Şimdi Ara

06 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2013 (Monte Carlo) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yarım saat umarım güzel ve zevkli bir yarış izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

quote:

Mercedes takımı geçen yarıştan sonra pirellinin çağrısıyla Catalunya pistinde tam 3 gün 1000 kilometre lastik testi yapmış.Bu lastikler Kanada, sonrası ve 2014 yılında kullanılacak lastiklermiş.Bu nasıl bir saçmalıktır anlamak mümkün değil.

Kaynak nedir? Böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum. Lastiklerin de bu sezon aynı kalacağı söylenmişti.

Kaynak Serhan Acar twitterde bahsetti.Pirellinin sözleşmesinde varmış böyle bir madde.İstediği takımla test yapabilirmiş.

Lastikler bu sezon ortasında değişirse işte o zaman ortalık karışır. Ama böyle birşey yaptıklarına göre gelecek sezona hazırlık olması lazım. Verilerin de tüm takımlarla paylaşılması gerek. FIA'nın bu kadar ileri gideceğini düşünmüyorum.

Umarım öyle olur hocam.Ancak Horner test sırasında Kanadada kullanılacak lastiklerin de test edildiğini söyledi.Kanada için küçük çaplı değişiklik yapılabileceği söyleniyordu çünkü.Ama ne olursa olsun test sırasında bilgileri kendi otomobilinden,kendi pilotlarından alan Mercedesin diğer takımlara oranla avantaj elde edeceği kesin.

Sözleşmedeki o maddeyi hangi kafayla kabul etmişler acaba? Korkarım ki Pirelli'nin FIA üzerinde görününden daha fazla etkisi var.

• Buralar yine sessiz..
  • Konvoy başladı.
    Hamilton Rosberg'e göre daha yavaş kaldı yine her zamaki gibi ilk turlarda..
    Vettel'den büyük baskı var.
    İlk pitstoplarda güzel bi aralık yakalayabilirse Red Bull Vettel atıcağı 1,2 hızlı tur ile bile iki Mercedes'i de geçer pit aralığında..
  • Perez Button'ı bayağı sinirlendiriyor. Takıma bile şikayet etti.
  • 78 tur böyle bitermi
  • Bu yarış boyle giderse kiminin kazanma ihtimali var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlediğim en sıkıcı yarışlardan birisi oluyor.

• Alonso bilerek yavaş kalıyor bana göre.Ama tabii belli olmaz belkide tempomuz yoktur.

tek pitstop yapmak için 20 tur kalmaları lazımmış ama sonra o yumuşaklarla nasıl 58 tur gidicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 26 Mayıs 2013; 15:26:05 >
  • Monaco bu kadar sıkıcı geçmezdi ya :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maldonado viraja nasıl dalıyon allasen?
  • abi çok sıkıcı valla f1 var mı yok mu belli değil. ispanyadan sonra 4 hafta beklemiş oluyoruz f1 için
  • sonunda pitler başlıyor
  • Di resta'ya helal olsun. Bir sürü geçiş yaptı üstelik massa dışındakileri ilk seferinde gecti.

Massa kaza yaptı sc gelebilir

• Alo lastikler için farkı 4sn.'ye çıkarmasaydı şimdi Rai'nin önündeydi.

Massa deja vu...
  • MAssa birebir aynı kazayı yaptı çok enteresan.
  • Massa bu haftasonu ilk virajdan ne çekti be arkadaş.
  • Massa adeta replay gibi kaza yaptı. Dünkünün adeta aynısı..
    Ulan Mercedes ulan Mercedes kafana tüküreyim senin.. Niye almadınız bu adamları pite Massa'nın kazasından sonra..SC girme ihtimali yüksek.. Zaten arkalarda Webber de iyi turlar atıp arayı kapatmaya başlamıştı pite girmek lazımdı.. Yine de sokmadınız adamları pite şimdi SC girdi nası bi pit yapıcaksınız belli değil..

Ekleme : Al işte ya al işte kafanıza tüküreyim sizin beyninize edeyim ya.. Bu kadar mallık olabilir mi ya ben burda oturduğum yede görüyorum ortadaki riski orda 50 tane adam, profesyoneliz diye geçiniyorlar ama pistin dibinde oturdukları koltuktan göremiyorlar durumu.. Hey Allah'ım ya... Yemin ediyorum geri zekalı kaynıyor Mercedes'te..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 26 Mayıs 2013; 15:47:20 >
  • SC Rosberg'i 1. yapacak
  • SC yi içeri almak için Vettelin girmesini beklediler...Olmaz bu kadar ya...Hamiltonun işi bitti...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.