Şimdi Ara

05.04.2019 Turknet DH Buluşması | Konuşulan konular | Güncelleme [19.02.2020] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türknetin pazar payı çünkü %1 bile değildir.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Gittim gördüm illa ki fotoğraf mı çekmem lazım buda suça girer.

Çalışanı değilseniz bu kadar savunmanıza anlam veremiyorum.

Türk telekom her ne kadar borç batağında da olsa gene bir şeyler yapıyor diğerleri kar gösterip te ne yapıyor .

Mesela türknet ne yaptı bir bölge göster fiber altyapısı olan 1-2 yer değil

TurkNet Fiber Internet hizmeti sunduğunuz bölgeler nelerdir?
    Bölge Site Adı
    Acıbadem Akasya Residence
    Levent Büyükhanlı Levent
    Akatlar Çağlayan Sitesi
    Ulus Erdem Apartmanı
    Etiler Etiler Maya Residence
    Fulya Fulya Terrace
    Beylikdüzü Innovia 2
    Gayrettepe İş Bankalılar
    Gültepe Kanyon Residence
    Ulus Kibele Sitesi
    İstinye L’ist İstinye Residence, Panavia Panorama
    Mecidiyeköy Quasar
    Levazım Zorlu Center Residence

Hepsi site ve zenginlerin oturduğu yerler adam gibi mahalle aralarına yada caddelere girememişler yazık.

1996'dan beri icraat yok en azından türksat bile devlete geçmeden önce özelleştirme zamanında bir çok yerleşim yerlerine hizmetini götürdü ama türknet 23 yıl oldu halen yerinde sayıyor.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    1-3-5 farketmez önemli olan neredeyse tekel olan telekoma karşı ne kadar alternatif olursa bizler için o kadar iyi olur. Ne kadar alternatif o kadar rekabetçi fiyat sağlar. Ben şuan yaklaşık 250 TL ödeyeceğim neti 80 e alıyorum. Benim için kesinti olmadığı sürece sorun yok. Ha Ahmetten 100 mb almışım ha Mehmetten :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ssendogan S kullanıcısına yanıt
    Türknet'in her yere fiber götürememe sebebi zaten konuda yazılı, ürettiği çözümde konuda yazılı. Türk telekom devletten aldığı destekle oralara fiber götürüyor. Özel telekominasyon şirketi kurulmasına izin verilmediği dönemdeki hatları kullanıyor. Türk telekom bu ülkedeki altyapının %90'na zaten özelleştirildiği günden beri hakim. Senin benim vergimle yapıldı yani. Sonra belediyeler hop burada zaten TT var sen yanına fiber kazamazsın TT'den iste diyor. Superonline kar etmeden Turkcell sayesinde ayakta duruyor. Türk telekomun her dönem bilmem kaç milyon TL vergi borçu bakanlar kurulu kararı ile siliniyor. Fiber olan yerlerde de benim şu an bakırla aldığım hızı 350 liraya satıyorlar. İcraat yok dediğin firma son 4 ayda %30 büyümüş, Türkiye'nin ilk VAE ve YAPA alternatif operatörü. Şikayet vara baktığında

Türksatta devlet kurumu olmanın faydasıyla ilerledi. Kaç bölgede kaç tane abonesi var. Fiyatları nedir birde onu konuşalım.

Ben Türknette iken geçen aya kadar çok sıkıntı çektim, bunu genel merkezde yöneticilerinin yüzüne yüzüne vurdum. @ssendogan hocamda bizlerleydi. İsterseniz ona sorun. Kendileri de hatalarını kabul ediyor. Ben Türk telekoma pendik müdürlüğüne gidiyorum adam kıydırık müdürüyle konuşturmuyor. Türknet fırça yiyeceğini bile bile davet ediyor. Hatta bene eleştirmek için geleceğimi yazmama rağmen beni davet ettiler. Ben müşteri hizmetlerinden memnun olmadığımıda söyledim ama yok bi mükemmeliz demediler. Onlarda sorunların farkında gittikçe sistemi daha iyileştirip telekoma bağımlılıklarını bitirmeye çalışıyorlar.

Tek gün interneti kesilse onu faturadan düşürttüren beni bu kadar Türknet'i savundurmanız nedeni haksız itham yapmanız. Eleştiri ayrı bir şey mağdur edildim deseniz anlarım ama ikinci el kötü cihazlar kullanıyor demeniz çok yanlış. Kaldı ki sikayetvar.com'da Türk Telekom ilk 8'de bile değil.

