Şimdi Ara

D SMART yeni yazılım geldi 12.03.2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni yazılım geldi değişen ne anlamadım.bilen varsa..

• Benimde simdi basladi guncellemeye
    Tahmini ne kadar suruyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 20 dak..
  • Arkadaşlar hangi cihazlara yeni yazılım geldi bende de smart hd kutu var en son yazılım 12 haziran 2014 diyor 2485 yaptım güncelleme yaptım hala aynı nasıl yükleriz bu yazılımı yeni olanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pace olan bendeki

dzs3002nds model olan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 12 Mart 2015; 23:22:08 >
  • %0'da kaldı 15 dakikadır. İptal de edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    kapatmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarım saat oldu %0 hala..

• valla bende bekledim 20 dk hala %0 dı çektim fişi taktım yayın geldi.. bugun bi daha denerim
  • cihazlara göre zaman uzun olabilir beklemek lazım. bence benimki sanırım 20 dk. sürdü ilk önce uzun zaman bekliyor sonradan yükleme bandı ilerliyor..
  • kendiliğinden başladı bendede yazılım güncellemesi ama 20 dk dır %0 da. beklemeye devammı edicem şimdi.
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    bekle.. aynı öyle oldu sonradan yükleme barı ilerledi..
  • valla yarım saat bekledim fişi tak çıkar yaptım yükleme barı hiç ilerlemedi. daha sonradan manuel olarak nasıl yapabilirim acaba.
  • Artıları eksileri nedir? Bilgi verirseniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 17 Mart 2015; 20:43:27 >
  • 2 tane dsmart var. Biri sine dizi paketi, biri 1 yillik bedava normal hd paket. Salondakinde guncelleme falan olmadi ama bedava olanda kanal d ye gelince guncelleme cikiyor, sonra %0 dan ilerlemiyor. Bende fisi cekip, kanald haric diger kanallsri izliyorum. Zaten bu bedava olan hep sorun, vedava oldugundan midir nedir, sinyal sorunu, kart sorunu cikartip duruyor.

• Arkadaşlar lütfen yardım edin. Ekte şimdi ekleyeceğim hd cihazı kullanıyorum kutusuna baktım vestel marka s7560 model bir cihazmış. Evi dubleks ve 2 adet kutu var diğeri de bunun aynısı. eve ilk aldığım güzel bir şekilde güncelleme yaptı. Benim odamda olan yan oda paketli kutu ise güncelleme ekranına geliyor ve kalıyor. Bir kaç kes araştırdım öndeki 3 led ışık vs sönsün yansın 2 kez geri geri artı 2485 tuşlayın güncelleme ekranına gelecek diyor ama öyle birşey olmuyor. Müşteri hizmetlerini aradım paralı teknik servise yönlendirelim diyorlar, nerden para kazanacaklarını şaşırmış bu insanlar. Ne elledim alete ne dokundum ilk gördüğümde sabaha kadar açık kaldı 8-9 saat durum aynı olun fişi çektim. Şimdiyse sinir bozucu şekilde her 5 dakikada bir güncelleme ekranı çıkıyor. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

simage=2]https://store.donanimhaber.com/87/6e/64/876e644c7978a70396e161ef64b383db.jpg[/simage]
     D SMART yeni yazılım geldi 12.03.2015

• dzs3002nds pace.. bu cihazda hemen yükledi..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.