enteresan bir yarış oluyor sanırım. Ortasında başladım izlemeye
Maldonado biraz sorumsuzca uçuyor gibime geliyor.
Hamilton bu yarışı 2 pitstopla bitirmek istiyorsa, bu set lastikle normalde olması gerekenden 5 tur fazla atması gerekicek. Bakalım 5 turluk fazlalık çıkartabilecek kadar lastik korumayı başarabilecek mi Hamilton fazla zaman da kaybetmeden...
Bugün Alonso'nun her el kaldırdığı pilot taraftardan bi güzel küfür yiyordur.
perez bugün çok şanssız. acayip şanssız.
perez'e yazık oldu...
williams yıllar sonra yarış kazanacak inşallah
Dediğim gibi erken bitirmiş lastikleri Maldonado...
Yarışın sonu baya iyi olucak gibi duruyor. Ya Maldonado kazanıp efsane yazıcak ya da son turlarda daha yeni olan lastikleri ile Alonso yetişip yarışın son anlarında Maldonado'yu geçip güzel bi yarış izlettirmiş olucak bize..
Raikkonen Alonsoya yardım ediyor...
Geçen seneden beri dalga geçtiğim maldonado yarış kazanırsa gerçekten formula 1'den soğurum.Defalarca pilotaj hatası yapan, pist üzerinde aracı zor tutan, her türlü kazaya karışan bu adam şimdi yarış galibiyeti için oynuyor.Hayırlar olsun
alonso geliyor :(
Alonso daha avantajlı durumda ama bitime birkaç tur kala onun için de kritik olabilir.
maldanı sıkıştırıyor alan.
Perezin durumuna düşecekmi bakalım Maldonado...Raikkonende son birkaç turda bu ikilinin arkasına yapışabilir...
Massa tur yerken Alonso 1.liğe yardırıyor.Olaya bakar mısın
Massa altındaki aracı tanı artık.
Şimdi şom ağızlılık yapmış olmayalım ama Maldonado'nun sezonun ilk iki yarışında son turlarda yarış dışı kaldığını hatırlarsak. Bu yarışta da son turlara doğru lastikleri iyice bitecek Alonso'yla ikisinin. Bilemiyorum yani yine bişeyler görür müyüz acaba..
lotus renault pit ekibine gore pite girmeleri lazim 1 kere daha