Şimdi Ara

06 makyajlı kasa civic için aux girişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar... Bende civic 06 es var. Bildiğiniz gibi bizim cdplayer-kasetçalar ile geliyor. Ancak şu günlerde cd çalar dahi bizi kesmiyor. Malum usb var, sd kartlar var,v.s. Gördüğüm kadarıyla cd player kontol ünitesinde aux girişi var. Bu girişe bağlantı yapabiliyormuyuz? Yani bir ara kablo ile mp3 çalar takılabilir mi? Yok eğer olmazsa bir mp3 çalarlı bir şey alsam diyorum ancak, bu durumda yerin büyüklüğünden dolayı boşluk olacak, o boşluk orjinal veya orjinale yakın kapaklı bir şeyle kapatılabilir mi? Ayrıca o radyo frekansı yayanlar ilgimi çekmiyor, belirtmek isterim. Bir de bizim sistemin ses kalitesi bayağı doyurucu yeni sistemle aynı ses kalitesi olur mu (Çok paraya kıymadan 1000 ytl pioneer alacak olduktan sonra bu sorulara gerek kalmaz değil mi :) )? Teşekkürler şimdiden... Bu arada bu mesajı ikinciye yazdığım herkes görsün diye, daha önce pek dikkat çekmedi bende anasayfaya çıkardım...

• Girişin nerede olduğunu bir tarif edebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Girişin nerede olduğunu bir tarif edebilir misin?

Hocam foto için teşekkürler aynen o alet... Ve orası. Ancak sanırım arkada bir yerlerde bir şeyler yapılması lazım. Biraz araştırdım o aux cdchanger içinmiş sanırım. Ama ben bir tane ara kablo ile küçük mp3 çalara bağlamak istiyorum. Bir de cd player hemen altındaki iki delikten teyp çıkartılıyor sanırım. Bunu servise gitmeden yapabilirmiyiz, veya pratik olarak nasıl yapabiliriz özel bir parça gerekiyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: zayit

Hocam foto için teşekkürler aynen o alet... Ve orası. Ancak sanırım arkada bir yerlerde bir şeyler yapılması lazım. Biraz araştırdım o aux cdchanger içinmiş sanırım. Ama ben bir tane ara kablo ile küçük mp3 çalara bağlamak istiyorum. Bir de cd player hemen altındaki iki delikten teyp çıkartılıyor sanırım. Bunu servise gitmeden yapabilirmiyiz, veya pratik olarak nasıl yapabiliriz özel bir parça gerekiyo mu?

Alıntıları Göster
    Dikkat edersen sağdaki yuvarlak istasyon ayar düğmesinin altı delik. Ben ordaki kapağı kaybettim. Aynı delikten soldaki yuvarlak açma-kapama düğmesinin altında da var. Bu deliklerden özel bir aparatla teyp çekip çıkarılıyor. Forumda deneyen ama başaramayan vardı. Bunlarla uğraşmaktansa, bluetooth kitler var çakmağa takılan. Ekranlı, janjanlı falan. Hem bi dünya şarkı dinleyebiliyorsun hem de cebin çalarsa handsfree konuşabiliyorsun.

• quote:

Dikkat edersen sağdaki yuvarlak istasyon ayar düğmesinin altı delik. Ben ordaki kapağı kaybettim. Aynı delikten soldaki yuvarlak açma-kapama düğmesinin altında da var. Bu deliklerden özel bir aparatla teyp çekip çıkarılıyor. Forumda deneyen ama başaramayan vardı. Bunlarla uğraşmaktansa, bluetooth kitler var çakmağa takılan. Ekranlı, janjanlı falan. Hem bi dünya şarkı dinleyebiliyorsun hem de cebin çalarsa handsfree konuşabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    o deliğe bir şeyler tıkasan artık diyorum, bayaa sırıtıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

o deliğe bir şeyler tıkasan artık diyorum, bayaa sırıtıyormuş

Alıntıları Göster
    Bulsam...
  • quote:

Bulsam...

