Şimdi Ara

06 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
2
Favori
12.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Button büyük hayal kırıklığı oldu . Kimi'de oldukça tutuk kaldı bugün, beklenenin çok çok altında...

Kimi'nin direksiyonuyla sorunu varmış, eline oturmuyo muymuş neymiş, şikayet ediyordu bütün hafta

evet tum hafta boyunca direksiyon dedi durdu ama verdigi son demecte sorunun lastiklerin gec isinmasi oldugunu belirtmis. grojean da polu almadigina yaniyor.ne celiski boyle anlamadim :D

Kıro yarın alıcak yarışı inanıyorum

Gro yarın ki ilk virajdan sağ çıkamayacak gibime geliyo

Demiştim

Demez olaydın.

Alıntıları Göster
    Olaylı başladı, sıkıcı geçti, tam heyecan artmaya başlıyordu yarış bitti. Yağmur belki daha yoğun yağsaydı sıralama altüst olabilirdi. Sonuç olarak Redbull bugün çok iyi iş çıkardı. Takım olarak Ferrari de gayet iyiydi. Alonso'nun lastik korkusu olmasa Rosberg ve hatta Webber'i bile zorlayacağından kimsenin şüphesi yoktur herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

İzlediğim en sıkıcı Monaco yarışlarından birisiydi

Günün salak takımı : Lotus
    Günün dingili : Perez
    Günün şanssızı : Msc
    Günün en başarılısı : Redbull

en başarılısı arasında bir kovalainen var. adam mclaren'dan gittiğinden beri kendini aştı.

ayrıca eski günlerdeki gibi pite geç girenin avantaj kazanması da enteresandı.

Alıntıları Göster
    Redbull

1-4 bildim iyi oldu bu hafta.

• quote:

quote:

en başarılısı arasında bir kovalainen var. adam mclaren'dan gittiğinden beri kendini aştı.

Alıntıları Göster
     06 - 2012 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO

• o kadar sıkıcı yarış olduki son 15 tur kala uyumuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

o kadar sıkıcı yarış olduki son 15 tur kala uyumuşum
    Nedir bu çaylak pilotlardan çektiğimiz Schumiyi görünce kendilerini ispatlamayamı çalışıyorlar nedir anlamadımki Sabır taşına döndük çatlayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 27 Mayıs 2012; 17:49:57 >
  • İlk puanlarimi aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuflenmispeynir

İlk puanlarimi aldim
    Rtl kanalındaki yorumcuları dinlemek bir eziyetti.Özellikle Heiko wasser çok geveze ve sürekli Alman sürücüleri konuşan birisi.Ah Trt ahhh.
  • yarış monaco standartlarına göre iyiydi takımımdan bahsediyim Ferrari bu gün iyiydi Alonso her zaman ki gibi çok iyiydi massa toparlanmışa benziyor inşallah böyle devam eder Kanada ya gidiyoruz ve Ferrarinin büyük güncellemeleri var DDRS geliyor yeni ön kanat yeni arka kanat yeni egzoz yeni taban yarış temposunda eşitken şimdi diğer takımların gelişim durumuna göre bence ort 0.5 sn daha hızlı olacağız ve ondan sonra dananın kuyruğunu koparıcaz inşallah Saygılar FORZA FERRARI AVANTİ FER
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

yarış monaco standartlarına göre iyiydi takımımdan bahsediyim Ferrari bu gün iyiydi Alonso her zaman ki gibi çok iyiydi massa toparlanmışa benziyor inşallah böyle devam eder Kanada ya gidiyoruz ve Ferrarinin büyük güncellemeleri var DDRS geliyor yeni ön kanat yeni arka kanat yeni egzoz yeni taban yarış temposunda eşitken şimdi diğer takımların gelişim durumuna göre bence ort 0.5 sn daha hızlı olacağız ve ondan sonra dananın kuyruğunu koparıcaz inşallah Saygılar FORZA FERRARI AVANTİ FER
    Yarışın tekrarını internetten nereden izleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

