Şimdi Ara

05-2012 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA SANTANDER 2012 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
1
Favori
7.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

quote:

Orijinalden alıntı: odyle

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Demek ki neymiş Venezüela'dan sadece dünya güzeli değil F1 pilotuda çıkıyormuş. biz ise ancak futbol ile yatıp kalkalım. elimizde ki f1 pistinin kıymetini bile bilemeyelim. Bize her şey müstehak.

Maldonado da erkek güzeli zaten
    İlyas Salmana buradan sevgilerimi gönderiyorum.

Paranın gözü kör olsun maldonadonun bile manken gibi kız arkadaşı var

Onu da sponsorları ayarlamıştır.

Şaka bir yana adam bu sene kendine gelmiş. Geçen sezondaki performansından sonra ben bu değilim diyebildi.

Her ülkenin en güzel kızını getirin, Venezuela'dan kimi getirirseniz getirin demişler.. (şimdi uydurdum)
    Pastor doğuştan şanslı yani. Yakışırrrr

• Senna-Schumacher kazasında her iki tarafı da kusurlu görüyorum. Senna'nın frenleme noktasında saçma sapan yön değiştirip birden içeri dalması çok anlamsız. Ama Schumacher de zaten büyük bir hız farkıyla geliyor, tam içeri daldığı anda Senna da viraja yönelmişti. Bu yüzden Senna cezadan yırtmış olabilir.
  • Taminde yapamadik , yarisida izleyemedik
  • quote:

Schumacher'e bugunku kazadan dolayi, Monaco yarisinda 5 sira geriden baslama cezasi geldi.

Doğru karar. Yalnız Monaco yarısı nasıl olur insan hiç kestiremiyor. Yine farklı bir kazanan görebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Schumacher'e bugunku kazadan dolayi, Monaco yarisinda 5 sira geriden baslama cezasi geldi.

Doğru karar. Yalnız Monaco yarısı nasıl olur insan hiç kestiremiyor. Yine farklı bir kazanan görebiliriz

şu lastik olayı herşeyi degiştirdi F1 de.Böyle bir sezon görmedim hiç.Kim nedir belli degil.Yok pardon belli olan birşey var,Mclaren Takımı sürücülerin başarılı olmasını istemiyor.Yahı her yarışta böyle hatalar olurmu?Bugün Ham pole dende kalksaydı kazanamazdı çünkü Pitte illaki bir sorun çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

şu lastik olayı herşeyi degiştirdi F1 de.Böyle bir sezon görmedim hiç.Kim nedir belli degil.Yok pardon belli olan birşey var,Mclaren Takımı sürücülerin başarılı olmasını istemiyor.Yahı her yarışta böyle hatalar olurmu?Bugün Ham pole dende kalksaydı kazanamazdı çünkü Pitte illaki bir sorun çıkardı.

Monaco'yu favori olan Lotus kazanir. 6 yaris 6 farkli takim oluverir.
    Malezya'daki Sauber ile Barcelona'daki Williams arasindaki fark Willians'in kazanma sanatini bilmesidir, kazanma tecrubesidir.
    McLaren'e gelince Melbourne'den sonra sezonu domine etmesi beklenirken, simdi bu durumda olmalari cok sasirtici. Hamilton pole'u kaybetmeseydi pit ekibi iyi is cikarsa bile bu yaris temposuyla kazanamazdi. Bu kesin.
    Genelde Sezon icerisinde en cok gelisim gosterebilen takimin, 5 yaris sonunda gitgide ivme kaybetmesi olacak is degil...

