Şimdi Ara

06 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2013 (Monte Carlo) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca Mercedesin yaptıgı 1000 kmlik lastik testi yaramış gibi. her iki lastikle de hiç performans kaybı yaşamadılar. bakalım diğer takımlar nasıl bi yol izleyecek
  • Kupayı prensesten almak için yarışı son turda 2.ye verirdim.
  •  06 FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2013 (Monte Carlo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 26 Mayıs 2013; 17:30:00 >
  • sinir sistemim alt üst oldu.şu an ki f1 arabalarıyla monacoda yarışmak kadar aptalca bir şey yok. drs kers hiç bir şekilde atak yapılmıyor. ya öndeki araba milyonda 1 ihtimal dışarı kayacak veya perez gibi milletin üstüne sürüp geçmeye çalışacaksın...
  • olan rai'ye oldu ona üzüldüm. bir sonraki yarışa ceza alman dileğiyle..
  • rai puan almış??? ne olduki son turlarda???
  • Perez ve Sutil olmasa atak yapan kişi yoktu
  • inatla çekiş yapmaya çalışan ALONSO , önce perez, sonra di resta, sonra da button'a geçilerek adeta, bir torro rosso pilotunu aratmadı, bugün benim için alonso bitmiştir. geçmişte millet BALONSO dediğinde kızardım, belki de haklılar..

massa için söylenecek fazla birşey yok üstü üste 2 gün aynı kazayı yaptı birebir aynısı aynı hatayı 1'den fazla kez yapana ahmak derler benim bildiğim.. f1 pilotundan çok adeta kamyon şöforü..
  • Yarışın kazananı Rosberg ama en karlısı Vettel.Önce güvenlik aracı karmaşasında Hamiltonun önüne geçti.Alonso ve Kiminin geride kalmasıyla puan farkını açmış oldu.İronik olan ise lastiklerden en çok şikayetçi olan iki takımın ilk dörtte olmasıydı.
    Ancak Perez nasıl ceza almadı bugün anlamak mümkün değil.Perez,Grosjean,Maldonado bu isimler kesinlikle bulunduğu pozisyonun adamı değiller.
  • 2 turda 6 atak ve monacoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Ayrıca Mercedesin yaptıgı 1000 kmlik lastik testi yaramış gibi. her iki lastikle de hiç performans kaybı yaşamadılar. bakalım diğer takımlar nasıl bi yol izleyecek

diğer takımlar koyun gibi sessiz kalmayı tercih ediyorsa kendi hataları.
    aklıma michelin kullanan takımların protesto amaçlı abd'de formasyon turu sonrası pite girip yarışı terk ettikleri an geldi.
    edit: düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 26 Mayıs 2013; 17:33:37 >
  • Bu arada Perez çaylağı Button reyize artizlik yapmanın bedelini ödedi çok pis sevindim o yarış dışı kalma anında.
  • Alonso aşırı çekingendi. korkakdı demek istemiyorum yakıştıramıyorum takımımın pilotu ama korkak gibi yarıştı. illa çekiş yakalamak için virajı dışardan almaya ne gerek var. 2 pilot içerden geçer işte öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

ahh be ALonsom be sen orda kazadan sıyrılmak için şikan kesip yerini vermek zorunda kaldın. bırak nedne düşnüüyorusn.sen de Raikkonen gibi yapıştıcaktın duvara hiç bişey olmuycaktı

+1 öyle geçişe böyle ...
  • Ancak bu Mercedes lastik testi olayı çok konuşulur.Eğer Kanada yarışında da Mercedes kazanır ya da lastikleri iyi kullanırsa kıyamet kopar.Çünkü testin yapıldığı otomobil bu yılın otomobili.
  • Görkemli bir o kadarda sıkıcı Monaco GP'sini daha geride bıraktık. Yarışın seyri üzerine söylenebilecek bir laf yok, yarış adeta geçiş töreni gibiydi. Di Resta ve Sutil'in geçişleri dışında (Perez'in saçmalıklarını saymıyorum) geçiş olmadı.

*Rosberg, iyi iş çıkarıp yarış boyunca Red Bull'lara cevap vererek yarışı kazanmayı bildi. Tebrikler Rosberg'e...

*Vettel ise önce güvenlik aracı nedeniyle Hamilton başına gelenler ile 2.liğe oturdu. Kimi'nin 10.'luğu ile yine dört ayak üzerine düştü.

