Şimdi Ara

0403 lerin Travego'ya Çevrilmesi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
54.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MELİH ABİ RESİMDEKİ ÇİFT DİNGİLLİ 0403 E ARAÇ PLAKA SORGULAMADAN BAKTIMDA 1991 MODEL SCANIADAN CEVİRMİŞLER.ABİ BUNUNDA SUÇ OLMASI LAZIM BİR NEVİ SAHTE BELGE DÜZENLEME.BİZİ BİLGİLENDİRİĞİN DEN DOLAYI SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ABİ.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: travego_18

MELİH ABİ RESİMDEKİ ÇİFT DİNGİLLİ 0403 E ARAÇ PLAKA SORGULAMADAN BAKTIMDA 1991 MODEL SCANIADAN CEVİRMİŞLER.ABİ BUNUNDA SUÇ OLMASI LAZIM BİR NEVİ SAHTE BELGE DÜZENLEME.BİZİ BİLGİLENDİRİĞİN DEN DOLAYI SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ABİ.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

bu ne ülen ortalık bülent ersoy kaynıyor desenize,hepsi sonradan olma bunların ozaman,mertere dönmüş ortalık be
  • bunların cezası yokki hergün piyasada coğalıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

bunların cezası yokki hergün piyasada coğalıyorlar

biz panelvana cam açtırıp ruhsata işletmesek arabayı bağlarlar,bunlar koca otobüsü değiştiriyor
  • çok haklısın dostum fiat dablo penelvan modelini cam açtırılıyorrdu fiyatta 500ytl ruhsata işlenmesi içindeydi ancak bildirmezsen arabayı kapatıyorlardı hatta ben okuldaken pederin verdiği paralardan 6ay birşey yemedim almıştım dablo açtırdım ancak istanbuldan manisaya gelirken akhisara yakın biryerde aracı rampa asağıya düşürmüştüm babamın haberide yoktu kaza yapınca haberi olmuştu arabayı aldığımı hatta suan araba dedemin fabrikasında hala enkaz halinde
  • Birkaç Gün Sonra İzmir Otogara Gidicem Büyük İhtimalle Çakma 403 Görücez
  • oooo kaynıyor yapma kasa 403 bak genelde anadolu firmalarında coktur birde metro firmasının safirini görürsün oda izmir otogarda mevcut
  • quote:

oooo kaynıyor yapma kasa 403 bak genelde anadolu firmalarında coktur birde metro firmasının safirini görürsün oda izmir otogarda mevcut

çakma safirdemi var?
  • istemediğin kadar dostum ancak nasıl diyeyim 20tane safirden 1cakmadır genelde yapma kasayı 403e uygun bir sekilde yaptıkları için fazla ilgi görmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

oooo kaynıyor yapma kasa 403 bak genelde anadolu firmalarında coktur birde metro firmasının safirini görürsün oda izmir otogarda mevcut

çakma safirdemi var?

Safir neden cakma yaparlar kı .

Forever çakma 403

• metro firmasındaki çakma kasa değil orjinal safir ancak adamın zevkine kalmış zevkler ve renkler tartısılmazmıs adamın safire karsı bir özentisi var 304-303-302 model otobüsümü cevittiriyor
  • peki melih abi eski kasa 403'leri dıştan yeniletmek 30.000 ytl ise içleriyle beraber(koltukların üstündeki lambalar,klima kapakları vs. koridorun üstündeki lambalar) yeniletmek ne kadar patlar?
  • bence yenilemek fazla tutar yeni otobüs alınması daha iyi
  • bencede öyle zaten eski otobüsü yenilesen bile sonuçta motor,parçalar eski.yani aslında tehlike içeren bir durum...
  • evt haklısın motorda sorun çıkarınca masraf dahada büyüyor
  • melih abi gecen dedikleri üstün erceliğin siyah travegosunu gördümde bayıldım.arac 3 akslı ön taraf siyah çok süper bişey be abi
  • Evet aynen katılıyorum.Bir ereğlili olarak üstün erçelilikin en sevdiğim otobüsü oldu o treavego
  • bence orjinalligine ellenmeden salın yollara daha iyi:D
  • Bu konu başlığını açtığınız için teşekkürler. Bu olayı ilk defa duymuyorum ama bu kadar yaygın olduğunu burda farkettim. Gerçi yolda hemen her 3 aracın 2 si 2004-2005 Mercedes. Rakamlar ortada bu kadar çok 2004-2005 model O403 olamaz diyordum kendime satış rakamlarını biliyorum. Mercedesi Mercedes ile çakmayı bir yere kadar modifikasyon olarak anlarım da Scania ya da MAN üzerine O403 çakmak bence de kesinlikle bir suç. Hem de iki aşamalı bir suç. Düşünsenize polis otobüsü durduruyor, ehliyet ruhsat, ruhsatta yazıyor scania, araç mercedes 403. Polis bu adamları bırakıyorsa hocam ya yiyordur ya yiyordur. Bir diğer aşaması da müşteriyi kandırmak, sen 2005-2006 model arabaya bindim sanıyorsun, araç 97 veya 91 model inanılmaz.
    Bu kadar kurnaz bir millete şapka çıkarılır arkadaş. Yani şu kopyalama işine yorduğumuz kafayı ilime bilime verseydik, çoktaan fezaya çıkardık ama nerdeee?!! Çinliler bence daha dürüst en azından adam aracı komple kopyalıyo ama sıfırını yapıyor. Daha güvenli billahi.

Bu nedir yaaa, herkes palm mı edinecek otobüse binmeden online Trafik Araştırma Müdürlüğüne bağlanıp Araç Sorgulama mı yapacak zırt pırt,allaaaam yarabbim. Bu nası bi millet, nası bi devlet. Yatacak yerimiz yok vallahi

• bu kouda sana katılıyorum efehan78
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.