• Ferrari için ne diyorsunuz beyler. Alonso ile massa arasında dağlar kadar fark var. Benim gördüğüm kadarı ile ferrari iyi bir gelişim göstermiş. arkasi gelir gibi, sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Ferrari için ne diyorsunuz beyler. Alonso ile massa arasında dağlar kadar fark var. Benim gördüğüm kadarı ile ferrari iyi bir gelişim göstermiş. arkasi gelir gibi, sizce

Ferrari pilotlari ve yoneticileri demeclerinde hep hizli takimlarin cok gerisinde izlenimi verdi. Ancak pist sartlari uygun oldugunda (ozellikle bugun) en hizli takimlardan biri oldugunu gosteriyor. Zaten Mugello'da ne denli hizli olduklarini gorduk. Yeni hareketli kanat ve drs bazli frenleme paketlerinin cok iddiali geldigi de biliniyor. Biraz ajitasyon yaptiklarini da dusunmuyor degilim.
    Alonso pilotaj anlaminda altin cagini yasiyor. Aractan maximumu cikariyor. Ancak Massa'nin takima birsey kazandiramamasi Markalarda Ferrari'yi geride birakiyor.
    Velhasil kelam, Ferrari olmasa da Alonso en guclu sampiyonluk adaylarindan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyle -- 14 Mayıs 2012; 1:51:12 >

• Kimi hiç kullanılmamış soft lastiklerle son bölümde uçtu ama neye yarar. İlk iki bölümdeki temposu öndekilere göre oldukça düşüktü. Bu lastik kullanımı takımlar için de tam bir bilmece. Neyin ne olacağı belli değil. Pist sıcaklığının düşük olması da Lotus.a pek yaramadı. Sıcak zeminlerde Lotusun daha iyi olacağını söylüyor Grosjean. Monakoda Super Soft ve Soft lastikleri göreceğiz muhtemelen. Pist sıcaklığı da daha yüksek olacaktır.

Button tam bir hayal kırıklığı idi bugün. Kendine has ayarları bulamadığından şikayet ediyor. Hamilton ise son set lastikleriyle 31 tur giderek bence kendi açısından bir rekora imza attı üstelik agresif bir sürüş stiliyle. Sürekli bir aksiyon halindeydi. Massa.ya karşı eskiye oranla daha temkinli gibi geldi bana. Vettel ve Alonso için söylenecek tek bir söz yok. Mükemmel pilotlar. Takım arkadaşlarına bakacak olursak Webber Massa.dan bir adım daha önde gibi ama ne kadar gelecek vadediyor ortada.

Özetle bana göre Lotus oldukça istikrarlı son yarışlarda. İlk çizgide yarışa başladıkları ilk yarışı kazanacaklarına eminim. Hele de ilk iki çizgide onlara ait olduğunda. Tek tura baktığımızda özellikle Grosjean çok hızlı ama söz konusu yarış olduğunda Kiminin tecrübesi altında ezilmeye başladı gibi.

• Schumi'nin fırlattığı direksiyon tahmini 40.000 dolar değerinde
  • quote:

Schumi'nin fırlattığı direksiyon tahmini 40.000 dolar değerinde

Schumi daha çok direksiyon fırlatır

• Schumi 8de8 hatali.
    Kurala gore Savunma yapan pilot, atak yapan pilota bir arac mesafesi kadar gecis yapabilecegi alan birakmali, Senna hem disaridan hem de iceriden yeteri kadar alan birakiyor, ustelik agresif bir yon degistirmesi yok. Schumi disaridan gececekken, cok gec karar degistirip iceri dalmak istiyor, drs'nin getirdigi hiz farkiyla bodoslama daliyor Senna'ya...
    Senna'nin savunmasini hatali bulanlar bi zahmet Rosberg'in 3 hafta once Bahreyn'de Alonso ve Hamilton'a yaptigi tehlikeli savunmalari izlesinler. Dupeduz cakil alanina sürdü ikisini de. Fakat Tum F1 kamuoyu ceza beklerken, hicbir ceza almadi

• quote:

quote:

Schumi'nin fırlattığı direksiyon tahmini 40.000 dolar değerinde

Schumi daha çok direksiyon fırlatır

Ilk 10 da schumiyi yazmamıştım, yarisi tamamlayamaz diye dusundum.
    Fakat IYD ni SENNA yazarak hata yaptim. Keske schumi yazsaydim. Senna ya ayip oldu.

