Serviste yok çünkü yedek parça kategorisinde bile değil. Yolda bulsan almazsın ama lazım olunca da böyle bulamazsın. Anca pert araçtan veya teyp değiştirenden bulunabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: zayit
Hocam çok güzel olmuş, bunu ana servise mi taktırdınız... Bir de bunun maaliyeti ne olur acaba bize... Yani baktım garip markalar bile 700-800 herhalde. Aux kablosu derken fazla açılmayalım diye uğraşıyorum... Yalnız çok güzel durmuş nalet, tam olmuş yani... İçim gitti!!! Yalnız bu garip markaların (belki ben bilmiyorumdur, garip olmayabilirler) (o alet garip diye de söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, cebimize göre ancak garip marka alabiliriz gibi geldi de ondan :) :) )ses kalitesi yeterince iyi mi? Daha önceki arabama sunny mp3 çalar taktırmıştım açıkçası tiz eksik malzeme kelitesi de kötüydü,( hakkını vereyim çizik cdleri çatır çatır okuyodu :)). Yani izmir'de sıcaktan ekranı erimişti.fln, filan... Engin bilgilerinizden yararlanabilirmiyiz?
Yok serviste taktırmadım.Onun bağlanması için kalorifer düğmeleri filan da söküldü;söküp takma işçiliği için 50 ytl ödemiştim.Double din bana yaklaşık 1200 ytl'ye mal olmuştu.Tv çekmesi için aldığım tv tuner'da bu fiyata dahil.
For-X markasını kullanmadan önce ben de sadece 1-2 defa görmüştüm ama verdiğim paraya değdi.O zaman biraz pahalıydı.Şimdi bunun yeni modeli kendinden tv tunerli,sd kart,usb girişlisi yaklaşık ya 700 ya da 800 ytl'ye satılıyor.4*50 w çıkış gücüne sahip.Orijinal amfili denilenlerden.Ve benim orijinal hoparlörle ses kalitesi gayet iyiydi;en azından ben memnundum.Yerinde olsam cd çalar,aux filan uğraşmam bu tip birşey alırım. Artık kredi kartına 12 taksite dahi satıyorlar bunları.Ayda 60-70 ytl'ye bu tip bişey almak en mantıklısı. Eğer bu tip ucuz ama kaliteli bişey almayı düşünürsen For-X ve Navitech'i kesinlikle öneririm. Eğer bu tip bişey almam diyorsan zaten 200-250 ytl arasında sıfır Sony Cd-Mp3 çalarlar satılıyor.Onları da düşünebilirsin.Ya da yaklaşık 100-120 ytl aşağısına 2.el Sony-Pioneer'ları düşünebilirsin.
Tek din teyp alsak alta koyacak kapak bulamayız değil mi?
Eskiden doğan şahinlerin teyp boşluğu için siyah plastik bir yuva vardı. Teyp yokken o boşluğa takılan ve içine eşya koyulabilen, belki o uyar. Ama boş kalırsa da orası eşya gözü olarak işe yarar. Bence kapatma.
oraya eskiden olduğu gibi bir ekolayzer veya anfide koyabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme