Şimdi Ara

Check System Hatası --->Çözüldü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model i shift jazz aracımı çalıştırdım,yarım metre öne aldım.Sonra araçtan çıkıp tekrar bindim bu arada araç çalışıyordu.Fakat tekrar bindiğimde araç stop etmişti.Check system yazıyordu.Vites geçmiyor.Önden garip sesler geliyor.Ve araç çalışmıyor.Saat 20 den beridir mahvetti bizi.Saat 23:30 çekici bekliyorum.Aracım 85binde.Bakalım Ayışığı Honda ne mastaf çıkaracak ..
    Sorun şanzımandaysa,şanzıman takımı değişimi için ne önerirsiniz,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB452229F -- 14 Temmuz 2015; 11:34:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Check System Hatası: Çözümleri ve Nedenleri

"Check System" hatası, Honda araçlarında yaygın bir sorundur. Bu hata, aracınızın motorunda veya elektronik sistemlerinde bir sorun olduğunu gösterir.

"Check System" hatasının nedenleri şunları içerebilir:

• Gevşek veya hasarlı kablolar
    • Arızalı sensörler
    • Pil sorunları
    • Egzoz sistemi sorunları
    • Yakıt sistemi sorunları

Honda CR-V, Civic ve Diğer Modellerde Check System Hatası

Honda CR-V, Civic ve diğer modellerde "Check System" hatası görünebilir. Bu hata, araç modeline bağlı olarak farklı nedenlere sahip olabilir.

Örneğin, Honda Civic modellerinde "Check System" hatası genellikle gevşek veya hasarlı kablolar nedeniyle ortaya çıkar. Öte yandan, Honda CR-V modellerinde bu hata, arızalı sensörlerden kaynaklanabilir.

Check System Hatası Çözümleri

"Check System" hatasını çözmek için atabileceğiniz birkaç adım vardır:

• Kabloları ve bağlantıları kontrol edin: Gevşek veya hasarlı kabloları veya bağlantıları arayın ve gerektiğinde onarın.
    • Sensörleri test edin: Arızalı sensörleri belirlemek için bir OBD2 tarayıcı kullanın.
    • Pili kontrol edin: Pilin şarjını ve bağlantı noktalarını kontrol edin.
    • Egzoz sistemini inceleyin: Egzoz sisteminde sızıntı veya tıkanıklık olup olmadığını kontrol edin.
    • Yakıt sistemini kontrol edin: Yakıt filtresini değiştirin ve yakıt pompasını kontrol edin.

Sonuç

"Check System" hatası, Honda araçlarında yaygın bir sorundur ve çeşitli nedenleri olabilir. Sorunu doğru bir şekilde teşhis etmek ve çözmek için kabloları, sensörleri, pili, egzoz sistemini ve yakıt sistemini kontrol etmek önemlidir. Bu adımları izleyerek "Check System" hatasını çözebilir ve aracınızın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şanzıman akümülatörü sökülüp temizlendi.Masraf 200 lira civarı tuttu.
  • şanzumanın akümulatörümü varmış
    seni keklemiş olmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

şanzumanın akümulatörümü varmış
    seni keklemiş olmasınlar

Faturada öyle yazıyor.

• benim bildiğim bütün arabalarda tek bir akü vardır
    galiba kazıklanmışsın..., hakkını ara araştır, şanzuman aküsü diye bir şeyi ilk defa duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

benim bildiğim bütün arabalarda tek bir akü vardır
    galiba kazıklanmışsın..., hakkını ara araştır, şanzuman aküsü diye bir şeyi ilk defa duyuyorum

Şanzıman akümülatörü, aktüatör olarak da geçiyor.Yani bildiğimiz akü değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.