Şimdi Ara

06 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
2
Favori
12.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perez yediği turu geri alıcak Massa'dan
  • Son zamanlarda izlediğim en sıkıcı yarıştı, MSC'nin yakasını bırakmadı yine şanssızlıklar.
  • Alonso için fena değil...En azından Vettelin önünde bitirdi...Massada iyiydi...

6. yarış 6. farklı kazanan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 27 Mayıs 2012; 16:50:29 >
  • 1webber
    rosberg
    alonso
    vettel
    hamilton
    massa
    diresta
    hulkenberg
    raikkonen
  • Alonsonun podyumunu kutlarım.. bazı arkadaşlar vettel yarışı kazanıcak filan demişti webberle karıştırdılar sanırım..

edit:foto
     06 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekeys -- 27 Mayıs 2012; 17:01:18 >

• o değil de 4 tur daha olsa işler karışıyormuş

yeni yağmaya başladı

vergne e de yazık oldu
  • Schumiyi 2. Olcak demeseydim ilk 5 tutuyordu hay sansima...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlarım Di Resta ve Raikkonen 7 ve 9 oldular.Raikkonen ilk5'te bitirebilse tatmin olabilirdim. Grosjean da gidince kötü bir hafta oldu genel olarak.
  • Webber Brezilyadan beri fazlaca beklemiştik, sonunda startta yer kaybetmeyince yarış temposu ona galibiyeti getirdi İlk podyumu burada gelmişti, 2012 sezonunda ilk galibiyetini burada araladı

• Rosberg bilerek 2. olmadıysa nolıyım
  • Helal olsun Red bulllara yine çaktırmadan sezona ağırlıklarını koymayı başardılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekor kırılmış 6 yarışta 6 farklı kazanan umarım 7.farklı kazanan Schumi olur
  • Neyse en azından Alonso sürücülerde liderliği ele geçirdi, mutlu olunabilecek bir haftasonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Rosberg bilerek 2. olmadıysa nolıyım

• button takozsun, yeteneksizsin. kovalainen bütün yarış senden daha hızlıydı, utan be.

mclaren pit ekibi yine görevini yerine getirdi.

yağmur olmasa pek sıkıcı geçiyordu yarış. heralde bundan daha sıkıcısını görmeyiz sezon boyu.

derecelerin o kadar düşmesine rağmen, zeminin kayganlaşmasına rağmen atak girişimi dahi olmadı.

grosjean saatli bomba gibi, perez de bugün onu aratmadı. geriye düşen şapşallaşıyor bu pistte.

şumiye yazık oldu.

vettel ilk virajı düz geçti ama bir ceza gelmedi, düz geçmek zorunda kalmış olabilir.

önümüzde kanada var, sonunda valencia hariç en iyi pistler geliyor yavaş yavaş.
  • İzlediğim en sıkıcı Monaco yarışlarından birisiydi

Günün salak takımı : Lotus
    Günün dingili : Perez
    Günün şanssızı : Msc
    Günün en başarılısı : Redbull
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

quote:

quote:

quote:

quote:

Button büyük hayal kırıklığı oldu . Kimi'de oldukça tutuk kaldı bugün, beklenenin çok çok altında...

Kimi'nin direksiyonuyla sorunu varmış, eline oturmuyo muymuş neymiş, şikayet ediyordu bütün hafta

evet tum hafta boyunca direksiyon dedi durdu ama verdigi son demecte sorunun lastiklerin gec isinmasi oldugunu belirtmis. grojean da polu almadigina yaniyor.ne celiski boyle anlamadim :D

Kıro yarın alıcak yarışı inanıyorum

Gro yarın ki ilk virajdan sağ çıkamayacak gibime geliyo

Demiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Button büyük hayal kırıklığı oldu . Kimi'de oldukça tutuk kaldı bugün, beklenenin çok çok altında...

Kimi'nin direksiyonuyla sorunu varmış, eline oturmuyo muymuş neymiş, şikayet ediyordu bütün hafta

evet tum hafta boyunca direksiyon dedi durdu ama verdigi son demecte sorunun lastiklerin gec isinmasi oldugunu belirtmis. grojean da polu almadigina yaniyor.ne celiski boyle anlamadim :D

Kıro yarın alıcak yarışı inanıyorum

Gro yarın ki ilk virajdan sağ çıkamayacak gibime geliyo

Demiştim

Demez olaydın.

• quote:

İzlediğim en sıkıcı Monaco yarışlarından birisiydi

Günün salak takımı : Lotus
    Günün dingili : Perez
    Günün şanssızı : Msc
    Günün en başarılısı : Redbull

en başarılısı arasında bir kovalainen var. adam mclaren'dan gittiğinden beri kendini aştı.

ayrıca eski günlerdeki gibi pite geç girenin avantaj kazanması da enteresandı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.