05.04.2019 Turknet DH Buluşması | Konuşulan konular | Güncelleme [19.02.2020]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimselProgramci -- 10 Nisan 2019; 22:1:14 >

• ssendogan S kullanıcısına yanıt
    Telekom ciddiye bile almıyor adamların fiber getirdiği yerlerde türkcell ve türk telekomun fiberi zaten var.

Pazar payında zaten çok düşük seviyedeler tabiki de alternatif olmalı ama bu firmaları takan yok mesela netspeed telekom çok takıyor yatırımı da türknet'ten fazladır.
    Valla sen çok dertlisin türknetten galiba. Ee geçsene netspeede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssendogan S kullanıcısına yanıt
    Netspeed kullandım çok iyidi ama taahhüt yoktu ondan dolayı iptal ettirdim şimdi fiyatları arttırdılar 3 hattımızda türk telekoma taşıdım yakında fiber gelecek mayıs haziran gibi yaşadıklarımı anlattım ve sorunlarımı yazdım mesela yeni abonelik başvurusu yaptım o kadar soruna rağmen ocaktan beri bağlayamadılar o kadar net.
    Fiber yatırımdan bahsediyorsak bunun devlet ile alakası yok özelleştirildikten sonra fiber altyapıya ağırlık verdiler eski bakır kablolar sökülüp yerine fiber kablo ile kabinlerin değişmesi gerekiyordu özelleştirildikten sonra ciddi bir masraf kapısıydı ekstra kazı izinleri için bir sürü ücret ödendi hani o bakır kablo geçiyor zaten onu söküp fiber takalım ile olmuyor belediye iznine bağlısın bundan dolayı her şekilde bütün izinlerini alman gerekiyor.Devlette zorunlu bir ihtiyaç olmadığı için belediyelere bir zorunluluk teşkil etmiyor su ve elektrik , doğalgaz gibi zorunlu bir ihtiyaç değil keyfe keder bir ihtiyaç olduklarını belirliyorlar.

Türknet ne şekilde %30 büyümüş son kullanıcıya ne faydası var mayıs yada haziran ayında altyapımız yenileniyor fiber geliyor türk telekom ciddi anlamda yatırım yapıyor türknet somut bir adımı yok santralin içindeki cihazlarını gördüğüm için biliyorum eski olduğunu illa ki kanıt göstermeme gerek bile yok.

Türksat son zamanlarda devletin eline geçti daha önceden özel bir şirketti türknet gibi ama kaç ilde fiber altyapısı bak görürsün onlar özelleştirme zamanında yapıldı.

Telekom tekel durumda adamların umrunda değil ki türkiye'de rakibi belirli bölgelerde var oda sayısı az hangi İSS geçerseniz geçin bir yerinde mutlaka kapının telekom'a çıktığını görürsünüz.

Bence bu şikayetvar olayı biraz da aboneyle alakalı bir durum 13.4 milyon sabit internet kullanıcısı var türk telekomun payı %67,3 9 milyon sabit internet abonesine hizmet veren bir firma ile %4,8 yani 500 bin abone'ye yakın hizmet veren işletmeciyi bir mi tutuyorsun? Abone sayısı ne kadar az ise o kadar sağlıklı çözümler üretir ve problem sayısı az olur.

Bence şikayetvar'a göre türksat çok daha iyi durumda 840 bin abonesi var ve kendi fiber altyapıları var herhangi bir sorunda aynı gün içinde sorunu çözüyorlar gebze'de eski evimde 4-5 yıl rahat türksat kullandım ve insanların 8 mbps mumla aradığı zaman türksat'tan sorunsuz 100 mbps hız aldım docsis 3.0 ile bu abone bilgileri btk 4.çeyrek raporundan aldığım verilere dayanmaktadır.

Ben türk telekomu savunmuyorum ancak en azından fiber getiriyor ve sorunları türk telekom müdürlüğüne gidip çözüyorum.Arayabileceğim numaraları var en kötü 1 gün içinde sorunlarımı çözüyorlar çok acil problemim olduğunda twitter'dan yazıyorum genel müdürlükten arayıp acil olarak sorunla ilgileniyorlar.

