Şimdi Ara

0800 500 06 06 ve gelen sesli mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah sesli mesaj gelmiş bu numaradan. Annem açmış telefonu ancak tam anlayamamış denilenleri. Sesli mesajda bir kaybınız var osmaniye karakolunda falan filan demiş bir ses sonra kapanmış. Annemde panik yapmış şimdi. İnternette araştırdım bu numara kötü amaçlar için kullanılıyormuş, ücretlendirmesi bize yansıyormuş vs. sizce bu sesli mesajı önemsiyelim mi ?

burda biraz bilgi var:

http://tahtakalem.net/08005000606-bu-numara-kime-ait

• Sahtekarlardır muhtemelen. Kayıp mayıp olsa mutlaka düzgün bilgilendirilirsiniz bence.
  • korkmana gerek yok..telekomun tüm kullanıcılara tanımladığı bi servis..5 kere çalıpta açılmazsa telefon otomatik telesekrete bağlıyor..dinlemesi ve kullanması ücretsiz..istersen iptal edebilirsin tabi
  • Böyle sahtekarlık mı olur ama ya ! şimdi eminde olamıyoruz.. TürkTelekomu aradık iptal edin bu servisi dedi.. Ama şimdi aklımız o seste kaldı kaybınız var diyen.
  • az önce de bizim evi aramış ama çaldığını duymadım
  • e git osmaniye karakoluna ne kaybedeceksin. veya osmaniye karakolunu telefonla ara vatandaşlara bu şekilde bir bilgilendirme yapılıp yapılmadığını sor
  • Şerefsizler üstünden 7 sene geçmiş bak hala aktifler . Devlet devlet değil ki . Bugün iki defa aradı bu pislikler dolandırıcı . Açmayın . Turk telekomu arayıp bunları niye engellemiyorsunuz diyorum bizim böyle bir sistemimiz yok cumhuriyet başsavcılıgına şikayet edin diyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 11 Şubat 2017; 18:45:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Şerefsizler üstünden 7 sene geçmiş bak hala aktifler . Devlet devlet değil ki . Bugün iki defa aradı bu pislikler dolandırıcı . Açmayın . Turk telekomu arayıp bunları niye engellemiyorsunuz diyorum bizim böyle bir sistemimiz yok cumhuriyet başsavcılıgına şikayet edin diyorlar .

Konuyu görüp ne diye hortlatılmış dedim, sonra senin mesajını gördüm bir kötü oldum, bunların hala aktif olduğu aklımın ucundan geçmedi umarım daha fazla kişi görür.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Kimilerinin demesine göre türk telekomun telesekreter servisiymiş ama yalan yok öyle bir şey .

Türk telekomun böyle bir servisi yok arkadaşlar 2 defa arayıp teyid ettim . Turk telekom sadece 444 1 444 kullanıyor .

0800 ile arayan her tür numara dolandırıcılıktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 11 Şubat 2017; 18:56:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.