyor dünya şampiyonluğu aldım diyipte salmamış kendini yarın yarış çok keyifli geçicektir Raikonnen Rosberg'i startta geçerse harika olur ama Vettel'in Hamiltonu geçebileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Sıralamalar öncesi Raikkonen'den süpriz bekliyordum Vettel yaptı o süprizi yine Rosberg cidden çok formsuz Hamilton geçen senede iyiydi ama bu senede çok iyi gidiyor dünya şampiyonluğu aldım diyipte salmamış kendini yarın yarış çok keyifli geçicektir Raikonnen Rosberg'i startta geçerse harika olur ama Vettel'in Hamiltonu geçebileceğini sanmıyorum.

bende tam tersini dusunuyorum start ta vettel hamiltonu gecer diyorum kismet

• Button start alamayacakmış.

• soptan izleyen link yardımı lütfen
    idman tv yayına başladı sonunda oh be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 19 Nisan 2015; 18:22:27 >
  • Raikkonen Barrichhello olmuş resmen.İyice sinmiş bu adam 2.pilotlugu kabul etmiş.YAzık.
  • Rosberg-Vettel savaşı güzel oluyor.

Edit: Ferrari, Raikkonen'i pite o kadar geç aldı ki, neredeyse Bottas'a bile geçilecekti. Ferrari ne kadar rekabetçi de olsa pit stratejileri berbat oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 19 Nisan 2015; 18:35:39 >
  • Mercedesler hala çok hızlı.
  • vettel mahvetti her şeyi. yakışmıyor Ferrariye
  • Vettel kendi hatası ile 3.kez pit yapmak zorunda kaldı.

41.turda Raikkonen pite girdi, yumuşak lastikleri taktı, şimdi sert lastikte olan Hamilton ve Rosberg'i yakalayıp geçmeye çalışacak. (Ki sanmıyorum, Ferrari çok geç kaldı Rai'yi pite almakta.)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.