*Alonso ise inanılmaz kötüydü, yarış boyunca bana "Bu Alonso mu?" dedirti. Yediği ataklara cevap dahi veremedi, gerçekten anlayamadım onun durumunu.

*Perez ise tabir-i caizse kazmaydı. Perez'in önce Alonso (ki bence Alonso'nun yerini vermesini gerektirecek bir atak değildi) sonra Kimi'ye yaptığı saçmalık (atak denilmez ona) bu tabiri doğrular nitelikte. Yarış dışı kalmadan hemen önce neredeyse Button'un da başını yakacaktı. Geçen sene Sauber'deyken etliye sütlüye karışmayan, yumuşak bir sürüş stiliyle başarılı yarışlar çıkaran ben dahil çoğu kesimin takdirini kazanan bir pilot iken McLaren'a gelip bir - iki eleştiri almasıyla birlikte canavara dönüşen bir pilot oldu. Bu yaptığı saçmalıklarla olan Kimi'ye oldu, alacağı 10 puanken 1 puana razı oldu maalesef. Ancak daha sonra ilahi adalet yerini buldu da Perez'de sıfır çekti yarışta. Bir sonraki yarış kesinlikle ceza gelmeli Perez'e.

Reji de inanılmaz kötüydü, yarışın son 4-5 turunda Kimi 6 sıra kazandı ancak hiçbirini göremedik onun yerine sadece son 2 turda hiçbir heyecanı olmayan Vettel'e 3-4 sn fark atmış Rosberg'i izledik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 26 Mayıs 2013; 18:05:29 >

• Kim ne derse desin yarışın yıldızlarından biriydi Perez.Monaco'da boş bulduğunuz yere dalacaksınız yoksa tren gibi gidersiniz.Sutil'in atakları daha temizdi.

Mercedes'e 1000 tur yaramış gibi.Güvenlik aracı Hamilton'u podyumdan etti.Vettel ve Webber in kucaklarına düştü 2. ve 3. sıralar.

Button yavaştı yine Perez'den.Öndekiler kaldı da 6.olabildi.Alonso'da son turlarda Vergne ve Di Resta ile uğraşıyordu.O kadar yavaştı Ferrari...

Maldonado ve Grosjean SC sokar demiştim,ikiside güvenimi boşa çıkarmadı.Her ne kadar Maldonado'nun suçu olmasada Grosjean geçen senenin özlemine daha fazla dayanamayıp Ricciardo'yu biçti.

Monaco'da yarış yapma fikri çevre olarak hoş,aynı şey rekabet için kesinlikle geçerli değil.Sırf tarihi yer diye,limanda duran yatlardan yarışı izleyip reklam yapmaya çalışan sosyeteler var diye 78 tur boyunca birbirlerine atak yapmaya çabalayan pilotları izliyoruz.

• @ozan_26

Perez'in boş bulduğu yerlere daldığında neler olduğunu gördük. Ayrıca kazalar yapmakla ne zamandan beri yarışın yıldızı olunuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

@ozan_26

Perez'in boş bulduğu yerlere daldığında neler olduğunu gördük. Ayrıca kazalar yapmakla ne zamandan beri yarışın yıldızı olunuyor?

Kaza yapmadı temas etti.Ve yaptığı atakların hepside şampiyon pilotlara idi.2 kere Button,1 Alonso,1 Raikkonen

Ayrıca son olayda suçu sadece Perez'e atamayız.Raikkonen'de sertçe savundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

@ozan_26

Kaza yapmadı temas etti.Ve yaptığı atakların hepside şampiyon pilotlara idi.2 kere Button,1 Alonso,1 Raikkonen

Ayrıca son olayda suçu sadece Perez'e atamayız.Raikkonen'de sertçe savundu

"Kaza yapmadı, temas etti" demişsin de temas edince bir pilotun lastiği patlamaz, diğer pilotun da ön kanadında hasar oluşmaz. Kimi - Perez olayı temas değil kazadır. Temas dediğin farklı bir olay. Mesela Button - Alonso arasındakiler temastı. Bunlar benim görüşüm. Temas diyerek Perez'in yaptıkları hoş görülemez, görülmemeli.

Bence Perez - Raikkonen olayını yeniden izlemelisin. Kimi artık virajı dönmeye başlamıştı. O kazadan kaçınılması tamamen Perez'in inisiyatifindeydi, bu nedenle olayın suçu tamamen Perez'de.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.