ya benim de sanırım baktırmam lazım o filtreye, durmadan ac açıyorum ve arkalar hep buğulu:( sürekli ac açtığım için kışın da ac kullanacaksak artık ayrı bir benzin deposu da ona lazım:) motor modifikasyonu yapmaya niyetim var ama muayeneler sorun:( bir de bu aracın emniyet kemeri ikaz tonu iptal ettirilibiliyor mu? beni acayip uyuz etti kemer de takmam cezası neyse öderim:) kötü örneğim ama napayım:) peki bu araçtaki devir kesici iptal edilebiliyor mu acaba? çok mu şey istiyorum ne:) vtec aldık diye kasılıyoruz araç 7000de kasılıyoruz olmuyor yani 1500 devir vtec:)
benim araçta ne uyarı var ne birşey aldığım adam ne yaptıysa artık kemeri takmayınca uyarı felan gelmiyor
Sürücü koltuğu altında söket var on u çıkartmıştır söketi takınca düzelir (kemer uyarı sesi)
bu çok iyi oldu ya . bana anlatırmısın tam olarak nerde nasıl birşey birde kemer uyarı ışığıda yanmıyor o dediğin soketle alakalı olabilirmi
aracın söför koltuğu altına eğilip bakınca ordaki kabloyu görürsün o fişi yerine tak
quote:
Orjinalden alıntı: newerdais
aracın söför koltuğu altına eğilip bakınca ordaki kabloyu görürsün o fişi yerine tak
anladım teşekkür ederim yarın bakacağım
quote:
dediğini yaptım işe yaradı çalışıyor teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: night_33
quote:
dediğini yaptım işe yaradı çalışıyor teşekkürler
sağol dostum bence kemer ikaz çok güzel % 100 takılmalı derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme