Şimdi Ara

[05.07.14]USB Soketi Hakkında Son Durum Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu kronik USB soketi arzası nedeni ile servise yolladım bugun. Son durum nedir ? Halen para istiyorlar mı ? Para isterlerse ne yapmalıyım ? Ödemeye hiç niyetim yok çünkü. Kimisi arar konuşur ücretsiz yaparlar kimisi hakem heyetine gider genede sorun cıkarırlar cok sacma bi durum.

• Bir iki hafta oldu ben vereli. Diyorlar ki, 4 gb modelini kullaniyorsan bize vereceksiniz birkaç gün/hafta içinde teslim alicaksiniz. Ya da 60tl karşılığında ana kartı 16gb modeli yapıp yarım saat içinde verebiliriz. Bana 16gb modeline geçmek mantikli gelmişti direk yaptirdim aldım yarım saate. Ama yok ben 4gb kaliyim yapsınlar soketimi dersen tahminimce 2-3 hafta beklersin para almazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santuri Efendi

Bir iki hafta oldu ben vereli. Diyorlar ki, 4 gb modelini kullaniyorsan bize vereceksiniz birkaç gün/hafta içinde teslim alicaksiniz. Ya da 60tl karşılığında ana kartı 16gb modeli yapıp yarım saat içinde verebiliriz. Bana 16gb modeline geçmek mantikli gelmişti direk yaptirdim aldım yarım saate. Ama yok ben 4gb kaliyim yapsınlar soketimi dersen tahminimce 2-3 hafta beklersin para almazlar.

telefonun 16 gb mı oldu yani şimdi ? hem 32 gb hafıza kartı aldım sorun olmuyor depolamada.Para almıyolarmış madem iyi. Yanlız benim birde paneli değiştirecekler ekranda lekede vardı ilk yolladıgımda ücretsiz değiştiler şimdi sıkıntı çıkmaz inş
  • bende yolladım 4gb 16 gb geldi soket bozulurmu
  • Aynen hocam 16 gb oluyor. Valla diğeri için bir sey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKEmre28

bende yolladım 4gb 16 gb geldi soket bozulurmu

4 GB yollayıp 16 GB olarak geri mi aldınız galiba. Ücret ödediniz mi peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.