Türknet'te bunların hiç biri artık yok ne müşteri hizmetleri var nede herhangi bir şikayet kaydı bıraktığınızda 1-2 gün içinde sorunun çözeleceği garantisi çünkü kendi altyapıları yok müdahale edemiyorlar.
    Bu arada 1 yıldır iptal ettirdiğim zaman ödediğim faturamdan kalan 16 TL paramı tam 1 yıl sonra tüketici hakem heyeti kararıyla aldım btk'ya şikayet baya oluşturdum fakat telefonla arasalar da çözüm bulamıyorlardı iade sayfaları devamlı hata veriyordu iade sağlamıyordu thh olmasa belki o ücretin üstüne yatacaklardı pek güvenilir değil bir firma 1 yıl boyunca yaşadığım sıkıntılar oldu türkneti eskiden çok savunurdum çevremdeki herkesi geçirirdim ama artık mide bulandırmaya başlayınca kimseye tavsiye etmemeye başladım ve etmemeye devam edeceğim.

AKN konusunda müşteri taraflı iyi yönleri oldu mutlu oldum.Upload hızlarını arttırırsa gene mutlu olurum VAE olarak 3 hattımıda taşırım ama YAPA'mı allah korusun çektiğim eziyetlerden sonra bir daha tövbe diyorum uzun bir yazı oldu ama netspeed gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim kullandım.Oris kullanacaktım müşteri hizmetlerine ulaşılamıyordu ondan dolayı geçememiştim fiber gelince ilk işin millenicom denemek olacaktır ping değerleri iyi ise 3 hattımı da taşırım ve kullanırım.

Baştan aşağı yanlış argümanlarla dolu baştan aşağı kendi doğrularını başkasına zorla kabul ettirme çabası. Sende sorun olmuş olabilir ama bu herkesde aynı sorun olacak anlamına gelmiyor. Ben TT'deyken sorunumu telekom müdürlüğü ile bile çözemiyordum, o zaman onu napcaz ? Kardeşim yanlışlarını bizde söylüyoruz. Kullanıcı sayısı ile yazdıkların ise tamamen yanlış çünkü, şikayetvardaki sıralama teşekkür sayısına göre değil, şikayetlerin teşekkür oranına göre yapılıyor. Ben Türknet pişmanlık başlıklı konuya yazı yazmış dert yanmış biri olarak yok artık diyorum. Herkes kafasındaki yanlış fikirlerden arınsın diye kaç gündür durmadan konu güncelliyorum altına gelen yorum bu. Paragraf paragraf yazı yazdım gelen cevap müşteri hizmetleri yok telekomun altyapısını kullanıyorlar. Tamam kardeşim Türknet çok kötü telekom çok iyi. Neyse ikimizde yazmayalım uzamasın artık...

• Turknet alınmaz müşteri hizmetleri yok altyapı yatırım yok salmışlar zaten yapa olmayan yer sayısı daha fazla yapa yerine turk telekom gibi tip 7 dolap koy santral uzak olan da hızlı internet alsın vae den yapa aldınıgız kişi turk telekom da vdsl port kayıp ediyor boş port kalmaz ise olan kullanıcıya oluyor.
    Daha önce yaşadıklarımı anlatınca suçlu mu oluyorum sizin bu kadar savunmanız firma'dan maaş aldığınızı felan düşündürüyor da ondan böyle konuştum.

Bir çok İSS denedim ve baya kullandım millenicom ve oris hariç.