Alıntıları Göster
    kapak olması şart değil, mesela bir usb jak girişi falan olabilir, öteki taraftaki kapağıda çıkarıp orayada ipod girişi takarsın , hem işlevsel olur, hemde göze daha güzel görünür

• quote:

kapak olması şart değil, mesela bir usb jak girişi falan olabilir, öteki taraftaki kapağıda çıkarıp orayada ipod girişi takarsın , hem işlevsel olur, hemde göze daha güzel görünür

Alıntıları Göster
    Delikler resimde göründüğü kadar büyük değil. Arasıra sanayiye gidip pert ES var mı diye dolanıyorum. En doğrusu orijinal kapağı ile kapatmak bence. Uydurma bişey yaparsak ve bir de onu sökme derdi çıkarsa başımıza.... Hani belki bir gün teybi sökmek icab eder falan. Belki üstüne Bayrak veya Nazar Boncuğu stickeri falan yapıştırabilirim. Önce siyah elektrici bandı yapıştırıp üstüne sticker koysam daha sıkı tutar galiba?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Hocam demiştim radyo frekanslılar harici bir çözüm düşünüyorum diye. Kullanan bir çok arkadaşım var ve genel olarak söyledikleri zaman zaman parazit olduğu, zaman zaman boş frekans bulunamadığı şeklinde. Malum ses kalitesi de düşecektir. Çıkarmayı başaramayanlar olduğunu duyunca biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası. O özel aparat nerede bulunabilir acaba...

• quote:

quote:

Hocam demiştim radyo frekanslılar harici bir çözüm düşünüyorum diye. Kullanan bir çok arkadaşım var ve genel olarak söyledikleri zaman zaman parazit olduğu, zaman zaman boş frekans bulunamadığı şeklinde. Malum ses kalitesi de düşecektir. Çıkarmayı başaramayanlar olduğunu duyunca biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası. O özel aparat nerede bulunabilir acaba...

Alıntıları Göster
    Yetkili serviste bulunur ve onlar sökebilir...

• quote:

Yetkili serviste bulunur ve onlar sökebilir...

Alıntıları Göster
    HOcam, yukarıdaki fotodaki kasetçaları çıkartsak (yani yeni bir cd çalar alsak "pioneer 5050 gibi" ) honda nın oraya takılabilecek orijinal kapaklı bir donanımı var mı? yani malum boşluk kalıyor, onu nasıl kapatabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayit -- 25 Ekim 2008; 10:03:41 >
  • quote:

HOcam, yukarıdaki fotodaki kasetçaları çıkartsak (yani yeni bir cd çalar alsak "pioneer 5050 gibi" ) honda nın oraya takılabilecek orijinal kapaklı bir donanımı var mı? yani malum boşluk kalıyor, onu nasıl kapatabiliriz.

Alıntıları Göster
    Valla, kasetçaları çıkarınca üstte kalan parça tek başına çalışır mı onu bilemem ama teybi komple söktürüp yerine aynı büyüklükte ve kocaman ekranı olan tek parça bir alet taktıranı gördüm. Hatta rumuzu bucakli bu arkadaşımızın. Biraz araştırayım, fotolarını koyarım buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 25 Ekim 2008; 14:20:58 >

• quote:

Valla, kasetçaları çıkarınca üstte kalan parça tek başına çalışır mı onu bilemem ama teybi komple söktürüp yerine aynı büyüklükte ve kocaman ekranı olan tek parça bir alet taktıranı gördüm. Hatta rumuzu bucakli bu arkadaşımızın. Biraz araştırayım, fotolarını koyarım buraya...

Alıntıları Göster
    quote:

Bahsettiğiniz ekran bu.Ben orijinal cd çaları ve altındaki boşluğu söktğürdüm oraya double din ana ünite bağlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

quote:

Bahsettiğiniz ekran bu.Ben orijinal cd çaları ve altındaki boşluğu söktğürdüm oraya double din ana ünite bağlattım.

Alıntıları Göster
    Hocam çok güzel olmuş, bunu ana servise mi taktırdınız... Bir de bunun maaliyeti ne olur acaba bize... Yani baktım garip markalar bile 700-800 herhalde. Aux kablosu derken fazla açılmayalım diye uğraşıyorum... Yalnız çok güzel durmuş nalet, tam olmuş yani... İçim gitti!!! Yalnız bu garip markaların (belki ben bilmiyorumdur, garip olmayabilirler) (o alet garip diye de söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, cebimize göre ancak garip marka alabiliriz gibi geldi de ondan :) :) )ses kalitesi yeterince iyi mi? Daha önceki arabama sunny mp3 çalar taktırmıştım açıkçası tiz eksik malzeme kelitesi de kötüydü,( hakkını vereyim çizik cdleri çatır çatır okuyodu :)). Yani izmir'de sıcaktan ekranı erimişti.fln, filan... Engin bilgilerinizden yararlanabilirmiyiz?

