|
Samsung One UI 7.0 tekrar ertelendi: İşte güncelleme alacak modeller
-
-
Bi işi de becerse şaşardım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sakin ol kardeş animasyonlar gelişecek ya o yüzden güncelleme geç geliyor ve büyük değişim yaşanacak
Dandik Xiaomi gibi HyperOS yaptık diyip sorunlu, balon gibi şişen, arkaplanda uygulamaları bile açık tutamayan boş bir arayüz yapmadıkları için dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç makyaj yapıp oneui 6'yı sunacaklar işte ne bekliyorsunuz anlamadım. Ne yapabilirler ekstra bu aşırı hype olayı saçma
adamlar bug fix yapar gibi yeni arayüz sürümü çıkarıyor
-
Umarım Türkçe Dil desteği ve Bixby ı da unutmazlar.
-
Samsung a35 listede yok. Bu listede bir yanlışlık var sanırım
Android 15 ve Türkçe desteği gelmesini bekliyoruz. Telefonun çoğu AI özelliği Türk kullanıcılar tarafından kullanılamıyor şu an. İşte canlı çeviri, ses kaydından toplantı notu çıkarma, özetleme, direkt çeviri vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Ekim 2024; 09:42:49 >
-
S23 ultra ya 6.1.1 i hala vermeyi beceremeyen Samsung'dan beklentiyi çok ta fazla tutmamak lazım.
Bixby'nin saçları beyazladı 15 sene oldu hocam.
-
Hocam Samsung animasyon ve smooth arayüz estetikliği konusunda çok geride kaldı. Hala 2018-2020 döneminde telefon animasyonları. OneUI 7 ile birlikte Apple kalitesinde arayüz ve animasyon deneyimi yaşatmayı hedefliyolar bunun için bu kadar uzadı bu mevzu yoksa diğer Çinli markalar gibi sürekli arayüz değişikliği yapıp dururlardı. Çok uzun zamandır geliştiriliyor arayüz. Tabi bu dediğim üst seviye arayüz deneyimi orta-üst ve üst seviye cihazlarda daha iyi deneyim yaşatır. Orta ve giriş seviyesi aynı deneyimi vermez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu güncelleme şu uygulama kilitlemeyi getirseler samsung a can feda
-
Daha s23 ultra cihaza one uı 6.1.1 gelmedi arkadaşımdaki s22 ultraya geldi
-
A55 5G neden yok
-
Bence ikinci alan özelliği felan eklenmeli
-
A 34 e gelen güncelleme nasıl a 35e gelmez ?
-
Gelir mutlaka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dandik Xiaomi gibi HyperOS yaptık diyip sorunlu, balon gibi şişen, arkaplanda uygulamaları bile açık tutamayan boş bir arayüz yapmadıkları için dostum. |
Birkaç makyaj yapıp oneui 6'yı sunacaklar işte ne bekliyorsunuz anlamadım. Ne yapabilirler ekstra bu aşırı hype olayı saçma
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X