05.04.2019 Turknet DH Buluşması | Konuşulan konular | Güncelleme [19.02.2020]
  • vdsl11 V kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şeyin neden olamayacağı konuda açıkladılar. Müşteri hizmetleri her ne kadar bende beğenmesem de var, arama merkezi yok.
    Ben daha önceden yaşadığınız sorunlarda haklısınızdır bende zaten cevaplarımda bunu düzeltmeleri gerektiğini söyledim, beni irite eden şey ithamlarınız.Ben Türknet ile 3 ay internetsiz kaldım. Buradaki arkadaş olmasa bir o kadar yine internetsiz kalacaktım. Yaşadıklarımı yöneticilerine de atlattım onlarda hak verdiler. Mesela upload ile ilgili bir sorunum var otomatik cevap alıyorum. Müşteri hizmetlerinde sıkıntı var bu bir gerçek ama ben gidip şimdi Türknet'in müşteri hizmetleri yok yazarsam haksızlık etmiş olurum.
  • Kocaeli - Çayırova'ya YAPA geldi, keşke Gebze'ye de gelse kullansak.
  • Bu havadan FTTH'ı ne zaman getirmeyi düşünüyorlarmış?
  • lunarstrain kullanıcısına yanıt
    Bir senedir bir gelişme olmadığına bakarsak gelmeyecek
    Türknet insanlara çok şey vaad etmişti, özellikle akn kalkarken ilk biz kaldırıyoruz, sınırsız internet veriyoruz diyerek, ama adsl üzerinden verdikleri internet kimseyi tatmin etmedi. Bir de ilk zamanlar tam verebilecekleri hızı da doğru söyleyemiyorlardı. Ben mesela 16 mb alacağım denilerek bağlatmıştım, 6-8 arası değişen bir hız vermişlerdi. Neyse ki sonraki süreçte binama fiber geldi, benim de Türknet ile yolum ayrıldı.
  • lunarstrain kullanıcısına yanıt
    Altyapı bağımsızlığı olmadan maalesef TT'nin eline kalıyorlar. Artık sıkıldım valla. Ne TT'den internet alasım var nede bunlardan verim alamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimselProgramci

Altyapı bağımsızlığı olmadan maalesef TT'nin eline kalıyorlar. Artık sıkıldım valla. Ne TT'den internet alasım var nede bunlardan verim alamıyoruz.
    ilk mesajda bahsettiğin müşteri hizmetlerinin gereksizliğini sana güzel anlatmışlar.

öncelikle aşağıdaki yakınmalarım size değil bilesiniz.
    bir mouse tıkı ile yapılan statik ip tanımlanması için 3 iş günü beklemek ne demek?
    ötesi berisi yüzlerce örnek sayabilirim.

Herkes her şeyin farkında ve emin olun, yazmaya üşenen, bu mecrayı bilmeyen binlerce insan var.

geçen yıl olan toplantıda konuşulan hiçbir şey gerçek olmamış.
    ping, hız yavaşlığı ve diğer sorunlar artarak devam ediyor.
    sanırım plansız büyüyorlar.
    network ekipleri yetersiz. nitelik olarak bilemem ama nicelik olarak öyle olduğu kesin.

cihaz siparişi vs'de hikaye. jahrein'e sponsor olana kadar insanları mağdur etmesinler.

Ben yurtdışında internet satanlar dahil hiçbir kurum görmedim ki sürekli kullanıcıdan tracert istesin.
    tamam istedin de, neden bu sorunu çözmüyorsun?

her ay kayıt açmaktan, her kaydı yanlış bilgi verilmesinden bıktık.
    21 gün olmuş hala arkadaşlar kontrol ediyorlar.

ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.

• nutz kullanıcısına yanıt
    Ben ping veya hız sorunu yaşadım onun için bir şey diyemem ama bazen mh çok saçmalıyor. Kuzene Turknet'ten abonelik aldırdım. TT port talebine 2 haftadır durmadan ret cevabı verdiği için internete bağlanamıyoruz. Bilmem kaçıncı retten sonra Turknet sormuş, TT, Turknet'e müşterinin istememesinden dolayı reddediyoruz demiş. Ulan madem biz istemiyoruz telefon numarasını nasıl veriyorsunuz o zaman ? Halbuki yok böyle bir olay. Köpek gibi istiyoruz Turknet tamam o zaman tekrar başvurucağız diyor. Yine reddediliyoruz. Sonra yeniden başvurduk dediler. Ağa hani 300 bin küsür müşterisi olan firmasın tekrar denemek yerine başka bir şey yapsanız.

Bugün TT ekibi iş emri aldık diye geldi. Portumuzu bağladı. Allah allah Turknet başvuru kabul edildi vs demedi diyorum. Lan yoksa bunlar başkasına bağlayacaklardı da yanlışıkla bize mi bağlıyorlar dedim. İnatla sordum Turknet hattı için dimi? hani bu falanca numaralı hat için dedim. Evet dediler.

Şimdi Turknete port fiziksel olarak takıldı sistemden aktivasyonu tamamlayın diyorum, fiziksel olarak işlem tamamlanmış olabilir ama bize port onayı ulaşmadı diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimselProgramci -- 20 Şubat 2020; 19:16:49 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.