Bu yarışta beni hayal kirikligina uğratan massa oldu. kesin ilk 10 da yer alır dedim. Massa nin bileti kesilebilir bu aralar.
    Maldonadoyu da tebrik etmek lazım.güzel bir sürüş çıkardı.
    Hamilton un yukselecegini biliyordum, 7 yazmıştım son turlarda 8 e düştü.
    Gercek olan su ki lotus istikrari yakaladi. Raikkonen grosjean ikilisi diger yarışlarda da iyi işler çıkaracaklar
    Alonsonun cuma günü ilk antremanda sert lastiklerle attığı iyi turlar,ferrari ekibinde yüzleri güldürmüştü. hafta sonu alonso da meyvaları topladı. EL NANO buyuk bir hirsla sezonun geri kalan kısımında sampiyonlugu kovalayacaktır.ferrari de boş durmaz gelisime devam edecektir
    Mclaren in hali ortada yoruma gerek yok.
    Red bull un önümüzdeki yarışlarda tekrar on plana çıkacağını düşünüyorum.
    schumacher in hatali olmasina ragmen senna ya salak demesi yarisin ozlu ve ders alinmasi gereken sozlerindendir. bize de schumi ye basarilarinin devamini dilemek duser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 14 Mayıs 2012; 13:47:34 >

• quote:

Schumi 8de8 hatali.
    Kurala gore Savunma yapan pilot, atak yapan pilota bir arac mesafesi kadar gecis yapabilecegi alan birakmali, Senna hem disaridan hem de iceriden yeteri kadar alan birakiyor, ustelik agresif bir yon degistirmesi yok. Schumi disaridan gececekken, cok gec karar degistirip iceri dalmak istiyor, drs'nin getirdigi hiz farkiyla bodoslama daliyor Senna'ya...
    Senna'nin savunmasini hatali bulanlar bi zahmet Rosberg'in 3 hafta once Bahreyn'de Alonso ve Hamilton'a yaptigi tehlikeli savunmalari izlesinler. Dupeduz cakil alanina sürdü ikisini de. Fakat Tum F1 kamuoyu ceza beklerken, hicbir ceza almadi

Aynen katılıyorum. Senna nin hatasi yok.tamamen schuminin hatası.
    Bazı arkadaslar neredeyse senna yi hatali gösterdiler. yaris hakemlerinden de mi iyi biliyorsunuz. Schumi hak ettiği cezayı aldı.

• quote:

quote:

Schumi 8de8 hatali.

Bazı arkadaslar neredeyse senna yi hatali gösterdiler. yaris hakemlerinden de mi iyi biliyorsunuz. Schumi hak ettiği cezayı aldı.

Evet ben hakemlerden daha iyi biliyorum, olamaz mı? Ya da hakemler her kararlarında mutlaka haklıdırlar diyen ilahi bir kanun mu var?

Schumi yaşayan efsanedir. Onun yarı yaşındaki adamlarla yarışması bile diğerleri için bir onurdur. Schumi hakkında atıp tutan arkadaşlara hatırlatmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dradis

quote:

quote:

Schumi 8de8 hatali.

Evet ben hakemlerden daha iyi biliyorum, olamaz mı? Ya da hakemler her kararlarında mutlaka haklıdırlar diyen ilahi bir kanun mu var?

Schumi yaşayan efsanedir. Onun yarı yaşındaki adamlarla yarışması bile diğerleri için bir onurdur. Schumi hakkında atıp tutan arkadaşlara hatırlatmak isterim.

peki
    iyi uykular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 14 Mayıs 2012; 12:46:39 >

• Schumi'nin hata yapmasından, yarış dışı kalmasından tatmin olan insanlar var hala
    Dikkat edin de gece rüyanıza da girmesin
  • bizim Fanatikler çıktı meydana yine.
  • Schumacher kendi kararsızlığının bedelini ödemiş. hafif sol yapıyor Senna, Schumi de hemen sağına girip atak yapmak istiyor ama hızını ayarlayamayarak dalıyor. Senna'nın çok az sola kırmasına rağmen solunda boşluk bıraktığını görüyoruz. Schumi müthiş hırsının kurbanı . Adam podyum istiyor ve bunun için varını yoğunu ortaya koyuyor. ben şahsen kendisini efsane kabul ediyorum ve çok seviyorum. 40 yaşında bu hırsa sahip olmasını da takdir ediyorum. hırsını ve aklını doğru oranda kullanırsa podyum uzak değil.

Burada hata maalesef kendisinde.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.