• quote:

Hocam çok güzel olmuş, bunu ana servise mi taktırdınız... Bir de bunun maaliyeti ne olur acaba bize... Yani baktım garip markalar bile 700-800 herhalde. Aux kablosu derken fazla açılmayalım diye uğraşıyorum... Yalnız çok güzel durmuş nalet, tam olmuş yani... İçim gitti!!! Yalnız bu garip markaların (belki ben bilmiyorumdur, garip olmayabilirler) (o alet garip diye de söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, cebimize göre ancak garip marka alabiliriz gibi geldi de ondan :) :) )ses kalitesi yeterince iyi mi? Daha önceki arabama sunny mp3 çalar taktırmıştım açıkçası tiz eksik malzeme kelitesi de kötüydü,( hakkını vereyim çizik cdleri çatır çatır okuyodu :)). Yani izmir'de sıcaktan ekranı erimişti.fln, filan... Engin bilgilerinizden yararlanabilirmiyiz?

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki linkte mevcut ürünler senin istediğinden değil galiba?

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?catID=16&sText=FOREX%20BLUETOOTH

• quote:

Aşağıdaki linkte mevcut ürünler senin istediğinden değil galiba?

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?catID=16&sText=FOREX%20BLUETOOTH

Alıntıları Göster
    Evet hocam belirtmiştim yukarıda.Forex'in incelemesinde cızırtı olmuyor falan diyor ama, ben ses kaliteli olsun istiyorum. Tizler falan güzel olsun. Yani kaliteli ses, minimum kayıplı. O yüzden mümkünse aux bağlantısı ile öncelikle işi çözmek istiyorum. Eğer ortaya çıkacak boşluğu kapatacak orijinal kapak olsaydı mp3-cd çalar alacaktım, görüntü bozulmasın diye istemiyorum. Double din çok güzel ama biraz tuzlu gibi. Dediğim gibi kalitelisi de daha tuzludur. Biraz araştırdım en ucuz kaliteli double din sanırım jvc de var. Neyse... Sanırım şimdiki önceliğim teybi çıkartabilmek, onun için de anladığım kadarıyla servise gitcez. Keşke kendim çıkartabilseydim.

• quote:

Evet hocam belirtmiştim yukarıda.Forex'in incelemesinde cızırtı olmuyor falan diyor ama, ben ses kaliteli olsun istiyorum. Tizler falan güzel olsun. Yani kaliteli ses, minimum kayıplı. O yüzden mümkünse aux bağlantısı ile öncelikle işi çözmek istiyorum. Eğer ortaya çıkacak boşluğu kapatacak orijinal kapak olsaydı mp3-cd çalar alacaktım, görüntü bozulmasın diye istemiyorum. Double din çok güzel ama biraz tuzlu gibi. Dediğim gibi kalitelisi de daha tuzludur. Biraz araştırdım en ucuz kaliteli double din sanırım jvc de var. Neyse... Sanırım şimdiki önceliğim teybi çıkartabilmek, onun için de anladığım kadarıyla servise gitcez. Keşke kendim çıkartabilseydim.

Alıntıları Göster
    Bana, o düşen kapaklardan lazım. Sen teybini değiştirirsen eskisini ne yapacaksın

• quote:

Bana, o düşen kapaklardan lazım. Sen teybini değiştirirsen eskisini ne yapacaksın

Alıntıları Göster
    Güzel yaklaşım... Aslında teybi değiştirmek en son niyetim, değiştirmeden bu işi yapmak istiyorum... Eskisini ne yaparım diye hiç düşünmedim. Belki seninkinin sağ deliğini kapatırız... Bakalım...

• quote:

Güzel yaklaşım... Aslında teybi değiştirmek en son niyetim, değiştirmeden bu işi yapmak istiyorum... Eskisini ne yaparım diye hiç düşünmedim. Belki seninkinin sağ deliğini kapatırız... Bakalım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zayit

Walla sewaba girersin Zayit; ababa kaç zamandır o kapağı arıyor

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Hayırlısı, onun için double din almam lazım ki o da uzun mesele gibi, çünkü o kadar para yerine forex'e razı olabilirim. O kapakçıklardan servislerde vardır (mıdır?) Gerçi bu tür şeyleri bulmak zor oluyor. Bende lpg taktıktan sonra eski hondalarda olan ince stepnelerden aradım ama nafile... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayit -- 25 Ekim 2008; 23:17:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.