Şimdi Ara

05-2012 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA SANTANDER 2012 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
1
Favori
7.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

hocam nikinizdeki 1 programı alt üst etti.bi hata veriyor.gecenin bi yarısı epey uğraştım.sonunda fark ettim.birazda uykuluyum.
    1 i ilk hafta puanınız olarak algılıyormuş.nickleri eklerken fark etmedim 1 inizin ayrı oldugunu

bu hafta uğraşamadım puanlama için.final ödevlerim var malesef.önümüz haftalarda daha da geç olabilir.finaller geliyoooooor

05-2012 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA SANTANDER 2012

Vay be geçen sene ilk 5e demir atmıştık bu sene sonuncuyuz

Geçen seneki formumu Vettel'e borçluymuşum demek ki

• @maldonado hızlı pilot beyler. geçen senede iyiydi. bakmayın dan dun yarışlara. ama hızlı. ufak sennadan en az 1 gömlek iyi.
    senna gibi uyuz pilotların elinde hızlı araç olursa olursa böyle saçma sapan sürüş yaparlar.
  • speedman eline sağlık dicem de sıfır çektim :((

maldonado iyi pilot f1 koltuğunu hakediyor.. keşke yanında senna yerine sutil olsaydı.. williams gerçekten çok güçlü bir araç.. nerdeyse her piste uyan bir yapısı var ki bunu ispanya gibi takvimin belki de en zorlu pistinde yarış kazanarak gösterdi..
  • Yıllardır geçerli olan bir kural vardır. Eğer bir araç İspanyada hızlıysa o araç gerçekten iyi araçtır. Maldonado bence çokta kötü pilot değil. Alonso.ya karşı baskı yediği turlarda acemice bir hata yapıp geçilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Yıllardır geçerli olan bir kural vardır. Eğer bir araç İspanyada hızlıysa o araç gerçekten iyi araçtır. Maldonado bence çokta kötü pilot değil. Alonso.ya karşı baskı yediği turlarda acemice bir hata yapıp geçilmedi.

sımdı hamılton un dıskalıfıyesını goz onune aldıgımızda kutlamalara baslayalımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Yıllardır geçerli olan bir kural vardır. Eğer bir araç İspanyada hızlıysa o araç gerçekten iyi araçtır. Maldonado bence çokta kötü pilot değil. Alonso.ya karşı baskı yediği turlarda acemice bir hata yapıp geçilmedi.

sımdı hamılton un dıskalıfıyesını goz onune aldıgımızda kutlamalara baslayalımmı

Bence başlama
  • tipik fenerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

quote:

quote:

Bence başlama

bana kalırsa bu bır ısaret.zıra fenerbahce turkıye kupasını aldı.emınım bu sezon mclaren markalar sampıyonlugunu alacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

quote:

quote:

Bence başlama

bana kalırsa bu bır ısaret.zıra fenerbahce turkıye kupasını aldı.emınım bu sezon mclaren markalar sampıyonlugunu alacak

+1 :)

Bir de, Massa ile de Hamilton beraber tatile çıkar heralde :)

• geçen hafta williams garajında yangın çıkmış.. yaralılar da varmış.. ucuz atlatılmış gibi duruyor

• http://www.youtube.com/watch?v=e6crNgq6Lfg

Los mini drivers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 22 Mayıs 2012; 8:22:40 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.