Şimdi Ara

05-2013 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA (CATALUNYA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Kiminin bir pit az ile yarışı alacağını düşünüyorum bakalım
  • konuyla alakasız olacak ama arkadaşlar bana idman tv frekans verebilecek varmı?
    bendeki frekans; türksat 3A 10965 H 12800 5/6 ve sinyal yok yazıyor kanalda.
  • Buralar da hayat belirtileri var ne güzel.Yarışı Kimi alıcak diye düşünüyorum.
  • Mercedes'in ne halt olduğu belli olucak iyice bu yarışta.
    Bakalım gerçekten gelişme var mı yoksa klasik göz boyama ile tek turda uçan araca tam gaz devam mı..

Kimi alsa yarışı güzel olur gerçekten. Vettel'den de bi yarış dışı kalma bekliyorum nedense ben içime doğdu.
  • Çok iyi başladı
  • alonso iyi çıktı
  • Vettel yine alır yürür bu yarış.

Ek olarak Alonso geçecekse şimdi geçmesi lazım. Vettel birinciliği aldıktan sonra yakalayamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 12 Mayıs 2013; 15:12:38 >
  • Alo
  • Ham belli etmeye başladı
  • hamilton pite dalarken alonso'yu kesiyordu gibi geldi
  • Helal valla Vetteli sandwich yaptılar
  • Biran önce Rosberg'i geçmesi lazım
  • Massa'nın Vettel'i geçmesi lazımdı. Çok geç kaldı..
  • alonso akıyor, massa hadi koçum sıra sende
  • Alonso hakkaten akıyor. Vettel ile fark açılıyor.
  • Taktik dehasi brawn'in son 4 yildir miciyor olmasi... Bizim brawn'i uzaylilar kacirdi yerine bunu koydular sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Lotus'ta bir de Kubica olsaydı. ah aah...
  • Bu ne arkadas İspanya gibi bir pistte bile peynir ekmek gibi geçiş yapılıyor. Savunma yapmak denen sey tatlı bir anı artık sadece. Güçlü olan güçsüzü bu kadar kolay alt etmemeli. Siralama turlarinin hicbir anlami kalmadigi icin izlemeyi biraktim. Drs denen saçmalık Seneye kalkmazsa yarışları da izlemeyeceğim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes'in bildiğim kadarıyla epeyce sponsoru var nedir bu sıralama aracına yönelmeleri
    Kaç senedir lastik sorunu var ağır depo zaafiyeti var hala çözülemedi bi tek motor kaldı değiştirmedikleri Reno motorlu Mercedes'i binekte gördük F1'de de görebiliriz
  • Bence drs'den önce düzeltilmesi gereken bir şey varsa kesinlikle lastikler. Alonso Vettel'den yarım saniye hızlıydı. Pite girdi çıktı ve bir turda 4 saniye fark attı.

Yeni lastiklerin 15-16 tur atmış lastiklere göre 3,5 saniye hızlı olması nedemektir arkadaş?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.