bi derginin arka sayfasında ilan panosu var orda görüyom 532 li hatları 50000 ytl gibi fiyatlarla satma istiolar saçmalıyolar
Bence beş para etmez
quote:
Orjinalden alıntı: smecall
bi derginin arka sayfasında ilan panosu var orda görüyom 532 li hatları 50000 ytl gibi fiyatlarla satma istiolar saçmalıyolar
2 sene önce size yemin ediyorum 532'li hattı tam 1 trilyona satıyorlardı.
inanamadım aradım dedimki merhaba Yalı fiyatına hat satıyorsunuz nedir özelliği ?
Başbakanın (R.T.Erdoğan'ın) açık hattıdır dedi adam.
ne şaçma şey ya o kadara hatmı olurmuş... arabamı alıyon başka bişeymi belli değil...
532 li hat arayan varsa 100ytl den bulabilirim hertürlü
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
quote:
Orjinalden alıntı: smecall
2 sene önce size yemin ediyorum 532'li hattı tam 1 trilyona satıyorlardı.
inanamadım aradım dedimki merhaba Yalı fiyatına hat satıyorsunuz nedir özelliği ?
Başbakanın (R.T.Erdoğan'ın) açık hattıdır dedi adam.
quote:
Orjinalden alıntı: elsen_gasimov
Başbakanın hattını aldıktıktan sonra telefon hiç susmazki. Çok sinir bozucu bir durum olsa gerek. Hem kullanılmış hattın değeri düşük olmaz mı?
açık hat olduğu için fatura falan ödemiceksin yani gsm şirketi başbakana açık hat tahsis etmiş para falan almıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
bi dergide veya bir gazetede okumuştum birsayfayı satılık hat için ayırmışlardı adam hattını bmw ile takas ediyordu(sanki paris hiltonun tel nosu falan var içinde) ve bir sürü böyle ilan vardı.alan olurmuydu bilmem
Valla hiç fena fikir değil. Bende bir bmw ilanı versemmi acaba
Saçmalıktan başka bişey değil. Ne kadar da üretmeden, çalışmadan para kazanma hayali kuran bir toplum olduk böyle Bırakın bu işleri arkadaşlar
532 ve 535 ler son aylarini yasiyorlar tartismasiz bu en prestijli iki numara yakinda butun hatlarin butun operatorlerle kullanilacagini dusunursek eger is isten gecmeden satmaya bakin derim ben.
0532 hat 28 ytl değerindedir.
quote:
Orjinalden alıntı: sLaye®
532 li hat arayan varsa 100ytl den bulabilirim hertürlü
532 li arayan çok var 100e bağlıyosan işi iyi harbiden
Ya annemin bir hattı var 0532 224 ile.Acaba satsak ne kadar eder ki?
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
gittigidiyor.com'a bak.
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
150-200 arası eder
bu hatların hepsi para etmiyor, özellikle bir serinin degerli oldugu, bunu bilmeyenlerin bütün 0 532 li hatların degerli oldugunu zannetmeleri nedeniyle bu tür ilanlar veriliyor.
eeeee o seriler neden degerli derseniz yalanmı degilmi bilmiyorum ben bana anlatanların yalancısıyım sizede aktarayım, ilk 0 532 li hatların belli bir kısmı turkcelin dijital olmayan analok sunucularında bulunuyor, yani analok santrallerde bulunan bu hatlar degerli deniliyor, degerli olmasının sebebi ise bu hatların dijital olarak dinlenmesinin mümkün olmaması ve eger dinlenmek istenir ise mahkeme izni alınarak turkcel tarafından santralden giriş yaptırılarak dinlenmesine izin verilmesi lazım geldiği için bu hatların dinlemeye karşı hassas kişilerçe arandıgı, bu nedenle alınıp satıldıgı, ancak bunu bilmeyenlerin öbür hatlarada kıymetli gibi davrandıgı söyleniliyor, ne kadar dogrudur bilmiyorum...
0532 lerin hepsi öyle değil
053221xxxxxx 053222xxxxxx 053223xxxxxx
Numaraları genelde rağbet görüyor. Ki bu numaralar yaklaşık 10-11 yıllıktır ve minimim 150YTL'den satılıyor ki numara eğer kafiyeli ve özel numaraları(adamın memleketinin plaka numarası, doğum günü vs.)içeriyorsa çok yüksek fiyatlara satılabiliyor
Parası çok insan var herhalde
Benim pederin hattına 500 ytl fiyat la istemişler di