Şimdi Ara

0501 Piyasada!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhan173
    BENDEDE AVEA NIN GÜZEL BİNUMARASI VAR.. 05545XXXXXX GİBİ... X 'LERİN HEPSİ AYNI RAKAM

ben bir avea bayinde bulmuştum böyle bir numara ama başı 0554 diye almamıştım.
  • 554'lü hattım var ama 5542ten memnun değilim. 506 veya 505 daha karizmatik geliyor. Benim gib idüşünen var mı ?
  • bende 506 var daha iyi gibi görünüyor
  • faturalımı kontorlümü bu 501
  • quote:

BENDEDE AVEA NIN GÜZEL BİNUMARASI VAR.. 05545XXXXXX GİBİ... X 'LERİN HEPSİ AYNI RAKAM

10 tane ihtimal var boşuna sansürlemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

quote:

• 539 .... 99 96
  • quote:

quote:

valla haklısın ama bu siteye güvenmesem zaten yorum bile yazmam... burdaki insanları seviyorum
  • Yeni değil 2 senedir kullanan tanıdığım kişi var. Kimsede yok mu ilginç geldi :) Kullandığı Faturasız Yani kontörlü hat.
  • bende şu an 0501907 19XX var avea'dan seçmiştim sistemden :) faturalı fenerbahçe taraftar hattıydı şu an turkcell'e geçirdim 2008 nisanda almştm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

arkadaşlar herkez numaram güzel diyor ama örnek veren yok. mesala benim numaram 555 xxx xx 17 (çanakkale) 8-)

bende var 054646466** devamıda bunun gibi avea da0555559 diye devam ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

arkadaşlar herkez numaram güzel diyor ama örnek veren yok. mesala benim numaram 555 xxx xx 17 (çanakkale) 8-)

bende 1 tane var çok güzel :)

ondan daha az 2 tane daha var

549 xy00000 şeklinde :)
  • Ben nedense hiç sevmiyorum bu numaraları

Benim gibi düşünenlerde hep küfrediyor :D

Yahu adamın numarası örnek veriyorum

555-800-4444

Hangi numaraya kaç kere bastığın belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 20 Şubat 2010; 17:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Ben nedense hiç sevmiyorum bu numaraları

Benim gibi düşünenlerde hep küfrediyor :D

Yahu adamın numarası örnek veriyorum

555-800-4444

Hangi numaraya kaç kere bastığın belli değil

en kolayı benim avea o zaman @s.volkan kardeşim 0 555 xy 542 xy aria hattı ah aria ah
  • bende turkcell numaram güzel diye aveadan aldığım hattı iptal ettirip turkcelldekini taşıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

554'lü hattım var ama 5542ten memnun değilim. 506 veya 505 daha karizmatik geliyor. Benim gib idüşünen var mı ?

Avea hattımı alırken (mobil öğrenci tarifesi için) hiç aklımda yokken kaç doğumlu olduğumu soran bayii sahibi(çocukluk arkadaşım) sayesinde doğum yılım olan numarayı 0505'li olarak almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

bende 1 tane var çok güzel :)

ondan daha az 2 tane daha var

549 xy00000 şeklinde :)

549 prefiksinden bir numara nasıl temin edebiliriz?

549 şirketler alabililyor dıye biliyorum

• Ben Turkcell'den aldığım numaramı avea ya taşıdım benim için ezberlemem 5 dk sürmüştü xDe

0534 592 32 xy :D:D xy'de bana kalsın deneme sakın :D
  • Bu operatörün başındaki kod a niye bu kadar anlam yüklenir anlamam turkcelın genel müdürü bizim 532 her işin önünü acar kolaylık sağlar sözü aklıma geldi de şu an hala 30 lira veren alabiliyor bu mu yani olay
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.