Rtl kanalındaki yorumcuları dinlemek bir eziyetti.Özellikle Heiko wasser çok geveze ve sürekli Alman sürücüleri konuşan birisi.Ah Trt ahhh.

almanların ne kadar milliyetçi olduğunu f1 yayınlarını izleyince görüyoruz.. adamlar sıralama turlarının ara seanslarında bile ilk 10da bilmem şu kadar alman, şu alman şunu yaptı vır vır sadece alman pilotlarla ilgileniyorlar.. serhan acar'ı çok özlüyor insan gerçekten.. dünyada bu işi en iyi yapan adam olabilir
  • quote:

İdman tv'nin görüntü kalitesinden kat kat daha üstün olmasına rağmen rtl yi hep 2. seçenek olarak tutuyorum belittiğin şeylerden dolayı. Keşke BBC yayınını (astra 28.2'de ki ) Türkiye'den kolaylıkla alabilseydik. Adamlar dehşet bu konuda :)
  • quote:

quote:

Her ne kadar Monaco çok fazla lastik yiyen bir pist olmadığını vurgulasalarda ben yine de bu kadarını beklemiyordum. Özellikle Vettel ve sumiyi hayretle izledim

Ayrıca Kovalainen konusunda haklısın adam gerçekten iyiydi fakat adama McLaren ki kötü yarışlarından dolayı ona halen kızgınım. O benim gördüğüm en yavaş Finli :)

• Hamilton kacinci oldu yaw
  • quote:

10 dk süren reklamlara ne demeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

10 dk süren reklamlara ne demeli

Alıntıları Göster
    Bana Aynı yerde Döndükleri için çok sıkıcı geliyor İzlemeye Tahammül edemiyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerdova -- 27 Mayıs 2012; 21:33:47 >

• Ben de rtl den izliyorum. Almancaya zaten ısınmak mumkun degil. Dediginiz gibi hep alman suruculerle ilgili konusuyorlar. Basin toplantilarini vermiyorlar, varsa alman pilot almanca konusurken verip kapatiyorlar. Ingilizce konusmalarini hic vermiyorlar.Hic memnun degilim.

Dsmart disinda teledunyada veya baska bir pakette rtl disinda yayin yapan yabanci kanal var mi. Web uzerinde hd canli izleyebilecegimiz link ler oluyor mu
  • güzel konu teşekkürler merak ettiğim yarışı izlemek burdan gitmek kaça patlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

güzel konu teşekkürler merak ettiğim yarışı izlemek burdan gitmek kaça patlar?

Hangi ulkede maci izleyeceginize bagli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

güzel konu teşekkürler merak ettiğim yarışı izlemek burdan gitmek kaça patlar?
    1 sene bekliyorum Monaco için.tam yarış günü iş çıkar. yiyecem kafayı.izleyemedim. sıralamayıda izleyemedik uy anam.
    zor bela net bulup tahmini el yordamıyla yazdım çıktım. yarım saat sonra yarışı merak ettim. dank etti webber 1. ve 2.rosberg 3. alonso dedim.
    gör bak yarış böyle bitecek dedim.
    gel bak böyle bitmiş. hey yarabbim

Şumi bizi çok üzüyorsun be. sana bol şans. kısaca ehtiyar go ahead.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Olaylı başladı, sıkıcı geçti, tam heyecan artmaya başlıyordu yarış bitti. Yağmur belki daha yoğun yağsaydı sıralama altüst olabilirdi. Sonuç olarak Redbull bugün çok iyi iş çıkardı. Takım olarak Ferrari de gayet iyiydi. Alonso'nun lastik korkusu olmasa Rosberg ve hatta Webber'i bile zorlayacağından kimsenin şüphesi yoktur herhalde.

Alıntıları Göster
    Astra 19.2 de yayon yapan Servustv yi şiddetle Tavsiye ederim.İndycar ve nascar yarışlarını canlı yayınlıyorşar üstelik HD.Şuan İNDY500 yarıiını izliyorum.Şifresiz tabiki.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.