Arkadaşlar şuan bu konuda bir dumur yaşamaktayım. Dün annemi ulusoy ile antalyaya yolladım. Hareket saatini beklerken MAN starliner model aracın her yanında macun lekeleri ve cam birleşme noktalarında çok beceriksiz çekilmiş macunlar gördüm ve kıllandım . Dedim plakasını alayım bir araştırırım. Plakayı emniyetin sitesinden sorgulattığımda 99 model mercedes kamyon çıktı. Plakayı yanlış almış olduğumu düşünmek istiyorum ama yinede hemen annemi arayıp dönüşte ulusoy ile gelmemesini söyleyeceğim. Merak edenlere aracın plakasını vereyim 06ET9252.
oha be. hadi eski otobüsleri yeniye çeviriyorlarda bunu kamyondan mı çevirmişler. çüş bee.
utanmasalar şemsiyeden bozma 403 yapacaklar...
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
utanmasalar şemsiyeden bozma 403 yapacaklar...
Çakma otobüslerin plakalara baktım da biri ET diğeri de H ile başlıyor bunlar Sincan-Etimesgut taraflarının arabası kendi adıma utandım.
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
quote:
Orjinalden alıntı: macapapazi
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
buyrun:
hoca ne var bunda 403 u makyajlı 403 e çevirmişler o kadarda zor bişe değil bu her kaporta ve boyacının yapacagı bi iş 303 ten dönme 403 resimleri varsa onları yükle bizde görek
arkadasım sen kendi yazdığını kendin anlamamıssın korsancılıktır arkadasım bu sen gidip öreğin teomanın kasedini korsanmı alıyorsun eğer korsan alıyorsan bu senin vicdanındır buda aynen korsancılıktır ben alayım 130.000ytl 2004model 403 sen al 70.000ytlye eski kasa 403 onu değiştir 2005 model yap gitsin akla mantığa sığıyormu ya ben enayimiyim ozaman 2004 model 403 alan kişi enayimi bu sadece kaporta boya ile iş bitmiyor keşke okadarla bu iş bitse bunu meslek edinen kişiler var sen 2004 model 403e bilet almıssın karsına çıkıyor çakma kasa 403 ayıptır yani eğer para kazanmak için yapmazsan buyur istediğin kadar değiştir sana kimse birşey demez hatta starlinere ceviriyorsan ona dahi cevir ancak para kazanmaya girdiğinde korsana kaçıyor iş otobüs forumlarını oku bulursun daha önceden koymustum forumu okumadan resim istiyorsun oku ondan sonra resim iste eğer yoksa
kardeş o 403 resimlerini ekleyen sen değilmisin?benim yazdığım çok açık anlaşılmayacak bişey yok sen anlayamadıysan ben bişey diyemem ilk sayfaya bak konuyu okuyup okumadıgımı anlarsın 403 u makyajlı 403 e çevirmek çokmu zor zorsa zorluğu ne?
0403 ün makyajlanmasına tepkinizi anlayamadım,zaten 2000 altı modeldeki 0403'lerin makyajlanmamışı çok az kaldı,herkes yeni görünüm yapıyor
Doğan görünümlü Şahinle taxicilik yapmak gibi birşey mi bu iş şimdi?
Bu çevirmeler de TÜVTÜRK muayenesinden geçmek zorundadırlar mutlaka. Muayeneden geçmişse hayati tehlike olmaz sadece konfor farkı yaşanır, bence tabii...
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Bu çevirmeler de TÜVTÜRK muayenesinden geçmek zorundadırlar mutlaka. Muayeneden geçmişse hayati tehlike olmaz sadece konfor farkı yaşanır, bence tabii...
Şaşırdım ababa seni burada görünce bi an
Orjinal otobüsler forever diyelim...
Konu 2007 de açılmış,artık muayne özel.Sanırım artık yapamazlar bu çeşit korsancılık?
quote:
Orijinalden alıntı: kaf_kaftr
quote:
Şaşırdım ababa seni burada görünce bi an
Orjinal otobüsler forever diyelim...
Konu 2007 de açılmış,artık muayne özel.Sanırım artık yapamazlar bu çeşit korsancılık?
Artık Zaten Kasa Attırcağına herkes arabaları yeniliyo..
bu sektörde çalışmış biri olarak %90 yapmayı anlarım
sadece 1 pembe 2000 görünümlü 403 vardı
araç yanınca yeniden yapıp 2000 görünümü verilmişti onu anlamak çok zordu
1996 dan 2004 e kadar 403 lerin motor sesi aynı 2004 ten itibaren dik motor kullanılınca ses değişti
genelde iç aydınlatmayı ve koltuk yapısını değiştirmiyorlar
ama ne olursa olsun eski kasa 403 ün karizması farklı makyajlı 403 ün karizması farklı
ben olsam ellemezdim o araç öyle de muhteşem
yapmalarin tavanlari cok belli ediyo kendini.. koltuklarda orjin olmadiginda sigmiyo insan diz mesafesi vs gibi konularda tam ayar yapamiyorlar sanirim...
neoplan ile birebir ayni otobüsü var heriflerin piyasaya bi yayilirsa mercedes'e el actirir dilendirir herkes neoplan'a biner.
Linkte NOD 32 trojan buldu ona göre.
zonda turkiyeye gelecek diyolar :D
quote:
Konu hart hurt olduğuna göre bende bir hart hurt yapayım.Mevcut kanunlara göre bu tür araç yapmak yassak.Kısacası TÜV muayenesinde araç kalır.
aaa.Ama dolu araç var nasıl olcak o iş?Kesin mi kalır Tüv'de.
quote:
Orijinalden alıntı: tenekekutu
quote:
Konu hart hurt olduğuna göre bende bir hart hurt yapayım.Mevcut kanunlara göre bu tür araç yapmak yassak.Kısacası TÜV muayenesinde araç kalır.
Yani Abi bu yaptıkları bikere hoş değil. İnsanlar paralarıyla seyahat etmek istiyolar, ama istediğini alamıyolar. valla kınıyorum bu eski kasaları yeniye çevirme mevzularını.
arkadaşlar 403 ü makyajlarsanız hiçbişey olmaz şasi aynı , motor büyük oranla aynı euro 2 , ön konsolda 300 lira orjinali ikitellide,ankarada yıldız sanayide çıkma blursan daha ucuz bu araçlar her türlü muayenden geçer hiç sıkıntı olmaz ama daftan scania dan çeviripte 403 yaparsan orda sıkıntı başlar