|
Bildirim
|
https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-5s-ana-konu-kullanici-kulubu-inceleme--122758361 Eğer kabul edilirse ilk etapta; |
Simdi telefona sahip olanlar memnun ama telefona sahip olmayanlar memnun degiller, ozellikle ekrandan
|
Stock android nedir nasıl kullanılır bilmiyorsanız telefonda o yok bu yok yazmayın. Sadece komik oluyorsunuz.
|
sayın şerlok holmes bey araştırmaları nerede yaptınız bilmiyorum ama gözünüzün önündeki ipuçlarını kaçırmışsınız
1-2 sayfa geriye doğru okusanız herşeyi bir anda çözerdiniz. Dr.Watson'a selamlar sizi bir göz muayenesine tabi tutsun |
https://pixensity.com/list/laptop/
linkte 15.6 inç 1366*768 piksel laptopun ppi değerine bakarsan 98 olduğunu göreceksin. bulamazsan "Asus X555LD" diye aratabilirsin. mi a3'de bu değer 286 ppi. bence ibretlik olan ben değilim. |
Bana göre de siz niye MIUI kullanan bir cihaz alıyorsunuz ki? Gereksiz sistemi kullanan bir sürü uygulama ve özellik var bir taraftan da android'in en buglu arayüzü olur kendileri. Diğer tarafta ise mis gibi akarı kokarı olmayan isteyenin kullandığı uygulamaları play store dan yükleyebildiği saf android var.
|
Ben Note 8in hantal arayüzünden sıkıldığım için geçmek istedim. Bakınca aynı işlemci aynı ram kullanıyor iki telefon ama saf android olması ve mi a3ün ufs 2.1 kullanıyor olması ciddi fark yaratıyor hızda. Kaldı ki ekran amoled olduğu için note 8in fhd ips ekrarina taş çıkarıyor ben çok beğendim renkleri. 720p ekran olmasinin hiçbir dezavantajıni yaşamadım aksine 720p amoled farkı kendisini pil kullanımındaki tasarrufunda farkettirdi. Note 8de Max 9-10 saat aldığım ekran sürelerini şimdi Mi a3te minimum 12-13 saatlere çıkardı. Note 8de bluetooth 4.2 var bu da wifi ve bluetooth u aynı anda kullanırken 2,4 GHz bandlara bağlanınca frekanslarin cakisip internetin nerdeyse hiç kullanilamamasi anlamına geliyordu. Mi a3te ise bluetooth 5 teknolojisi kullanıldığı için böyle bir problem yaşanmıyor. Onun dışında söyleyebileceğim mi A3 elime tam oturuyor kullanımı kolay geliyor. Note 8 biraz daha büyük ve ağır olduğu için uzun süreli kullanımda parmakları bileği falan ağrıtıyordu :) ayrıca şu da var saf android silmek istediğin gereksiz uygulamaları(play müzik, filmler, kitaplık vs.) ekstra işlem yapmadan silmeye müsade ediyor ama MIUI izin vermiyordu
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 17 Temmuz 2019; 20:57:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyurdakok -- 18 Temmuz 2019; 11:45:30 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |