Şimdi Ara

06 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2013 (Monte Carlo) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapator

SC yi içeri almak için Vettelin girmesini beklediler...Olmaz bu kadar ya...Hamiltonun işi bitti...

Bu benim de dikkatimi çekti. Resmen 1 tura yakın süre SCyi sokmadılar hiç bişey yokmuş gibi tam Vettel pite girdi o anda sokmaya karar veriverdiler birden de...
    Bi art niyet arıyorum bende bunda valla başka da bişey demiyorum bu konu hakkında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

SC yi içeri almak için Vettelin girmesini beklediler...Olmaz bu kadar ya...Hamiltonun işi bitti...

Bu benim de dikkatimi çekti. Resmen 1 tura yakın süre SCyi sokmadılar hiç bişey yokmuş gibi tam Vettel pite girdi o anda sokmaya karar veriverdiler birden de...
    Bi art niyet arıyorum bende bunda valla başka da bişey demiyorum bu konu hakkında..

Rosberg öndeyken de SC konvoyu oluşturdu. Sonra geçmelerine izin verdi. Bu süre de Rosberg'e pit için yetti. Ama olan Hamilton'a oldu.

• quote:

quote:

bende olayda art niyet arar gibi oldum sonra kendi kendime yok daha neler dedim, benim gibi düşünen 2 kişi daha varmış.

• Çok afedersiniz ama F1'in içine mıçtılar difizörlü sene bile sadece Button hayranı olduğum için değil genel olarak bundan iyiydi BMW,Toyota sorunsuz lastikler vs.

Ayrıca Massa vurunca önce dünün görüntüsünü yayınlıyorlar sandım adam bildiğin ölçüp biçip aynı şekilde vurmuş.
  • amma durdu bu sc de yeter gayri
  • Yarış bu gidişle 2 saatlik süre kısıtlamasıyla biticek.
    Son 2,3 tur falan yanabilir.
  • quote:

Yarış bu gidişle 2 saatlik süre kısıtlamasıyla biticek.
    Son 2,3 tur falan yanabilir.

Bi daha sc girmesse rahat rahat yeter 2 saat...
  • Rosberg kazanamazsa d-smart'ı abime bağışlıyorum.

Sinir hastası olucam yoksa
  • Pereeez
  • oha perez naptın sen
  • arkada neler olmuş öyle kırmızı bayrak
  • Bariyerler ne hale geldi öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha Maldonado pisti yoketti resmen.
    Bariyer falan kalmadı ... Kırmızı Bayrak.
  • Kırmızı bayrak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maldonado hatırlattı kendini özlemiştik.
  • adam sıkıcı yarışa renk kattı
  • Hamilton ilk startta aldığı gibi güzel bi start alabilirse belki Webber'i geçer.
    Vettel de içeriye burnunu sokabilirse Rosberg'i geçmeyi deneyebilir ama bakalım..
  • Süre sınırı ile bitecek gibi gözüküyor.

Edit: Kırmızı bayrağın süreye dahil olmadığınu unutmuşum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 26 Mayıs 2013; 16:16:48 >
  • yalnız inşallah ALonsoya ceza vermezler. şikanı kesmiş gibi ama perez tam geçememiş

Böyle yarış mı olur.Sırf uştra zenginleri eğlendirmek için yapılan bir yarış ya. yok ihtişammış yok tarhimiş. eski monzanın ihtişiamı tarihi ne olucak. nordschleifenin ihtişamı tarıihi ne olucak. imolanın ihtişamı tarihi ne olucak.

Olmaz olsun Monaco GP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 26 Mayıs 2013; 16:15:29 >
  • Bu ne biçim pisttir.Hızlı olan önündekini geçemez.Geçit töreni gibi yarış.Maldanado yine aksiyon yaptı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.