Word tekrar eden kelimeleri nasıl bulurum??
Merhabalar. başlıktada yazdığım gibi word de tekrar eden kelimeleri nasıl bulurum. ama kelimeyi ben seçmeyeceğim. metnin tamamında tekrar edenleri renklendirmesi yeterli. alttaki metinden örnek vereyim. HMS ve GZZ kodları ikişer kez yazılmış. bunları renklendirerek bana göstermesini nasıl sağlayabilirim. umarım anlatabilmişimdir. teşekkürler.
GZZ: %7.12, DBP: %6.38, ALC: %6.11, AK3: %6.06, HMS: %5.32, AKU: %5.27, GZZ: %5.25, GAF: %4.97, GHS: %4.94, GBV: %4.86, HMS: %4.85,
Fiyat baya iyi 1 haftadır takipteydim. ihtiyacı olan kaçırmasın. satıcı teknosa.
Android den ios a drive dan whatsapp yedeği aktarma
İos tarafına yeni geçtim. iosa taşı ile herşeyi taşıdığımı düşündüm ve android telefonumu sıfırlayıp anneme verdim. ama hiçbir whatsapp konuşmam gelmedi. şimdi sorum şuki drive daki yedeğimi iosa nasıl indirebilirim tabiki android cihaz olmadano sıfırlandı artık.. birkaç program buldum ama ücretliler.
Asus tuf gaming f15 ekran titreme problemi
Arkadaşlar merhabalar. dizüstü bilgisayarımı yeniledim geçen hafta. yalnız bir sıkıntım var (aslından birkaçtane ama diğerleri tolere edilebilir) ekran yenileme hızı 144 hz de iken ekranda internette gezinirken titreme (screen flickering) oluyor. ama hz değerini 60 hz e çekersem herhangibir problem olmuyor. windowsta yalnızca bu iki hz değeri var. nette bir app buldum ara değerleride verebilmek için. yaptım ama 60 hz dışındaki her hz değerinde bu titreme oluyor. aşağıya videoda ekliyorum. yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.
NOT: titreme...... nasıl anlatsam böyle ışık patlaması gibi oluyor. videodaki o patlama telefon kaynaklı değil. pc kaynaklı sıkıntımda o zaten.
Dardanel Poşet Zeytinyağlı 120 gr Ton Balığı
Fiyat bana baya bir uygunmuş gibi geldi açıkçası. Fiyatı 18 tl.
Laptop wifi-5 kartı wifi-6 ile değiştirme
Merhaba. 2018 LENOVO V330-15IKB model bir laptopım var. wifi kartı intel 3165 wifi5 destekli bir kart. eve 1000 mb internet bağlattım ve modemi wifi 6 ya güncellediğim için laptopın wifi kartını wifi6 destekli bir kart ile değiştirmek istiyorum. daha önce laptopı açıp termal macun yenilemişliğim var. az buçuk yaparım bu işleri. merak ettiğim acaba almayı düşündüğüm intel ax210 wifi6 kart latopımla uyumlumudur. yani bios vs kaynaklı bir sıkıntı yaşarmıyım. servisi aradım konu hakkında bilgi vermediler. yardımcı olursanız memnun olurum.
Taahhütüm bitti yardım lazım
|
200 bin tl bütçe ile b-suv (crossover) tavsiyesi
hali hazırda 2014 model i10 aracımı satışa koyup başlıktada belirttiğim gibi bsuv bir araç düşünüyorum. mevcuttaki param bu rakama uzak biraz. ya ihtiyaç kredisi çekip ikinci el bir model almak ya da markaların kendi kampanyalarından faydalanmak. kafama şu ara en çok yatan araç yeni sandero stepway. yeni kasa baya hoşuma gidiyor.
olmazsa olmazlar;
otomatik şanzıman
ikinci elde min 2016 model
düşük hacimli az yakan bir model.
şimdiden teşekkürler.
Ps4 Pro dan Pc ye geçmek hakkında
|
Belirli Süreli İş sözleşmesi Sonrası Kıdem tazminatı Hak.
|
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.875
İkinci El Bölümü Mesajları: 87
Konularının görüntülenme sayısı: 27.176 (Bu ay: 577)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 567 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun